bir sevdiğim var ama nişan düğün günüm belli değil diyenlerin topiği

Facebook= Sorun...

Hiç hoşlanmıyorum bu faceden ya, ne sözlüm kullanıyor ne ben, ilgimizi çekmiyor

Genel olarak görüyorum da hep sorun çıkarıyor, bazı çiftler arasında..

Boşverin kapatın nolcak

ordaki kızla nerden tanışmışta eklemiş ya normal kız arkadaşlarına karışmam eklesin zaten kullanmıyo facei öylesine açık duruyo :97: ben bu knuda farklıyım sanırm aksine kullanmasını eklemesini istiyorum yapmak isteyen başka hesap açar yapar yani hiç takılmayın bunlara eger okuldan işyerinden vs arkadasıysa !... üzgünüm ama seninkinin elle tutulur bi yanı yok canm ordan birini eklemesi çok yanlış
aynen öle cnm ben zaten listesinde bayan olduğunu görsem tepkimi çok sert bir şekiilde belli ederim

listesinde hiç bayan yok mu öyle kısıtlama yapmam oda bana yapmasn gelemem öyle şeylere çok katıyım bu konuda

yok cnm tabiki var ama öle arkadaşımın arkadaşı ortak arkadas die eklediğim bayanlar diye söleyebileceği baayanlar yok ikimiznde tanığı kişiler tabiki var o kadar da bağnaz insan değilim

Herkese selam kızlaaarr
Bugün pek iyi değilim.
Sevdicekle yol ayrımındayız.
Kötüyü düşünmek istemiyorum ama başımıza kötü bişiler gelcek gibi(
Olmayacak sanki bu iş(
Umut etmekten yoruldum((((
Öyle bir selam verip kaçacağım.
Herkese iyi haftasonları...

aaaaaaaa ne oluo be cnm anlatsana belki fikir veririz sana özel değilse tabi

kızlar yakın bir arkadasımın ocakta düğünü varmış

yok cnm tabiki var ama öle arkadaşımın arkadaşı ortak arkadas die eklediğim bayanlar diye söleyebileceği baayanlar yok ikimiznde tanığı kişiler tabiki var o kadar da bağnaz insan değilim
hmm dedim noluyo

canm yaa:97: hayırlı olsun inş. sıkıntılı günler geçiriyo tahmin ettigim kadarıyla bi bunalım anına gelmiştir

biblommmmmmmmm sefiom kız seniiiiii 335 olduğun günden beri

şafak sayıyodun hatırladım seni mentol. Dua edelim Allah hayırlı bir kapı açsın. inşallah herşey çözülür rahata çıkarsınız.canını sıkma canım

slm gelincik adaylar nerdesiniz bakim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…