• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir şeyden şüphelenince her tarafım titriyo...

H_E_N_D

stay Strong
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
320
1
96
41
sayın dr.Meltem Kavcar burda uzun uzun anlatıp sizin vaktinizi almak istemiyorum ama 25 yaşında iki çocuk annesiyim ve ev hanımıyım eşim hamilelik döneminde beni uzun bi süre biriyle aldattı çok yakaladım ama hep inkar etti en son inkar edemiyeceği bi kanıt yakaladım ve pişman olduğunu falan söyledi ve ilişkisini bitirdi..aradan bi sene geçti ve ben en ufak bi hareketinde şüpheleniyorum ve içimi bu korku girince her tarafım zangır zangır titriyo ve kendimi durduramıyorum.sizce neden böyle oluyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sevgilerle...

Hend, zordur bu durumu işlemek, tekrar güvenmek. Belli ki bu bilgileri işleyip durumu aşamamışsınız.
Bu konuda destek almanızı kuvvetle öneririm. Bir evlilik danışmanına başvurmak ve eşzamanlı olarak bir süre psikoterapi görmek bu şikayetlerinizin daha da yükselmesini önleyecektir.
Sağlıkla,
Dr. Meltem

çok teşşekkü ederim meltem hanım bunu internet yapabileceğim bildiğiniz bi yer varmı çünkü evden dışarı çıkıp bu konuyu halletmem olanaksız..sevgiler

tekrar çok teşşekkür ederim zamanınızı bana ayırdığınız için meltem hanım..hemen bakıyorum sevgiler

Back
X