Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bitti.. buraya kadarmış dedim unuttum bile dedim avuttum kendimi sözde ama yine de akıyor gözyaşlarım ıslatıyor yastığımı seni özlediğim gecelerde.....
Durup düşünmeye zamanın olur mu ? Yitirmeden anlamaz insan Sevdiklerin yolun sonunda Sarıl her fırsatında o insana Arkasından ağlayan olma Geri getirmez çok ağlasan da..
Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara Sefa olmaz be sevgilim yürekten ah alanlara İhanetin bana değil dualara !!
Önce tuttun elimden sonra neden bıraktın Yıllanmış şarap gibi yaktın içimi yaktın Ecel kapımı çalsa yine kalbimde sensin Hem aşkımsın sevgilim hem bitmeyen çilemsin
Soyleyen vardi bizamanlar o gitti sarki anlamini yitirdi..;(((
Gün geceye kavuşur, yüreğin uyuşur, El çekersin bütün dünyadan, Hasretin tutuşur, anılar uçuşur, Acı bir elvadadır arda kalan, Yalan ötesi yalan de yalan...