Tesekkur ederim. Orijinal burnum çok uzun ve ucu düşüktü. Guldugum ya da gülümseyerek konuştuğum zaman ceneme kadar iniyordu. Gargamel gibi hissediyordum kendimiOrji burnunuz güzelmiş neden estetik oldunuz merak ettim
Yeni hali de güzel o ayri
Bence vardı, yaptırdım ve çok mutluyum.Güzel yapay burun benimki gibi ama seninde benim gibi ameliyata ihtiyacın yokmuş
Çok teşekkür ederim. Şöyle soyleyeyim, benim derim çok inceydi ve bir ay sonra şişlik vs kalmamis gibiydi ma bir sene geçtikten sonra söyleyebilirim ki, şekil olarak, kalıcı şekil olarak bir sene sonra daha net bir burnum oldu. Hiç şişlik kalmadı, sırt iyice kavislendi, ucu iyice belirdi. Bence en son şekli bir sene sonraki. Çok kalın derililerde bilemem tabiiMerhaba 1 senenizi doldurmussunuz tecrubelisiniz diye sormak.istedim. 6.ayimdayim burun ucu 6 aydan 1 seneye kadar degisim gosteriyormu yani burnum daha degisirmi deri otururmu vs merak ediyorum . Bu arada burnunuz cok.guzel gule gule kullanin
İlk defa burada yapay denildiğini görüyorum. Normalde ben söylemesem kimse anlamıyor çünkü. Hep böyleymiş gibi diyor sorduğum insanlar. O kadar butunlestim ki burnumla. Demek ki fotoğrafta yapay görünüyor.Güzel ama biraz fazla yapay eski burnunuzda güzelmiş onun önden hali nasıldı acaba yandan zaten genelde güzel oluyor değişim.
Belki biz bildiğimiz için bize öyle geliyordur sonuçta sizin ne istediğiniz ve size yakışması önemliİlk defa burada yapay denildiğini görüyorum. Normalde ben söylemesem kimse anlamıyor çünkü. Hep böyleymiş gibi diyor sorduğum insanlar. O kadar butunlestim ki burnumla. Demek ki fotoğrafta yapay görünüyor.
Diğeri önden Şirinlerdeki Gargamel gibi ağzımın içindeydi üç kismi. O kadar sevmiyordum ki, önden pek çekmedim bile
Doğal bir burun istemedim asla bu arada. Kalkık kavisli ve ufak bir burun istemiştim ve istediğim gibi de oldu. Doğal burunlular nedense pişman gibi geliyor bana. Bilemem tabii yine de
Teşekkür ederimBence yapay durmuyor cok guzel olmus. Boyle olacagindan emin olsam yaptirirdim ben de. Sadece turkiyede dogustan bu kadar kucuk ve kalkik buruna sahip cok az kisi var o yuzden suphe uyandiriyor. Yoksa avrupali kadinlarda boyle burunlar dogal olarak var onlar yadirgamazdi
Çok teşekkür ederim evet büyük fark var. Çok ince derili olmama rağmen yedinci ayda burun sırtım tam kavislenmemis ve burun ucum şuan ki gibi incelmemisti. Ama şimdi hem burun sırtına hem burun ucuna parmağımı degdirip, gezdirdigimde görüyorum ki deri cilde tamamen yapışmış, sırt iyice kavislenmis, sabah şişliği neredeyse bitmiş, burun ucu tamamen inmiş, incelmiş. Burun en son halini almış yaniGayet hoş olmuş tecrübelerinize dayanarak 7. ay ile 1 yıl arasında bi fark görmüşmüydünüz
Merhaba Dr Ali kuşçu.Merhaba doktorunuz kim ?
Bence gayet güzel olmuş her insanın dediğine takılmamak lazım. Ben de yeni ameliyat oldum ama süreç çok zorluyor beni size yazabilir miyim acaba kafama takılanlar için??İlk defa burada yapay denildiğini görüyorum. Normalde ben söylemesem kimse anlamıyor çünkü. Hep böyleymiş gibi diyor sorduğum insanlar. O kadar butunlestim ki burnumla. Demek ki fotoğrafta yapay görünüyor.
Diğeri önden Şirinlerdeki Gargamel gibi ağzımın içindeydi üç kismi. O kadar sevmiyordum ki, önden pek çekmedim bile
Doğal bir burun istemedim asla bu arada. Kalkık kavisli ve ufak bir burun istemiştim ve istediğim gibi de oldu. Doğal burunlular nedense pişman gibi geliyor bana. Bilemem tabii yine de
Ben de şaşırdımYapay bulunmasına şaşırdım. Bence yapay değil. Sadece burun ucuna düşmesin diye konulan kıkırdak bazen belirgin kalıyor. Sizinde biraz belirgin. Yakışmış bence. Güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?