• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir polis sevdim

Tam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.

Abooooo. Ben de polis eşiyim, evlerden ırak. Nasıl öğrendin evli olduğunu

Çalıştıgı yerden bir polis denk geldi instgramdan onu ekledim sonrada bi ihtimaldir diye arkadaslarına baktım

Benle konuşurken evliymiş gelinlikli fotografları vardı :((((

Asiri romantikligin alemi yok.

Biraz mantigini devreye sokmanin vakti gelmiste geciyor bile.

Oyun oynarken tanistigin yuz yuze hic gorusmedigin birine bu kadar baglanman cok hayalperest biri oldugu gosteriyor.

Ayaklarinin azicik yere basma zamani gelmis.

Emin ol soylediklerinin yuzde 90 i yalan ve uydurmaydi.

10 ayda 100 tane senin gibi kizla konusmustur o.

Simdi ulaşsan kendini hatirlatsan hatirlamaz bile.

Gercek dunyaya geri don.

Hayatımda aldatılmanın bu kadar minimize edildiğini ilk kez görüyorum . Kadının değerini düşürmüşsünüz resmen !
Telefondan kızları takip etmek, tanımadığı kadınlara mesaj atmak (daha dönen olmadı diye biliyorum )ve sokakta kızlara bakmak gibi şeyler için kullandım o ifadeyi, bunu çevrenizde pek çok kişinin kocası yapıyor emin olun. Bu aldatmak mıdır bilemiyorum bir çeşit çırpınış :KK70:

Tam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.
Yakıştıramadım. Sizin adınıza üzüldüm. Bu işlerle çok uğraşıyorlar ne demek, bu bildiğin hakaret.

Yakıştıramadım. Sizin adınıza üzüldüm. Bu işlerle çok uğraşıyorlar ne demek, bu bildiğin hakaret.
Asla genellemek istemiyorum ama arkadaşım eşinin telefonuna program kudurmuş ve konuşmaları aynen görüyor, WhatsApp grupları var adamın farklı farklı birimlerden yakın arkadaşlarıyla, şark, asayiş vb vb buralardan bana alıntı atıyor, artık dinleye dinleye ben de ezberledim, burada daha fazla eleştiri almamak için konuşmaların içeriğini yazmıyorum ama bana bunu düşündüren şeyler. Belki sadece onun çevresi öyledir ama elli kişilik grup kurmuşlar çirkin sohbetler, içinde evlisi iki çocuklusu... Bana kızmayın kızlar, ben birebir tanık olduğum şeyden yola çıkıp yorum yaptım, kesin kesin de konuşmadım. Arkadaşım çok yıprandı biraz takip etmeye başladıktan sonra, şu an ayrılması da mümkün değil. Kimsenin başına gelmez umarım.

Asla genellemek istemiyorum ama arkadaşım eşinin telefonuna program kudurmuş ve konuşmaları aynen görüyor, WhatsApp grupları var adamın farklı farklı birimlerden yakın arkadaşlarıyla, şark, asayiş vb vb buralardan bana alıntı atıyor, artık dinleye dinleye ben de ezberledim, burada daha fazla eleştiri almamak için konuşmaların içeriğini yazmıyorum ama bana bunu düşündüren şeyler. Belki sadece onun çevresi öyledir ama elli kişilik grup kurmuşlar çirkin sohbetler, içinde evlisi iki çocuklusu... Bana kızmayın kızlar, ben birebir tanık olduğum şeyden yola çıkıp yorum yaptım, kesin kesin de konuşmadım. Arkadaşım çok yıprandı biraz takip etmeye başladıktan sonra, şu an ayrılması da mümkün değil. Kimsenin başına gelmez umarım.
Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun, bu karakter meselesi maalesef, karakteri bozukmuş.

Back