Anket Bir sabah uyandınız ve erkeklerin sesini duymuyorsunuz .Ne yapardınız?

Bir sabah uyandınız ve erkeklerin sesini duymuyorsunuz .Ne yapardınız?

• Çok mutlu olurum.

OY: 1 5,0%
  • Çok üzülürüm ben onun sesini duymadan yaşayamam.

OY: 6 30,0%
  • Yatmadan önce nasıl bir dua etmiş .Öğrenip bende o duayı etmeliyim.

OY: 2 10,0%
  • Doktor doktor gezer tedavi olurum.

OY: 2 10,0%
  • Nerede o şans

OY: 3 15,0%
  • Darısı başıma

OY: 1 5,0%
  • Eşim ve sevdiğim arkadaşlarım hariç diğer tüm erkeklerin sesini duymasam muhteşem olurdu

OY: 9 45,0%

• Ankete Katılan
    20

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
296.864
613.207
1.098
43
Malatya
Bu olay sizin başınıza gelse ne düşünürdünüz?

Çin'de mide bulantısı ve kulaklarında çınlama hisleriyle uyumaya giden bir kadın sabah uyandığında sadece kadınların sesini duyabiliyordu, erkeklerin ise seslerini işitemiyordu. Doktorlar kadına, çok nadir bir rahatsızlık olan 'alçak frekanslı duyma kaybı' tanısı koydu.

Çin basınına göre ülkenin doğu kıyılarındaki Şiamen kentinde yaşayan Çen isimli bir kadın, bir sabah uyandığında erkek arkadaşının sesini duyamadığını fark etti. Kentteki Qianpu hastanesine gittiğinde, doktorlar, Çen’de klasik duyma kaybının aksi semptomlar gördüler. Bir dizi tetkikten sonra doktorlardan biri Çen’e 'alçak frekanslı duyma kaybı tanısı koydu. Bu, kadının sadece yüksek frekanslı sesleri duyabildiği anlamına geliyordu.
Doktorlar Çen’deki 'alçak frekanslı duyma kaybına' tam olarak neyin sebep olmuş olabileceğini bilmiyor. Fakat stresin bu rahatsızlığa yol açmış olabileceğini söylüyor. Hastane kayıtlarına göre Çen rahatsızlığının ortaya çıktığı sabahtan önceki gece mide bulantısı ve kulaklarında da çınlama hissetmiş.

UYANDIĞINDA ERKEK ARKADAŞININ SESİNİ DUYAMIYORMUŞ

İyi bir uyku çekmenin kendisine iyi geleceğini düşünerek yatağa giden Çen, aksine, uyandığında bir şeylerin ters gittiğini fark etmiş. Zira erkek arkadaşının ona söylediklerini duyamıyormuş.

Hahahahaha çok ilginçmiş, ankete katılamadım çünkü eşim ve sevdiğim arkadaşlarım hariç diğer tüm erkeklerin sesini duymasam muhteşem olurdu gibi bir seçenek yok ankette:KK70:
Hatta bir mucize olsa da gözlerimiz bazı erkekleri filtreleyebilse, işimize geleni duyup görebilsek :KK70:

Hahahahaha çok ilginçmiş, ankete katılamadım çünkü eşim ve sevdiğim arkadaşlarım hariç diğer tüm erkeklerin sesini duymasam muhteşem olurdu gibi bir seçenek yok ankette:KK70:
Hatta bir mucize olsa da gözlerimiz bazı erkekleri filtreleyebilse, işimize geleni duyup görebilsek :KK70:
Seçenekler arasına ekledim:)

Duymamak değil de istediğim zaman seslerini kapatabilmeyi isterdim.

Onlar konuşamasin , benim kulaklara zeval gelmesin. :)

Oğlumun sesini duyamam o zaman :51:
Ama filtreleme iyi fikir eşimi filtrelemek isterdim :53: hatta onun bütün sülalesini :D

Seslerinin bana bir sakıncası yok ,konuşan konuşsun seçeneği yok :KK53:
Sadece eşimiz babamız,oğlumuz,kardeşimiz değil ki erkek :KK69:Bunun öğretmeni var ,satıcısı var,esnafı var,karşısında sus pus duracak mıyım :skandal:Allah korusun sapığı var ,sessiz kalırsam sesini çıkarmıyor bana der :skandal:
+1

Back
X