How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bir sorum olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Angeellll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
14
-1
1
Merhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar. Yeni üye oldum ve henüz bu sitede bilmediğim şeyler var. Kk 'yı kullanan kişiler olarak sizlere sormak istedim ve yaşadığım bir durumu size anlatmaya karar verdim. Ama bunu özel olarak anlatmak istiyorum. Özel mesaj kısmı var şu an gördüm. Direkt mesaj atabilir miyim? nasıl yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Bence direkt bdv de konu açın. Daha çok fikir ve bakış açısı, tavsiye edinmiş olursunuz 😊

Özelden niye konuşacaksınız ki direk konu açarsanız daha çok kişi size bilgi verir 😊 Bir de herkese özel mesaj atılmıyor bilginiz olsun

Biz ne bilelim sizin sapık, dolandırıcı, manyak olmadığınızı?

Yazın derdinizi isteyen yorum yapsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back