- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
Yazmadım zaten gördüğünüz gibi. Böbreklerimi ve memelerimi seviyom benÖzelden yazmak istemem size göre bu anlamlara geliyorsa yazmazsınız olur biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmadım zaten gördüğünüz gibi. Böbreklerimi ve memelerimi seviyom benÖzelden yazmak istemem size göre bu anlamlara geliyorsa yazmazsınız olur biter
Çok hızlı olduSen bakma ona o zaten çok negatifdir"böyle satacaksın arkadaşını"
SEn bize anlat dinleriz
Ha bi de herkes yaka silkiyo , o da var.Sen bakma ona o zaten çok negatifdir"böyle satacaksın arkadaşını"
SEn bize anlat dinleriz
Yok yok öyle bir şey değil. Ama ilginç bir konu. Umarım bdv ye konu açarPara mı istenecek acaba bana öyle geldi nedense.
Yok yok öyle bir şey değil. Ama ilginç bir konu. Umarım bdv ye konu açar
Bende merak ettim şimdiYok yok öyle bir şey değil. Ama ilginç bir konu. Umarım bdv ye konu açar
Ponçik tarafına düşürHa bi de herkes yaka silkiyo , o da var.
Kurallar gereği sitede özelden yazışmak istediğinizde bunun için konu açmamalısınız.Merhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.