Her gebelikte her türlü risk vardır. Kimyasal gebelik dış gebelik erken doğum falan hiçbirini düşünmeyin sadece doktorları dinleyin bur de bence zaten ilk 3 ay kimseye söylemeyin neden erkenden soyledinizMerhaba arkadaşlar ben dün test yaptırdım beta 1540 çıktı doktor cuma günü keseyi görürüz gelin dedi bende tamam dedim ama çevremdekiler aklıma dış gebelik ihtimalini soktular yani kafamı buna takıp kendime stres yapıyorum dış gebelik yaşayan varsa belirtisi neler acaba
Bende ogluma hamile kaldigimda 1300 lerde biseydi kanamam da vardi ama saglikla dogum yaptim siz sadece doktorunuza bakin ayrica dis gebelik olsa doktor mutlaka anlardi.. herkes herseyi soyluyo ama herkesin yasadigi hamilelik farkli o yuzden bebisi strese sokmayin siz bebege odaklanin saglikla kucaginiza alin..Merhaba arkadaşlar ben dün test yaptırdım beta 1540 çıktı doktor cuma günü keseyi görürüz gelin dedi bende tamam dedim ama çevremdekiler aklıma dış gebelik ihtimalini soktular yani kafamı buna takıp kendime stres yapıyorum dış gebelik yaşayan varsa belirtisi neler acaba
Ben zaten eşimle gittim doktora eşim ağzını tutamadı hamile diyeHer gebelikte her türlü risk vardır. Kimyasal gebelik dış gebelik erken doğum falan hiçbirini düşünmeyin sadece doktorları dinleyin bur de bence zaten ilk 3 ay kimseye söylemeyin neden erkenden soylediniz
İnşallah aminBende ogluma hamile kaldigimda 1300 lerde biseydi kanamam da vardi ama saglikla dogum yaptim siz sadece doktorunuza bakin ayrica dis gebelik olsa doktor mutlaka anlardi.. herkes herseyi soyluyo ama herkesin yasadigi hamilelik farkli o yuzden bebisi strese sokmayin siz bebege odaklanin saglikla kucaginiza alin..
Yok Allah'a şükür hiç biri sadece bel ağrım ve bulantım varevet doğru dış gebelikte bu kadar yükselmez, ağrı, kanama olur
Teşekkür ederimDış gebelikte değerin bu kadar yükselmez kimseye kulak asma hamilesin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay şimdi buna komik emojisi verdim diye linç yemeyeyim sen dayanamayıp konu mu açtın güzelimMerhaba arkadaşlar ben dün test yaptırdım beta 1540 çıktı doktor cuma günü keseyi görürüz gelin dedi bende tamam dedim ama çevremdekiler aklıma dış gebelik ihtimalini soktular yani kafamı buna takıp kendime stres yapıyorum dış gebelik yaşayan varsa belirtisi neler acaba