bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

Burada en çok günü olan ticker benim galiba

Güvercinim dayadı burnunu 11e

RABBİM daha beterinden korusunda şu belirsizlik kadar kötüsü de yok heralde dimi kızçeler

tmmdır kızlar ekledim isteyenleri

Hayırlısı canım inşallah istediğiniz gibi olur,bir an önce kavuşursunuz

RABBİM daha beterinden korusunda şu belirsizlik kadar kötüsü de yok heralde dimi kızçeler

Malesef belirsizliklerden her zaman nefret ettim zaten,söz konusu nişan düğün olunca daha da kötü oluyor

:97:julia:97:

:97:sedulu:97:

:97:biblosurat:97:

:97:katinam:97:

:97:beuf:97:

:97:smsym:97:

:97:atractive:97:

:97:cansusln:97:
:97:ssss:97:
:97:betus_g:97:

Son düzenleme:

Malesef belirsizliklerden her zaman nefret ettim zaten,söz konusu nişan düğün olunca daha da kötü oluyor

Bu belirsizlikler sarmış zaten başımızı, en baştada askerliğin kısaltılması yönünde ki haberler
Canım eniştendi galiba sorabildin mi ? :93:

Bu arada teşşekkür ederim, hepimiz en yakın zamanda evlenir kavusurus..

kızlar topiğinizi görünce umutsuzluğa kapılmamanız için yazayım dedim
ben eşimle tam 5 yıl flört ettim ve 5. yılın sonuna kadar akıbetimiz belli değildi
Rabbimin yardımıyla evliliğimize engel tüm sorunlar 1-2 ay içinde ortadan kalktı ve tanışmamızın 5,5 yılında evlendik
şuan 3,5 aylık evliyim ve 14 haftalık hamileyim
sevdiklerinizle aranızda ki saygı,aşk,güven kaybolmadığı sürece Rabbimin de yardımıyla yuvanızı kurarsınız
biliyorum beklemek çok zor ama sabredin unutmayın ki kulun nikah saati ve ölüm saati asla değişmezmiş
hepiniz için hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yuvanızı kurarsınız
hepinizi öpüyorum gelincikler

evet ya bide sebebsiz bekleyince çıldırıcak gibi oluyosun offf offff RABBİM yardım etsin hepimize,kavuştursun çabucak ve hayır duaları ile sevdiklerimize

allah mutluluğunuzu daim etsin darısı bize ...

teşekkür ederim öğretmenim bebişin de hayırlı olsun allah analı abbalı büyütsün

canım inceliğin için ççok teşekkürler,RABBİM sizin mutluluğunuzuda daim etsin yavrunuzuda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.sen hamilesin duaların kabul olur aklına geldikçe bizede edermisin canım??

Dayım tatlım ama soramadım haftasonu sorarım büyük ihtimal

evet ya bide sebebsiz bekleyince çıldırıcak gibi oluyosun offf offff RABBİM yardım etsin hepimize,kavuştursun çabucak ve hayır duaları ile sevdiklerimize

Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…