Bir sene sonra

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.383
3.779
83
Burun estetiğimin üzerinden bir sene geçmiş hanımlar.. Burnumun şekli, çarpmalara ve uzun süren sarı iltihap gibi lekelere rağmen değişmemiş bence. Ameliyattan önceki burnumu da ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20220525_181428177_3~2.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 381
  • IMG_20230817_185659013~4.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 329
  • IMG_20230817_190019611~4.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 335
Orji burnunuz güzelmiş neden estetik oldunuz merak ettim
Yeni hali de güzel o ayri

Orji burnunuz güzelmiş neden estetik oldunuz merak ettim
Yeni hali de güzel o ayri
Tesekkur ederim. Orijinal burnum çok uzun ve ucu düşüktü. Guldugum ya da gülümseyerek konuştuğum zaman ceneme kadar iniyordu. Gargamel gibi hissediyordum kendimi yüzüme makyaji vs yakıştıramıyordum. Saçımı toplayınca iyice ortaya çıkıyor gibi hissediyordum. Şuan makyaj bile yapmıyorum mesela. Kendime güvenim geldi

ameliyattan sonra, orjinal burnumla iyi nefes alamadığını da anladım. Şuan her yönden memnunum.

Güzel yapay burun benimki gibi ama seninde benim gibi ameliyata ihtiyacın yokmuş

Merhaba 1 senenizi doldurmussunuz tecrubelisiniz diye sormak.istedim. 6.ayimdayim burun ucu 6 aydan 1 seneye kadar degisim gosteriyormu yani burnum daha degisirmi deri otururmu vs merak ediyorum . Bu arada burnunuz cok.guzel gule gule kullanin

Güzel ama biraz fazla yapay eski burnunuzda güzelmiş onun önden hali nasıldı acaba yandan zaten genelde güzel oluyor değişim.

Merhaba 1 senenizi doldurmussunuz tecrubelisiniz diye sormak.istedim. 6.ayimdayim burun ucu 6 aydan 1 seneye kadar degisim gosteriyormu yani burnum daha degisirmi deri otururmu vs merak ediyorum . Bu arada burnunuz cok.guzel gule gule kullanin
Çok teşekkür ederim. Şöyle soyleyeyim, benim derim çok inceydi ve bir ay sonra şişlik vs kalmamis gibiydi ma bir sene geçtikten sonra söyleyebilirim ki, şekil olarak, kalıcı şekil olarak bir sene sonra daha net bir burnum oldu. Hiç şişlik kalmadı, sırt iyice kavislendi, ucu iyice belirdi. Bence en son şekli bir sene sonraki. Çok kalın derililerde bilemem tabii

Güzel ama biraz fazla yapay eski burnunuzda güzelmiş onun önden hali nasıldı acaba yandan zaten genelde güzel oluyor değişim.
İlk defa burada yapay denildiğini görüyorum. Normalde ben söylemesem kimse anlamıyor çünkü. Hep böyleymiş gibi diyor sorduğum insanlar. O kadar butunlestim ki burnumla. Demek ki fotoğrafta yapay görünüyor.

Diğeri önden Şirinlerdeki Gargamel gibi ağzımın içindeydi üç kismi. O kadar sevmiyordum ki, önden pek çekmedim bile

Doğal bir burun istemedim asla bu arada. Kalkık kavisli ve ufak bir burun istemiştim ve istediğim gibi de oldu. Doğal burunlular nedense pişman gibi geliyor bana. Bilemem tabii yine de

Belki biz bildiğimiz için bize öyle geliyordur sonuçta sizin ne istediğiniz ve size yakışması önemli

Bence yapay durmuyor cok guzel olmus. Boyle olacagindan emin olsam yaptirirdim ben de. Sadece turkiyede dogustan bu kadar kucuk ve kalkik buruna sahip cok az kisi var o yuzden suphe uyandiriyor. Yoksa avrupali kadinlarda boyle burunlar dogal olarak var onlar yadirgamazdi

Gayet hoş olmuş tecrübelerinize dayanarak 7. ay ile 1 yıl arasında bi fark görmüşmüydünüz

Yapay bulunmasına şaşırdım. Bence yapay değil. Sadece burun ucuna düşmesin diye konulan kıkırdak bazen belirgin kalıyor. Sizinde biraz belirgin. Yakışmış bence. Güle güle kullanın

Teşekkür ederim ülkemiz burun konusunda maalesef ki öyle

dişimi yaptiriyorum, doktor kalıp çıkartırken eliyle bayağı burun ucuna baskı yaptı, dikkatli olun, geçen sene estetik oldum dediğimde sasirdi, kendi burnun gibi duruyor dedi. Yapay değil anlamında ilk defa bu konuda yapay diyenler oldu

Gayet hoş olmuş tecrübelerinize dayanarak 7. ay ile 1 yıl arasında bi fark görmüşmüydünüz
Çok teşekkür ederim evet büyük fark var. Çok ince derili olmama rağmen yedinci ayda burun sırtım tam kavislenmemis ve burun ucum şuan ki gibi incelmemisti. Ama şimdi hem burun sırtına hem burun ucuna parmağımı degdirip, gezdirdigimde görüyorum ki deri cilde tamamen yapışmış, sırt iyice kavislenmis, sabah şişliği neredeyse bitmiş, burun ucu tamamen inmiş, incelmiş. Burun en son halini almış yani

Bence gayet güzel olmuş her insanın dediğine takılmamak lazım. Ben de yeni ameliyat oldum ama süreç çok zorluyor beni size yazabilir miyim acaba kafama takılanlar için??

Yapay bulunmasına şaşırdım. Bence yapay değil. Sadece burun ucuna düşmesin diye konulan kıkırdak bazen belirgin kalıyor. Sizinde biraz belirgin. Yakışmış bence. Güle güle kullanın
Ben de şaşırdım kıkırdak konusuna aynen katılıyorum. O kıkırdak olmasaydı, şuan burun ucum eskisi gibi ağzıma girecekti. Coook teşekkür ederimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…