bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

bende daha cok bekleyeceklerdenım galıba.8 yıl oldu ama hala ne nişan ne söz lafı.onuda geçtim aileyle tanışma lafı bile edilmiyor. nıye böyle böyle oldu düşündüke cok kızıyorum kendıme yazarken bile gözlerim doluyor.galiba böyle gide gide 8 yılıma yazık olacak.herşeye.. benim yerimde başkası olsa ne yapardı acaBA?

RABBİM daha beterinden korusunda şu belirsizlik kadar kötüsü de yok heralde dimi kızçeler

Tamamen katılıyorum sana Her konuda belirsizlik zor

Ayy ne hoş bir mesaj
İçim açıldı valla
böyle şeyleri okuyunca sabrım azalıyor benim yaa

off offf bizimde 5.yılımız hiç bu konulaara giremiyoruz

off offf bizimde 5.yılımız hiç bu konulaara giremiyoruz

ailesi ile de mi tanışmadın cnm yaa

Allah allah canım 8 yıl az bi süre değil..nasıl olurda o kadar senede lafı geçmez Özellikle herşey yolunda gidiyorsa..
Bir şeyleri bekliyo olsanız neyse, bu arada sakıncası yoksa yaslarınızı merak ettim..

Canııımm abimle yengemde 8 yıl çıktılar.
9.yıl evlendiler.
Bu zaman zarfında abimn hayatında biri olduğunu biliyorduk ama iş resmiyete dökülene kadar kimse ses etmedi.
8 yıl sonunda abim annemle babamı karşısına aldı biri var tanışmanızı istiyorum dedi
Erkek arkadaşına güveniyorsan umutsuzluğa kapılma

küçük değiliz artık canım 27 yaşındayım o da aynı

naksoy güzelim yalnız değilsin benimde 8 yıl oldu bu konuda aynıyız yalnız sunuda bılkı bazen aılelerın bılıyo olmasıda caare olmuyo bızımkıler bılıyoda noluyo koca bir HİÇ ..... yine belirsiz yine belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…