• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir polis sevdim

nglcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
19
1
1
29
Merhaba

Derdimi dökecegim kimse yok bari buraya yazayım dedim ..

2 sene önce biriyle tanıştım internetten .. Sonra samimi olduk ve polis oldugunu söyledi ..

4-5 ay konuştuk arkadas anlamında .. İkimizde oyundayız birbirimizi görmüyoruz. Bana okadar nazik ve adam gibi davranmıştıki bende azıcık hoşlanmıştım .. Sonra bana bir kaç yalan atmış yasadığı yeri falan .. Bende direkt kestim konuşmamızı . Aradan 4-5 ay geçti dedi ver instagramını telafi edeyim .. Söyleyemezdim polisim ben saklamam lazımdı falan dedi..

Tamam dedim ikimizde biribirimi cok beğendik , 21 yasında hiç sevgilim olmadıgını duyunca iyice sevmeye ve bunu göstermeye calıştı ..
Birgün konuşurken birden ortadan yok oldu .
Ya okadar alışmışımki eksik hissediyorum hergn gelcek mi diye bekliyorum 10 ay oldu gelmedi ..

Hala seviyorum hoşlanıyorum hayranıyım bitürlü diyemiyorum ne hali varsa görsün diye ..
Acaba öldümü kaldımı diyorum .. Polisti sonuşta .. Hergün sehit isimlerini araştırıyorım kaldım öyle ..

Moralincok bozuk.

Hayranıyım deyince bi an ünlü falan sandım :KK53:

Boşverin gitsin ,ortalık bunlarla kaynıyor.

Bi sürü yalan söylemiş ,belki poliste değil ?

Hayranıyım deyince bi an ünlü falan sandım :KK53:

Boşverin gitsin ,ortalık bunlarla kaynıyor.

Bi sürü yalan söylemiş ,belki poliste değil ?

Polisti resimleri vardı instagramda ..

Zaman geçirdi işte bunu biliyorum

Yazacak ama biliyorum ozaman görcek o

o ne polisti, ne de gerçekti. kafasındaki bir adamı size kendisi seslendirmiş o kadar... bir roman karakteriyle konuşmuşsunuz varsayın.
Olmuyo iste biliyorum ne kadar pislik biriyle konuştugumu bunu acık acık söylüyorum ama gitmiyo aklımdan

Uniforma tutkunu degilsin ama dimi
Polis olmasa da severmiydin.
Polis olmasini cok vurguladin gibi geldi.

Merhaba

Derdimi dökecegim kimse yok bari buraya yazayım dedim ..

2 sene önce biriyle tanıştım internetten .. Sonra samimi olduk ve polis oldugunu söyledi ..

4-5 ay konuştuk arkadas anlamında .. İkimizde oyundayız birbirimizi görmüyoruz. Bana okadar nazik ve adam gibi davranmıştıki bende azıcık hoşlanmıştım .. Sonra bana bir kaç yalan atmış yasadığı yeri falan .. Bende direkt kestim konuşmamızı . Aradan 4-5 ay geçti dedi ver instagramını telafi edeyim .. Söyleyemezdim polisim ben saklamam lazımdı falan dedi..

Tamam dedim ikimizde biribirimi cok beğendik , 21 yasında hiç sevgilim olmadıgını duyunca iyice sevmeye ve bunu göstermeye calıştı ..
Birgün konuşurken birden ortadan yok oldu .
Ya okadar alışmışımki eksik hissediyorum hergn gelcek mi diye bekliyorum 10 ay oldu gelmedi ..

Hala seviyorum hoşlanıyorum hayranıyım bitürlü diyemiyorum ne hali varsa görsün diye ..
Acaba öldümü kaldımı diyorum .. Polisti sonuşta .. Hergün sehit isimlerini araştırıyorım kaldım öyle ..

Moralincok bozuk.
Eminmisiniz polis olduguna. Herkes atip tutuyorda internette. Bence polis falan degil.

Back
X