halledebileceğimiz bir şey yok.. Çünkü başakşehir bld bayıldım ben (sular vadisi) ..Tek derdiniz bu olsun :) sakince konuşup bi şekilde halledersiniz. Nişanlilık döneminde olur böyle çatışmalar.
ataköy yunus emre kultur merkezi sanırım orası ? Nasıl bi yer peki ?başakşehir için açıkçası ben de sevmiyorum oraları yaa
çatladıkapı çoook güzel bir yer, ben düğün yaptım ama düğün yapmasaydım sadece nikah yapsaydım ya çatladıkapıyı ya da ataköy yunus emreyi tercih ederdim. çatladıkapı denizkenarı olması nedeniyle 1 tık daha önde.
ataköy yunus emre kultur merkezi sanırım orası ? Nasıl bi yer peki ?
evet baktım cidden hoşmuş.. normal resim çekilse bile arkada çok hoş durur.. ben nikah dusunuyorum ve nisan da olacak.. Dışarı da kıyılıyor mı nikah acaba ?orasının böyle dışarıda çok hoş bir bahçesi var
etapların orada
içerisi normal nikah salonu ama takı takılan alan dışarıda ve minnoş bir bahçesi var
nikah salonunun arka planı da taş böyle çok güzel duruyor fotoğraflarda
şimdi google dan aratabilirsin, foursquare de fotoğrafları var mekanın.
Çok saçma bi tartışma yamerhaba canlar ,
nişanlımla nikah salonlarına bakmaya başladık.. İkimiz de avrupa yakasında oturuyoruz (ist)
evlerimiz ters ama yakın sayılır birbirine..
nikah salonu için ben başakşehr bld bayıldım o avize fln :/
ama nişanlm orası herkese uzak ulaşımı ters kimse rahat gelemez dedi..
ama salon çok guzelmiş dedim iide önemli olan ikimizin kararı değilmi gelmek istedikten snra herkes gelir dedim .. bilmem fln arkadası oraya gelemezmiş.. millete göre mi hareket edecez dedim anlamadım yada ben begendıgm yer olmasın o zaman dedim. gelmeleri bizim yararımıza dedi.
eyüp bld bakıyor burası da kendi tarafına yakın bizimkilere ters burası da bize ters dedim neyse tamam o zaman dedim..
sonra ben çatladıkapı şişli beyoğlunu önerdim... Şişli beyoğlu tersmiş çatladıkapı olabilirmiş hem sahil fln dedi..
çatladıkapıya gelen başaksehire de gelir dedim o falan arkadasnn altında arabası var dedim.. Kim söyledi sana uzak oldugunu dedim belli ki biri söylemiş bana gelip söyluyorsun suan dedim kimse söylemedi dedi peki dedim ..
sonra ii dedim tamam siz karar verirsinz gider işlemlere başlarız.. bence en iisi oturdugun yer var ya dedim orann bld alalım orası çok kötu dedi ne önemi var ki sizin tarafa yakın dedim..
ortak verilmesi gereken bi karar değil mi ? bencilce dusunmesi garibime gitti...
sorun neresi olacagı değil bencilce dusunmesi... ve gercekten nerede evleneceğimde önemli benm için nikahtan gidiyorum 1 kere oluyor heee dediğin gibi dusunmem için dugun yapıyor olmam lazmki nikahın önemi olmaması lazım ama bu sefer de de duğün yeri önemli olurdu benm için. sen önem vermemişsin ben veriyorumÇok saçma bi tartışma yabiz Bağcılar belediyesinde evlendik ama sizin gibi kavga edip basaksehirde evlenmektense, Bağcılarda evlenip bu mutluluğumun bozulmamasını yeğlerim.
Yani demek istediğim önemli olan orası şurası burası değil önemli olan sizin evleniyor olmanız. İkinizin ikamet ettiği belediyelerden birinde evlenin gitsin
sorun neresi olacagı değil bencilce dusunmesi... ve gercekten nerede evleneceğimde önemli benm için nikahtan gidiyorum 1 kere oluyor heee dediğin gibi dusunmem için dugun yapıyor olmam lazmki nikahın önemi olmaması lazım ama bu sefer de de duğün yeri önemli olurdu benm için. sen önem vermemişsin ben veriyorum1 kere olacak ve istediğim gibi olmasını istiyorum istediğimiz gibi...
aon nakaha dediğinz son nikaha sanırım sorarım tabi fikir sonucta çok teşekkür ederim...oo daha baya varmış
şimdiden yer alamazsınız sanıyorum ama
ben martta evlenmiştim kaydı ocakta aldılar yine de tabi ki sorun
nikah bahçede kıyılmıyor diye biliyorum hiç görmedim baya da yakınım orada nikah kıydı
ama madem bu kadar önceden ayırtacaksınız, son nakaha kokteyl de verilebiliyor yunus emrede onu da sorun isterseniz.
elbette mutluluk önemli evlilikte öncelik bu.. ama nerede evleneceğim hatıra kalacak isterım ki resimler de fotogrflarda şık çıksın şık görunsun 1 saatlk bşy zaten.. guzel görunsun.. geçmişe dönup baktgmda aaa bak burada evlendm ben diyebilmeliyim sevinçleyok yaa haklısınız bence sonuna kadar
ben de hatta nişanlınıza çok katılıyorum
çok güzel düğün salonları vardı bağcılarda başakşehirde ama ne bileyim asla lamademoiselle bağcılarda evlendi desinler istemedim. yani adım o semtlerde düğünle anılsın istemedim
o fikri çook çok iyi anlıyorum
tabi ki evlilikte düğün değil sürdürülebilir mutluluk önemli ama evlilikte de sürekli kararlar alınıyor
bugün düğün yerine önem vermeyen yarın nerede yaşanılacağına önem vermeyebilir, kolruklara perdelere çocuğun oluluna vs
bu kararlara ilk aşamada nasıl saygılı olunursa sonrası da öyle gidiyor.
zaten siz de saç saça girmemişsiniz bir fikir ayrılığı doğmuş normal
bence tavsiye ettiğim iki yer hem güzel hem de nişanlınız da beğenecektir. ataköy de ulaşım olarak rahat bir bölgede
He tabi benim düğünüm oldu o yüzden nikah önemsizdisorun neresi olacagı değil bencilce dusunmesi... ve gercekten nerede evleneceğimde önemli benm için nikahtan gidiyorum 1 kere oluyor heee dediğin gibi dusunmem için dugun yapıyor olmam lazmki nikahın önemi olmaması lazım ama bu sefer de de duğün yeri önemli olurdu benm için. sen önem vermemişsin ben veriyorum1 kere olacak ve istediğim gibi olmasını istiyorum istediğimiz gibi...
Nikâh ile evlenecekseniz sadece ya sizin yada nisanlinizin ikamet ettiği belediyenin nikah salonunda kiyabiliyorlar. Ama düğün salonunda nikah cagircaksaniz düğün yerinin belediyesine başvurmanız gerekmektedir. Bende pendigi beğenmiştim eşim sultanbeyli ben kartalda ikametgah ediyordum kartaldan kiydirdikmerhaba canlar ,
nişanlımla nikah salonlarına bakmaya başladık.. İkimiz de avrupa yakasında oturuyoruz (ist)
ama salon çok guzelmiş dedim iide önemli olan ikimizin kararı değilmi gelmek istedikten snra herkes gelir dedim .. bilmem fln arkadası oraya gelemezmiş.. millete göre mi hareket edecez dedim anlamadım yada ben begendıgm yer olmasın o zaman dedim. gelmeleri bizim yararımıza dedi.
eyüp bld bakıyor burası da kendi tarafına yakın bizimkilere ters burası da bize ters dedim neyse tamam o zaman dedim..
sonra ben çatladıkapı şişli beyoğlunu önerdim... Şişli beyoğlu tersmiş çatladıkapı olabilirmiş hem sahil fln dedi..
çatladıkapıya gelen başaksehire de gelir dedim o falan arkadasnn altında arabası var dedim.. Kim söyledi sana uzak oldugunu dedim belli ki biri söylemiş bana gelip söyluyorsun suan dedim kimse söylemedi dedi peki dedim ..
sonra ii dedim tamam siz karar verirsinz gider işlemlere başlarız.. bence en iisi oturdugun yer var ya dedim orann bld alalım orası çok kötu dedi ne önemi var ki sizin tarafa yakın dedim..
ortak verilmesi gereken bi karar değil mi ? bencilce dusunmesi garibime gitti...
ikimizde iyi yerler de oturmuyorzki açıkçası 1 kere olacak ii yer olsun istiyoruz. o gaziosmanpaia da ben esenlerde :/ g.paşa çok kötü esenler kultur merkezi biraz daha ii ama orayı da ben istemıyorum açıkçası..Nikâh ile evlenecekseniz sadece ya sizin yada nisanlinizin ikamet ettiği belediyenin nikah salonunda kiyabiliyorlar. Ama düğün salonunda nikah cagircaksaniz düğün yerinin belediyesine başvurmanız gerekmektedir. Bende pendigi beğenmiştim eşim sultanbeyli ben kartalda ikametgah ediyordum kartaldan kiydirdik
Siz istesenizde olmuyor ikametgâhınızı değiştirin ozaman evlenmek istediğiniz yere taşıyın. En az 3ay orda yasiyo göstermeniz gerekikimizde iyi yerler de oturmuyorzki açıkçası 1 kere olacak ii yer olsun istiyoruz. o gaziosmanpaia da ben esenlerde :/ g.paşa çok kötü esenler kultur merkezi biraz daha ii ama orayı da ben istemıyorum açıkçası..
gözüme çarpan bi yunus emre kultur merkezi bi de çatladıkapı oldu.. ama sanırım yunus emre kultur merkezi daha ağır basıyor çunku nisanda sahil serin olur. .
ama herkes farklı yerler de evlenebiliyor ? o nasıl olacak anlamadım...Siz istesenizde olmuyor ikametgâhınızı değiştirin ozaman evlenmek istediğiniz yere taşıyın. En az 3ay orda yasiyo göstermeniz gerek
Siz istesenizde olmuyor ikametgâhınızı değiştirin ozaman evlenmek istediğiniz yere taşıyın. En az 3ay orda yasiyo göstermeniz gerek
merhaba canlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?