- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Sadece istek attım ve daha reddetmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem ki canima tak etti herhalde yeter artık ya ben onu merak edip dusunmek zorunda mıyım???
Ben kötü bir insan değilim amacım onlara doğrudan zarar vermek değil.Amaçççç???
Sevgilisi ne yapacak, istek atan kız çok güzelmiş sen beni bırak aşkım bu kıza git mi diyecek? Düşünmek zorunda değilseniz insanları eklemeyinBilmem ki canima tak etti herhalde yeter artık ya ben onu merak edip dusunmek zorunda mıyım???
Bir nevi öyle de denebilirSevgilisinin sosyal medyasından hoşlandığınız kişiyi stalklamak için mi?
Benim yeni biriyle ciddi düşünecek duruma gelmem gerek.Sevgilisi ne yapacak, istek atan kız çok güzelmiş sen beni bırak aşkım bu kıza git mi diyecek? Düşünmek zorunda değilseniz insanları eklemeyin
Yaptığınız şey anlamsız ve sizi üzecek bişe. Kendine değer veren bi kadın başka bi erkeğin sevgilisinin profilinde gezmemeli bence. Hiç bulaşmayın ve önünüze bakın.Bir nevi öyle de denebilir
Ben nasıl atacağım bu çocuğu kafamdan?Yaptığınız şey anlamsız ve sizi üzecek bişe. Kendine değer veren bi kadın başka bi erkeğin sevgilisinin profilinde gezmemeli bence. Hiç bulaşmayın ve önünüze bakın.
ben söyleyeyim kısaca huzursuzluk çıkarmak rahtsızlk vermek istediniz
Ben kötü bir insan değilimben söyleyeyim kısaca huzursuzluk çıkarmak rahtsızlk vermek istediniz
Kötü değilsin ama biraz delisinBen kötü bir insan değilim
Onlar neye yarıyor biliyor musun? İki sevgilinin daha da kenetlenmesine.
Ben kötü bir insan değilim