Bir senedir kurtulamadım bu mantardan

serfhkor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
1
0
22
Bir senedir evliyim ilk başlarda genital siğil çıktı bende sonra o siğil eşime geçti doktora gititk geçti sonra vajina ağzında kızarıklık tahriş ilişkide yanma oldu doktora gittim doktor bana edevlette yazıyo herpes virüs hastalığı yazıyor anlamadım tam
Sonra başka doktra gıttım üç ilaç yazdı oda mantar olmuşşsun dedi kullndım geçti sonra aradan beş ay geçti şimdi bidaha aynsıı oldu yanıyor kaşınıyor randevu yok bulamıyorum o doktorun yazdıgı ğç ilaci bidaha alsam eczaneden randevu bulana kdr korkuyorum eşimdenmi geçiyor bu hastalık bilmyom oda doktora gidicek randevu bulsak hıv virüs olabilirmiyis acaba herkes oluyomuş

Siğil hpv virüsüdür, hepres de uçuk virüsüdür. Herpes için kan verip test yaptırın onun ilacı oluyor herhalde. HPV daha da ciddi bir hastalık en kısa zamanda gidip smear ve hpv testi verin. Bunlar eşten bulaşır evet.

canım mutlaka kültür ve kan testi ver .
tek bir doktora gitme ben 2 farklı doktora gittim biri bana kronik dedi ve çok moralimi bozdu ben dokotr değiştirdim
beni sakinleştirmekle birlikte çok güzel bir tedavi uyguladı hala da devam ediyorum tedaviye çok memnunum

X