içim rahatlamadı kiiböleee susmakla beni deli etmekte suan
bendee susuyorummm bakalım nolcaksusup kendini temize çıkarmaya çalışıo cnm
ordaki kızla nerden tanışmışta eklemiş yahmm iyii peki listesinee istemediğin birini ekledi mi hiç böle bir olayla karsılaştın mı benim gibii:26:
sevgilim askerde ordan birini eklemiş bende hemen belirttim kızdığımı ordan cevre mi yapıyosun diye onu suçlamamdan dolayı bana kızdı üste çıktı resmen ortak arkadaş varmış kabul etmiş bakmamış bile nerden olduğuna falan bakmadan niye kabul ediyosa
aynen öle cnm ben zaten listesinde bayan olduğunu görsem tepkimi çok sert bir şekiilde belli ederim
ordaki kızla nerden tanışmışta eklemiş yanormal kız arkadaşlarına karışmam eklesin zaten kullanmıyo facei öylesine açık duruyo :97: ben bu knuda farklıyım sanırm aksine kullanmasını eklemesini istiyorum yapmak isteyen başka hesap açar yapar yani hiç takılmayın bunlara eger okuldan işyerinden vs arkadasıysa !... üzgünüm ama seninkinin elle tutulur bi yanı yok canm ordan birini eklemesi çok yanlış
listesinde hiç bayan yok muöyle kısıtlama yapmam oda bana yapmasn gelemem öyle şeylere çok katıyım bu konuda
aaaaaaaa ne oluo be cnm anlatsana belki fikir veririz sana özel değilse tabiHerkese selam kızlaaarr
Bugün pek iyi değilim.
Sevdicekle yol ayrımındayız.
Kötüyü düşünmek istemiyorum ama başımıza kötü bişiler gelcek gibi(
Olmayacak sanki bu iş(
Umut etmekten yoruldum( (((
Öyle bir selam verip kaçacağım.
Herkese iyi haftasonları...
hmm dedim noluyoyok cnm tabiki var ama öle arkadaşımın arkadaşı ortak arkadas die eklediğim bayanlar diye söleyebileceği baayanlar yok ikimiznde tanığı kişiler tabiki var o kadar da bağnaz insan değilim
Herkese selam kızlaaarr
Bugün pek iyi değilim.
Sevdicekle yol ayrımındayız.
Kötüyü düşünmek istemiyorum ama başımıza kötü bişiler gelcek gibi(
Olmayacak sanki bu iş(
Umut etmekten yoruldum( (((
Öyle bir selam verip kaçacağım.
Herkese iyi haftasonları...
biblommmmmmmmm sefiom kız seniiiiii 335 olduğun günden beri
merhaba kızlar şuan içnde bulunduğm durumu başka bi topic dha bukadar iyi anlatamzdı nasıl mutsuz ve muzdaribim bu konuda
sevdiceğim askerden yeni geldi 1 ay oldu biz dinleniriz biraz kafa dağtırız derken herşey berbat oldu
ailesinin borçları yüzünden hiç bşi yapamıyoruz ve kendide çaresiz oda işsiz yeni geldi sonuçta 5 yıllık ilişkimz ailemde bşeyler bekliyor artık iki arada kaldım resmen askerden gelnce hiç bşy istedğimz gb olmadı ve çok yıprandık su kadar zman içinde
sana 460 desem nolurbitti - gitti
460 askerliktenmi bahsediyosun. bitirdinizmi askerligi ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?