Bir senedir yüzümde aşırı tüylenme oldu..Sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım?

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
cildim gayet temiz düzgündü sivilce bile hasta olcagım zaman bi iki tane cıkardı be bi sene olcak yüzümdee tüylenmee olmaya başladı saçlarımı toplayamaz halee geldim ben nerye gitmeliyim ne yapmalıyım nasıl etmeliyim yaa kafayı yicem yoksa ben :S bilen yaşayan varmı acabaa..

doktora gittin mi..hormonel bir durum bence..endokrinoloji bölümü hormonlarla ilgili tedavi yapıyor..her hastanede bu bölüm yok maalesef. zaten türkiye de bile bu bölümün doktorları sayılı imiş..prof bir endokrin doktoru söylemişti bana da..

mesajım umut kırıcı gibi olmuş ya :KK43: zaten sıkıntılısın bide ben negatif yazmışım..kusura bakma nolur..dediğim gibi önce doktora git ve bunalıma kapılma hemen..

mesajım umut kırıcı gibi olmuş ya :KK43: zaten sıkıntılısın bide ben negatif yazmışım..kusura bakma nolur..dediğim gibi önce doktora git ve bunalıma kapılma hemen..

Canim durumu cok üzdü beni, nasil olustu bunlar. Kisa zamandami yoksa.. nekar zamandir böyle?

önce hormon testi yaptırttt... sonra yüzdeki tüyleri yookkk etmek için EPİLİXİR BİTKİSEL TÜY YOK EDİCİYİ KULLAN... ARAŞATIR YORUMLARINA BAK BU ÜRÜNÜN ..... BENDEDE VAR BU ÜRÜN VE AÇIKLAMASINDA HORMONAL NEDENLE OLUŞMUŞ TÜYLERDE BİLE ETKİLİDİR YAZIYOO.. ÜRÜN PATENTLİ Bİ ÜRÜN ... ARAŞTIRINNNN ...:KK54:

1 sene olcak nerdeyse bilmiyorum neden oldu ama ben geçen yıl çok hastaydım baya tedavi gördüm çok fazla ilaç kullandım acabaa ilaçlrdan dolayımı oldu?? ilaçlar yaparmı böle hormon testi için hangi bölümee gidiliyoki tam yazarsanızz sevinirim..çok sinir bozucu bi durum bayanda olması ki yaşım 20 şuanda pskoljık olaarak çok etkiliyo

1 sene olcak nerdeyse bilmiyorum neden oldu ama ben geçen yıl çok hastaydım baya tedavi gördüm çok fazla ilaç kullandım acabaa ilaçlrdan dolayımı oldu?? ilaçlar yaparmı böle hormon testi için hangi bölümee gidiliyoki tam yazarsanızz sevinirim..çok sinir bozucu bi durum bayanda olması ki yaşım 20 şuanda pskoljık olaarak çok etkiliyo

•Epilixir tamamen bitkisel kökenli bir üründür.
Çözücü olarak kullanılan sıvılar,raf ömrü kazandırmak için eklenen stabilizatörler yine doğal kökenli olup hiçbir şekilde kimyasal içermemekte,elde edildiği saflığıyla kullanıma sunulmaktadır.Tam anlamıyla doğal bir ürün oluşundan dolayı yan etkisi yoktur,allerjik reaksiyona sebep olmaz.

•Epilixir yağ içermez. Su bazlı bir üründür ve sürüldüğü anda kurur.Saatlerce kendinizi yağlı,yapış yapış hissetmez,rahatlıkla giyinip işe gidebilir,günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.

•Epilixir kokusuzdur. Kullanılan bitkilerden gelen ham ot kokusu sürüldüğünde kaybolur ve kokudan kaynaklı rahatsızlık hissedilmez.

•Epilixir batık kıl oluşumuna sebep olmaz. Hatta içeriğindeki bitkiler sayesinde cildi sağlıklı bir şekilde soyarak varolan batık kıl sorununun çözümüne yardımcı olur.
•Epilixir’in kıllar üzerine etkisi yaş, cinsiyet, uygulama bölgesi gibi etkenlerden bağımsızdır.Kıllanmanın temelinde hormonal bozukluk oluşu seans sayısını arttırabilir ancak beklenen sonucun alınmasına engel değildir.Profilinde hormonal bozukluk olan kullanıcıların doktor kontrolünde hormon tedavilerini almaları kıllardan kurtulmaktan önce sağlıkları açısından şiddetle önerilir.
•Epilixir kıllardan kurtulmanın en ekonomik yoludur. Sadece bir damlası avuç ayası büyüklüğündeki bir alan için yeterlidir.100 ml Epilixir ortalama boy ve kiloda bir bayana klasik yarım bacak,bikini,koltukaltı seansları için en az 8-10 seans yeterlidir.
•Epilixir kullanımı kolay bir üründür. Evinizin mahremi ve konforunda kendi kendine uygulama kolaylığı sağlar.

Epilixir kıllardan kurtulmanın en acısız yoludur. Epilasyon sırasında doğal olarak duyulan acı dışında acı hissine sebep olmaz aksine her seansta kıl kökü daha da zayıflayıp küçüldüğünden acı hissi de ortadan kalkmaktadır.

Epilixir’i kimler kullanabilir ?
Epilixir’i istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyen herkes kullanabilir

bendede var tüyler alnımdada var... üzülmene gerek yok herşeyin bi çaresi var .....nette araştır bu ürünü sende.... hormon testi içinde beni kadın doğuma göndermişti doktor bişey çıkmadı .. bepanthen kullandım 1-2 ay yüze o tüylenme yaptı bende.....

lazer tedaviside olabilir yüzdeki tüylere yani çaresi var üzülme boşaa..:KK54:

evet inceledim bayaaa arastırdım ama kararsızz kaldımm olumlu olanlar da var olumsuz olanlarda kimi yazmış bende hiçbi etkisi olmadı yok yüzümde alerji oldu falan yüz hassas bide :S bilmıyorum

evet inceledim bayaaa arastırdım ama kararsızz kaldımm olumlu olanlar da var olumsuz olanlarda kimi yazmış bende hiçbi etkisi olmadı yok yüzümde alerji oldu falan yüz hassas bide :S bilmıyorum

canm ben epilixiri yüzüme uygulamadım .. bacaklara yaptım ama yarım bıraktım çooook dersim var düzenli yapamıyorum aksıyoo .....yazın düzenli kullanmaya çalışcam ... bende yü-ze lazer mi yaptırsam epilixir mi kullansam kararsızım ......:KK58::KK58::KK58:

mrb benimde çok güzel bir cildim vardı ne tüy ne sivilce hiç bir tane bile bişey yoktu taki yüz felci geçirip kortizon hapları kullanana dek:KK43: o haplar beni mahfetti resmen, kilo aldım yüzüm dahil vücudumun her yeri sivilce doldu ve yüzümde kıllanma yaptı yaklaşık 3 yıl oldu bunu atlatalı ama hapların etkisi hal var... tek yapabildiğim şey beklemek belki zamanla düzelir diye düşünüyorum.... ama sen yinede peşini bırakma bu işin doktora falan git... haa bide aklıma gelmişken söyleyeyim ben lazere gidiyordum oradaki bayan hep şey derdi saçlarınızı açık bırakmayın yani kıllar yüzünüze değmesin oda çok yaparmış kullanma.

cildim gayet temiz düzgündü sivilce bile hasta olcagım zaman bi iki tane cıkardı be bi sene olcak yüzümdee tüylenmee olmaya başladı saçlarımı toplayamaz halee geldim ben nerye gitmeliyim ne yapmalıyım nasıl etmeliyim yaa kafayı yicem yoksa ben :S bilen yaşayan varmı acabaa..

polikistikover hastalığı olabilir kadın doğum doktoruna git

lazer epilasyon.. baskada kremler fln hikaye.. o kremlere verecegin parayı lazer epilasyona ver kesin sonuc al.. kremlerin garantisi yok. ama duzgun biyerde yeni makinalarla yapılan lazer epilasyon kesin sonuc veriyor. garanti veriyorlar mesela 8 ayda bitmezse paranız iade gibi.. ben yuzume yaptırmadım cunku yuzumde tug yok koltukaltım icin 8 seansa anlastık 5 seansta bitti . ama bu konuda gittigin yerden garanti almalısın ve bitmedigi taktirde geri para iadesi vermeleri icin konusmak gerek.

canım evet ya öncelikle üzülme bir sürü bitkisel yüze uygulanebilen tüy dökücü krem var... bi de ben yüze lazer yapılmıyor diye biliyorum benim bildiğim yüzdeki kılları iğne tedavisiyle yok ediyorlar o da lazer gibi kalıcı

X