Bir sağlık problemi

Benimde ikinci doğumdan sonra başladı yaş 33 iken.
Benim 30 yaş tam olarak ilk doğumdan sonraya denk geliyo. Uzun bir süre ben oğlum yüzünden böyle olduğumu düşünmüştüm sonra anladım ki o olmasaydı da vücudumda değişimler olacaktı. Östrojen barındıran şeyler kullanmadığım için magnezyum malat glisinat taurat ve b kompleksi kullanıyorum ama b kompleksi midemi rahatsız edince onu bıraktım . Sadece B12 olan bir dilalti almaya başladım. Vitaminleri alırken kendimi daha iyi hissediyorum daha sakin huzurlu regl öncesi sendromum da ciddi oranda azalıyor

Vitamin eksikliği olabilir.
Bağışıklığınız düşük olabilir. (alerjisi olan bir insanım, hava şartları ile enerjim hemen değişkenlik gösterir))

Sebebiniz belli aslında. Demir eksikliği anemisi basit bir şey değil ki anlattıklarınıza da uyuyor. Tek sebep bu olabilir yani. Damardan ara ara takviye alıyor böyle hastalar. Genelde günübirlik yatışla alıp çıkıyorlar. Böyle bir tedavi düşündü mü dpktorunuz

Peki nasıl bir tedavi verdiler size? Geçmiş olsun bu arada?.

Sevindim sizin adınıza bende araştırayım vitaminleri

Evet üç ay sonra bı daha bakılacak değerlerime

psikolojik de olabilir sanki

demir eksikliği için ilaçları ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ? o kadar düşük bir demir birkaç ayda toparlanmaz.
bende sık yaşarım demir eksikliğini. damardan demir alıcı alırım yılda bir kür olarak mutlaka.
vücudum ürettiğinden fazla tüketmeye meyilli olduğu için genelde alt sınıra yakındır değerlerim.
ki bu aşamaya da 3 yılda ancak gelebildim. alt sınırda kalmaya yani.
demir uzun süre takip edilmesi gereken bir eksiklik.
3 ayda bir tahlillere devam edin.

Bacaklarımı yere basamiyorum bile çok zor bir durumdayım.ev yükü calismak nasıl gececek tüm bunlar.Allah yardımcımız olsun.Ödem tarzı şişlikler diz altimda

Bilmiyorum üç ay bu demir ilaçlarını kullanacağım sonrasında nasıl bir tedavi surecim olur bilemiyorum
Ben 10 yaşımda başladım demir kan takviyesi kullanmaya,gıdaya da çok dikkat etti ailem ama hiç normal sınırlarda olmadı değerlerim,yıllarca o ilaçların etkisiyle kilo da aldım 28 yaşımda kendi israrimla öğrendim fmf olduğumu

Merhaba Demir eksikliği var bende ve midem hassas ve zaten ameliyatlıyım ilaç kullanmanın bana eziyet olduğunu söylememe rağmen dahiliye doktorum hap vermekte ısrar ediyor yükleme yani iğnenin çok pahalı bir tedavi olduğunu söyleyip yazmıyor size hemen yazdılar mı iğne

bana rapor çıkararak yazdılar, fakat ilaç pahalı evet. rapora ve devletin karşıladığı kısma rağmen geçen sene 400 tl civarı fark ödedim. daha fazla bile olabilir net hatırlamadım.
mide koruyucu içerek hap alabilirsiniz.
damardan verilen kan ilacının alerjik reaksiyon riski yüksek mesela. birşey bilerek veriyordur hapı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…