bir şey danışcam ama..)) tesekkur ederm şimdiden

tatatam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
187
5
38
33
Ankara
2 yıldır bir dershanede de çalısıyorum ve çıkmayı dusunuyorum işten.. insanların egolarını tatmin etmek amacıyla hakaretlerini dinlemekten usandım.. kafam rahat değil huzursuzum mutsuzum çalıstığım yerde.. sekreterlik yapıyorum.. ve iş arayışlarına girdim.. bi yer buldum ağız ve diş sağlığı poliklınığı.. sekreterlik yine ama çalısma kosulları ne bilmiyorum bugun aksam gidip öğrenıcem görüşücem.. varmı boyle bi yerde calısan arkadaslarımız yada bilen.. koşulları nasıldır..yorucumudur dersanede gibi...???

ben daha öneden devlet hastanesinin agız ve diş bölümünde çalıştım özeli bilemem ama 1 yıl boyunca hayattan sogudum çünkü doktorun ayrı bir kaprisi hastane müdürnün ayrı bashekimin ayrı o da yetmezmiş gibi sendn
daha önce girmiş ve işi iyi bilenin kaprisi ve işi öğretmek istememesi mi ayrı dersin...
tabiki özelle devlet farklı da olabilir bilemem...

yalnız büyük bi yer değil kçük bi yer.. burdan cok bunaldm inan hiç huzurum yok

dershane ortamı çok egolu bir ortam ve yaş ortalaması düşük olduğundan dolayı çekişmeler, soğuk savaşlar ve rekabetler çok olur.şahsen çalışmak istemezdim öyle bir ortamda. maaşları da düşük.. kaldı ki işten çıkarmama diye presipleri yok. dişçinin yanı da çok güvenli olmasa da referansı iyiyse deneyebilirsin. en azından kalabalık bir ortam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…