Asi dizisinni izlemiştim bir yaz sıkıntıdan tekrarlarını...o kaa güzel mi Antakya memleketi? yeşil ovalar var mı?
Yok be size caz yaptım bir kaç gün böle asılırım sonra pert haftalarca yatarım.çok alıştım yan gel osman kırk dönüm bostan yatmaya...ama devir çalışmak devri...bayrama yurt dışından misafirim var :))
bir de temmiiz titizzz,,,obsesif kompulsif kişilik...o yüzden bana bu ay rahat yok...
burası ilaç gibi geldi...sabah kalktıgımda tutuktum açıldım biraz.benim listem
mutfak almış başını gidiyor.
makina boşalacak
sahur bulaşığı toparlanacak
tencere tava elde yıkanacak.(aksam kalan yemekleri saklama kaplarına kaldırdım tencereler kirli kaldı)
kapaklar kaplanacak inşallah...bitsin artık yaa:))
yataklar toplanacak
çamaşır makinası çalıştırılcak...
ve tüm bunları yapan bir kadın aranıp bulunacak:))
öptüm elifcinom...ara ara yaz ugrarı bende...
pandaaaa ev işi ok. de ders ne iş anlamadım...okuyor musun arkadasım?
Bizim bostanı bekliyorum:)) ev hanımıyım...eskiden bankacıydım...kızımla bıraktım çalışmıyorum...
oku ve evli ol ...Allah kolaylık versin...ama güzel...ne aşkım ne idaellerim diyorsunuz yani?
ben yaşlıyım senden...okul zamanı geride kaldı hemde çoook:))
olsun gencim güzelim...bulaşıgı toplar ben bugün gezerim be yaaa...
Elifcinom ANTAKYA için heveslendim şimdi Şu Suriye'liler boşalınca gider gezeriz...Vatan bizim keyf bizim:))
haydi öptüm güzeller...valla çalışasım yok napcaz bilmem...önce şu bilgisayarı kapatmalıyım...kapatmalıyım...kapatmalıyımmm:)))
Sevgili Günlük; Sabahın 4:30 un da kim bu ziyaretçiler, üye olsalar da hasbihal etsek
sanirim o ziyaretci benimsahurdan sonra uyku tutmadi topik de dikkatimi cekti bayagi bir okumusum hatta geri kalan sayfalarida bu sabah okudum okudukca beni de gaza getirdiniz kac gundur banyoda duran camasirlarimi bugun makineye attim simdi makinede yikaniyor camasirlarim sizin sayenizde topigi cok begendim burdaki hossohbet hanimlari begendim muhabbeti begendim gercekten cok hossunuz hepiniz
hoş geldin şekerim.
gelen iki satır bi iz bıraksın, okuyup gaza gelip gitmeyin, acık da siz gaz verin hele :)))
antakya güzel psikom. nereye baksan tarih. şehrin göbeğinde kocaman bir arkeoloji müzesi. hristiyanların ilk klisesi az yukarda bütün şehri görüyor. birçok okul; eski manastır, ya da onun gibi tarihi mekan. ama antakya en çok insanıyla güzel; gamsız, hoş görülü, gezmeyi-yemeyi-eğlenmeyi seviyorlar. sokaklar huzurluydu o zamanlar. istediğini giy çık, kimse dönüp bakmaz. hani şarkı varya kalbim egede kaldı; benim de aklım antakyada kaldı işte.
ben de sabahtan beri savsaklandım. yaptıklarım:
salonu topladım, mutfağı topladım
bulaşık mak. çalıştırdım
çamaşır mak. çalıştırdım
oğlumun oyuncaklarını ayırdım.
birazdan:
her yeri süpürüp, bütün halıları kaldırcam, yallah yıkanmaya.
sonra da silerim
çamaşır makinesindekileri ascam
makineye tekrar çamaşır atcam
balkondaki çamaşırları toplayıp katlamak gerek önce
saat 2 de rapor vericiğim, kesin bilgi
buraya foto nasıl yükleniyor kızlar hiç yapmadım buton neyin de göremiyorum(
siz ögretin ben mutfagımı görüşlerinize arz edeyim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/406186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html buraya bakabilirsinizhuuu kimse yok midur ? millet yemegi yedi mayıştı...
Merhaba yazını okudum antakyalımısın aceba?
selam arkadasım tesekkurler:))
Canım mesaj yazdığın sayfayı aç orda biraz alta inince eklenti ekle yazısını göreceksinelifcinom resim nasıl yüklenir biliyormusun? nevreste arkadas bir link verdi ama GELİŞİŞ MESAJI bulamadım ki adımları uygulayayım...
ne karışık iş yaa üstelik bende bilgisayar işinde zır cahil sayılmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?