2013 gibi görünüyor tatlım,,Askerim 2012 istiyor ama, zaten 2012 de gelcek askerden nişanı yaparız, öyle 2013 gireriz zaten..Düşerse askerlik değişebilir durum evleniriz '12 de
Hayırlısı olsun tatlım,
RABBİM daha beterinden korusunda şu belirsizlik kadar kötüsü de yok heralde dimi kızçeler
Hayırlısı canım inşallah istediğiniz gibi olur,bir an önce kavuşursunuz
Malesef belirsizliklerden her zaman nefret ettim zaten,söz konusu nişan düğün olunca daha da kötü oluyor
Hayırlısı canım inşallah istediğiniz gibi olur,bir an önce kavuşursunuz
Malesef belirsizliklerden her zaman nefret ettim zaten,söz konusu nişan düğün olunca daha da kötü oluyor
kızlar topiğinizi görünce umutsuzluğa kapılmamanız için yazayım dedim
ben eşimle tam 5 yıl flört ettim ve 5. yılın sonuna kadar akıbetimiz belli değildi
Rabbimin yardımıyla evliliğimize engel tüm sorunlar 1-2 ay içinde ortadan kalktı ve tanışmamızın 5,5 yılında evlendik
şuan 3,5 aylık evliyim ve 14 haftalık hamileyim
sevdiklerinizle aranızda ki saygı,aşk,güven kaybolmadığı sürece Rabbimin de yardımıyla yuvanızı kurarsınız
biliyorum beklemek çok zor ama sabredin unutmayın ki kulun nikah saati ve ölüm saati asla değişmezmiş
hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yuvanızı kurarsınız
hepinizi öpüyorum gelincikler
ben eşimle tam 5 yıl flört ettim ve 5. yılın sonuna kadar akıbetimiz belli değildi
Rabbimin yardımıyla evliliğimize engel tüm sorunlar 1-2 ay içinde ortadan kalktı ve tanışmamızın 5,5 yılında evlendik
sevdiklerinizle aranızda ki saygı,aşk,güven kaybolmadığı sürece Rabbimin de yardımıyla yuvanızı kurarsınız
biliyorum beklemek çok zor ama sabredin unutmayın ki kulun nikah saati ve ölüm saati asla değişmezmiş
kız julıa benim nickin e' sini unutmussun
Bu belirsizlikler sarmış zaten başımızı, en baştada askerliğin kısaltılması yönünde ki haberler
Canım eniştendi galiba sorabildin mi ? :93:
Bu arada teşşekkür ederim, hepimiz en yakın zamanda evlenir kavusurus..
evet ya bide sebebsiz bekleyince çıldırıcak gibi oluyosun offf offff RABBİM yardım etsin hepimize,kavuştursun çabucak ve hayır duaları ile sevdiklerimize
beni de ekleyin madem uzun bi süre bu konunun daimi yazanı olucam gibi görünüyo
beni de ekleyin madem uzun bi süre bu konunun daimi yazanı olucam gibi görünüyo
ay bi çıktım sohbet ilerlemiş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?