• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bir parmak rahim açıklığı sizce kaç cm?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bir parmak açıklık sizce kaç cm oluyor şu an 37+1 deyim dün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti öyle dedi ondan sonrada bol bol temizlik squat yürüyüş vs yap dedi her şeyin normal olduğunu söyle bebekte ters dönmüş ama kanala hala girmemiş beni strese sokan rahim açıklığı sanki az gibime geldi doktor iyi dedi ama bilemedim bide sonradan bol bol temizlik yürüyüş vs yap dedi ya ondan da şey ettim acaba acaba az mı diye

1 parmağı evde cetvel mezuro varsa ölçebilirsin. Daha fazlalaşınca zaten ufaktan doğum başlıuor demek. Neden daha fazla olsun ki?
Muhittin Muhittin sizle aynı haftalarda ve tecrübeli. Doğru bilgiyi verecektir.

1 parmağı evde cetvel mezuro varsa ölçebilirsin. Daha fazlalaşınca zaten ufaktan doğum başlıuor demek. Neden daha fazla olsun ki?
Muhittin Muhittin sizle aynı haftalarda ve tecrübeli. Doğru bilgiyi verecektir.
Teşekkür ederim sayın merve .

Evet mavişehir bir parmak açıklık çok az benim 7.aydan 2 cm le doğuramadım.... bol dediklerini yap açıklık hızlı ilerler şimdiden iyi doğumlar dilerim esen kalin

Back