Nikah Bir şey diyemedim :/

QUOTE="hayatben, post: 61041793, member: 942094"]
ama herkes farklı yerler de evlenebiliyor ? o nasıl olacak anlamadım...
Ben 2ay önce evlendim nikah salonunu secemedim bulunduğun ikamet ettigin yerin belediyesinde nikahin kiyiliyor en iyisi nikah salonunun birini arayıp sorun

gecen hafta arkadasım evlendi...
kartal da oturuyordu nişanlısıyla birliktee ama kendileri kadıköy bld evlendi :/

canım oluyor o merak etme
belediyeden öğrenebilirsin
Soracağım zaten olsun ya istediğimiz yerde evlenelim hoş ben biraz kırgınm galiba millet gelemez diye istediğim yerde evlenemiyorum bi kere olacak durum için.. nerede istiyorsa orada olsun artık .. ben üzüldükten snra istediğim yerde olsa ne olacak..

Bu konuda ben sizleri aydınlatabilirim sanırım =) baglı bulunduğunuz belediyede (ikametinizin oldugu yani) nikahınızı kıyabilirsiniz ama velev ki Baska bir yerde istiyorsunuz ikinizden biri kendi belediyesinden izin kagıdı alıcak Baska bir yerde nikahının kıyılması için. O belge ile daha sonra istediğiniz belediyeye basvuracaksınız, basvuru sırasında ikinizde olmalısınız.
Diğer konuya gelicek olursak da orta nokta olması sart. Bir de toplu tasıma ağını düşünün, en iyi salon en kolay ulasılandır.

ya çok teşekkür ederim sevindim bi ara tutup g.paşa yada esenlerde evlenmek istemezdim çünkü..

ortak nokta artık bilmiyorum olmadı ona yakın bi yere olur ... ortak nokta bulmaktan ziyade onun tarafının gelip gelememesine takık şuan .. bu yuzden o nerede istiyosa orada olsun.. Ziraa bastan böyle dusunmesi bu saatten snra ortak nokta olsa da bende heves yok

ya o kadar kırılacak birşey yok ki
hem insanların rahat geleceği hem de senin içine sinecek bir yer olabilir, bu kadar üzülecek bir durum değil şu an

Birbirinizi yanlıs anlıyormussunuz gbi geldi bana. Hevesiniz kırılmasın sonucta bu sizin de nikahınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…