- Konu Sahibi Miraclessss
-
Benim 30 yaş tam olarak ilk doğumdan sonraya denk geliyo. Uzun bir süre ben oğlum yüzünden böyle olduğumu düşünmüştüm sonra anladım ki o olmasaydı da vücudumda değişimler olacaktı. Östrojen barındıran şeyler kullanmadığım için magnezyum malat glisinat taurat ve b kompleksi kullanıyorum ama b kompleksi midemi rahatsız edince onu bıraktım . Sadece B12 olan bir dilalti almaya başladım. Vitaminleri alırken kendimi daha iyi hissediyorum daha sakin huzurlu regl öncesi sendromum da ciddi oranda azalıyorBenimde ikinci doğumdan sonra başladı yaş 33 iken.
Peki nasıl bir tedavi verdiler size? Geçmiş olsun bu arada?.Bir gun dengemi kaybediyordum bi avmde, sonra gecti. Sonrasinda farkettim ki hep bulutlu havalarda ve bazi avmlerde boyle oluyorum. Kbb, beyin cerrahi, norolog, goz doktoru hepsine gittim hem de defalarca. En son gittigim norolog anlayip teshis koydu ama yillar surdu bu surec
Tesekkur ederim, ilac verdiler kullanmadim ben, yan etkileri cok fazlaydi ama durumum kotulesirse mecbur kullanacagimPeki nasıl bir tedavi verdiler size? Geçmiş olsun bu arada?.
Allah şifalar versin. İnşallah daha kötü olmazsınız.Tesekkur ederim, ilac verdiler kullanmadim ben, yan etkileri cok fazlaydi ama durumum kotulesirse mecbur kullanacagim
Tesekkur ederim aminAllah şifalar versin. İnşallah daha kötü olmazsınız.
Sevindim sizin adınıza bende araştırayım vitaminleriBenim 30 yaş tam olarak ilk doğumdan sonraya denk geliyo. Uzun bir süre ben oğlum yüzünden böyle olduğumu düşünmüştüm sonra anladım ki o olmasaydı da vücudumda değişimler olacaktı. Östrojen barındıran şeyler kullanmadığım için magnezyum malat glisinat taurat ve b kompleksi kullanıyorum ama b kompleksi midemi rahatsız edince onu bıraktım . Sadece B12 olan bir dilalti almaya başladım. Vitaminleri alırken kendimi daha iyi hissediyorum daha sakin huzurlu regl öncesi sendromum da ciddi oranda azalıyor
Bilmiyorum üç ay bu demir ilaçlarını kullanacağım sonrasında nasıl bir tedavi surecim olur bilemiyorumFmf olma ihtimaliniz var mı? Akdeniz anemisi?
Evet üç ay sonra bı daha bakılacak değerlerimeDemir preparatlarının etkisini görmek için bi 3 ay lazım en az, 3 ay sonra yeniden değerlerinize baktırıp yetmiyorsa günlük almak yerine doktorunuza danışarak aylık serum şeklinde ferinject kullanabilirsiniz.
Yüzde doksan sorununuz demir ekliği bence
psikolojik de olabilir sankiMerhaba kızlar.benim şöyle bir problemim var ki ne olduğunu çözemedim.daha doğrusu hangi Dr gittiysem sonuç aynı.boyle hava bozunca ya da birden değişince benim vücudumun kanı çekiliyor gibi oluyor birden bir bitkinlik halsizlik çöküyor üstüme.romatizmal bişey mi diye baktırdım çok şükür bişey yok temiz.bir de son 4&5yildir aynı problemi regli zamanlarımda da yaşıyorum.bir kadın doğuma gittim yine şükürler olsun ki birşey çıkmadı.daha sonra dahiliye ye gittim baktılar ki demir oranı 3e düşmüş.suan kan yapıcı demir yapıcı ilaç kullanıyorum.ilk bir ay vücudumu zinde hissettim.ağmen aynı durumdayim.nedir ne değildir akıl sır erdiremiyorum.varmi içinizde benim sorunumu yaşayıp çaresini bulan.okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Olabilir bilmiyorum arastiyorum bendeVitamin eksikliği olabilir.
Bağışıklığınız düşük olabilir. (alerjisi olan bir insanım, hava şartları ile enerjim hemen değişkenlik gösterir))
Merhaba sizin diz altı bacaklarınız şişiyormu.Cok ağrım var.Birde kollarımda ağrım var .fibromiyaljide insanı felç ediyo
merhaba, evet son zamanlarda daha fazlalaştı şişlik hatta Allah şifalar versin hepimizeMerhaba sizin diz altı bacaklarınız şişiyormu.Cok ağrım var.Birde kollarımda ağrım var .
Ben 10 yaşımda başladım demir kan takviyesi kullanmaya,gıdaya da çok dikkat etti ailem ama hiç normal sınırlarda olmadı değerlerim,yıllarca o ilaçların etkisiyle kilo da aldım 28 yaşımda kendi israrimla öğrendim fmf olduğumuBilmiyorum üç ay bu demir ilaçlarını kullanacağım sonrasında nasıl bir tedavi surecim olur bilemiyorum
Merhaba Demir eksikliği var bende ve midem hassas ve zaten ameliyatlıyım ilaç kullanmanın bana eziyet olduğunu söylememe rağmen dahiliye doktorum hap vermekte ısrar ediyor yükleme yani iğnenin çok pahalı bir tedavi olduğunu söyleyip yazmıyor size hemen yazdılar mı iğnedemir eksikliği için ilaçları ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ? o kadar düşük bir demir birkaç ayda toparlanmaz.
bende sık yaşarım demir eksikliğini. damardan demir alıcı alırım yılda bir kür olarak mutlaka.
vücudum ürettiğinden fazla tüketmeye meyilli olduğu için genelde alt sınıra yakındır değerlerim.
ki bu aşamaya da 3 yılda ancak gelebildim. alt sınırda kalmaya yani.
demir uzun süre takip edilmesi gereken bir eksiklik.
3 ayda bir tahlillere devam edin.
bana rapor çıkararak yazdılar, fakat ilaç pahalı evet. rapora ve devletin karşıladığı kısma rağmen geçen sene 400 tl civarı fark ödedim. daha fazla bile olabilir net hatırlamadım.Merhaba Demir eksikliği var bende ve midem hassas ve zaten ameliyatlıyım ilaç kullanmanın bana eziyet olduğunu söylememe rağmen dahiliye doktorum hap vermekte ısrar ediyor yükleme yani iğnenin çok pahalı bir tedavi olduğunu söyleyip yazmıyor size hemen yazdılar mı iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?