Bence direkt bdv de konu açın. Daha çok fikir ve bakış açısı, tavsiye edinmiş olursunuzMerhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Biz ne bilelim sizin sapık, dolandırıcı, manyak olmadığınızı?Merhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Konuşmakla meşgulÖzele düştü birileri heralde
Kuvetle muhtemelKonuşmakla meşgul
Yine birileri ağlayacak bana pipi arttılar, meme fotosu istediler diye
Özelden yazmak istemem size göre bu anlamlara geliyorsa yazmazsınız olur biterBiz ne bilelim sizin sapık, dolandırıcı, manyak olmadığınızı?
Yazın derdinizi isteyen yorum yapsın.
Haklısınız galibaBdv'de direkt konu açsanız daha fazla fikir alırsınız. Konu açmadan kimin ne derece faydalı olacağını bilemezsiniz.
Tamam bana yazın merak ettim ne diyeceksinizÖzelden yazmak istemem size göre bu anlamlara geliyorsa yazmazsınız olur biter
Sen bakma ona o zaten çok negatifdirÖzelden yazmak istemem size göre bu anlamlara geliyorsa yazmazsınız olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?