- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.024
- 123
Abooooo. Ben de polis eşiyim, evlerden ırak. Nasıl öğrendin evli olduğunuEvli cıktı .. Buldum aradım bi şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abooooo. Ben de polis eşiyim, evlerden ırak. Nasıl öğrendin evli olduğunuEvli cıktı .. Buldum aradım bi şekilde
Nerden anladın evli olduğunu
Abooooo. Ben de polis eşiyim, evlerden ırak. Nasıl öğrendin evli olduğunu
Yıkıldım resmenTam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.
Tam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.
Yıkılma tatlım, internetten tanışma meselelerinde böyle durumlar olabiliyor. Dikkatli ol bundan sonra.Yıkıldım resmen
Tam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.
Telefondan kızları takip etmek, tanımadığı kadınlara mesaj atmak (daha dönen olmadı diye biliyorum )ve sokakta kızlara bakmak gibi şeyler için kullandım o ifadeyi, bunu çevrenizde pek çok kişinin kocası yapıyor emin olun. Bu aldatmak mıdır bilemiyorum bir çeşit çırpınışHayatımda aldatılmanın bu kadar minimize edildiğini ilk kez görüyorum . Kadının değerini düşürmüşsünüz resmen !
Yakıştıramadım. Sizin adınıza üzüldüm. Bu işlerle çok uğraşıyorlar ne demek, bu bildiğin hakaret.Tam yazacaktım, evli olmasın diye, ah polisler ya, bu işlerle çok uğraşıyorlar sanki. Arkadaşımın eşi de böyle mini çapkınlıklar yapıyor.
Asla genellemek istemiyorum ama arkadaşım eşinin telefonuna program kudurmuş ve konuşmaları aynen görüyor, WhatsApp grupları var adamın farklı farklı birimlerden yakın arkadaşlarıyla, şark, asayiş vb vb buralardan bana alıntı atıyor, artık dinleye dinleye ben de ezberledim, burada daha fazla eleştiri almamak için konuşmaların içeriğini yazmıyorum ama bana bunu düşündüren şeyler. Belki sadece onun çevresi öyledir ama elli kişilik grup kurmuşlar çirkin sohbetler, içinde evlisi iki çocuklusu... Bana kızmayın kızlar, ben birebir tanık olduğum şeyden yola çıkıp yorum yaptım, kesin kesin de konuşmadım. Arkadaşım çok yıprandı biraz takip etmeye başladıktan sonra, şu an ayrılması da mümkün değil. Kimsenin başına gelmez umarım.Yakıştıramadım. Sizin adınıza üzüldüm. Bu işlerle çok uğraşıyorlar ne demek, bu bildiğin hakaret.
Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun, bu karakter meselesi maalesef, karakteri bozukmuş.Asla genellemek istemiyorum ama arkadaşım eşinin telefonuna program kudurmuş ve konuşmaları aynen görüyor, WhatsApp grupları var adamın farklı farklı birimlerden yakın arkadaşlarıyla, şark, asayiş vb vb buralardan bana alıntı atıyor, artık dinleye dinleye ben de ezberledim, burada daha fazla eleştiri almamak için konuşmaların içeriğini yazmıyorum ama bana bunu düşündüren şeyler. Belki sadece onun çevresi öyledir ama elli kişilik grup kurmuşlar çirkin sohbetler, içinde evlisi iki çocuklusu... Bana kızmayın kızlar, ben birebir tanık olduğum şeyden yola çıkıp yorum yaptım, kesin kesin de konuşmadım. Arkadaşım çok yıprandı biraz takip etmeye başladıktan sonra, şu an ayrılması da mümkün değil. Kimsenin başına gelmez umarım.