- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi audreywaldorf
-
Teknoloji ilerlesin foto video dışında kokuda gönderilsinYok canım lancome hypnose yorumlamadım. O kokuyu biraz garip buldum ben hep. Sanırım zamanınds evde aynı kokudan 5-6 şişe olduğu içinvanilya kokusu olarak bilinir ben pek vanilya alamam ondan. Çiçek kokusu alıyorum daha çok nedense:) tatlı cicek kokuları gibi. Ama uzun zamandır da denemiyorum onuda göz önünde bulundurmak lazım. Yakın bir zamanda tekrar deneyeyim. Ama şuanki favorilerim; ysl manifesto, viktor &rolf flowerbomb, chopard wish, ysl black opium(bunu henüz almadım ama gecen gün boynerde sıkmışlardı bildiğin bayıldım).
Hemen bakıtorum kuzumTeknoloji ilerlesin foto video dışında kokuda gönderilsin
Ben hoş buldum hypnozu bakalım sende sevecekmisin
Ama hatırlatayım ben d&p aldım. Malum asgari ücretliyim denemek için orjinale para veremiyorum
Sen bunlara bayıldıysan benimde bayılmam lazımKoku arşivim genişliyo Konu açtım oraya bi el atıver kuzum
Merhaba ,Kesinlikle ysl kokuları çok kaliteli kalıcı
Black opiumu da dene janna canım
Bnce beğenirsin
Değişik gizemli kalıcı kadınsı tutku dolu aynı zamanda tatlı tatlı
Yaseminle vanilyanın buluşması gbi :))
Yasemin aşkımı bastırdı
Çok sevdim ama alışmam gerek
4 saat önce bir tıs şu an hala yeni sıkmışım gbi
Senin tabirinle koku bulutu dolaşıyo
mrb bnde ysl black opium kullandm gercekten kalıcı oldu sevdm ama şimdi farklı b koku almak istiyorm hem cok kadınısı hemde kalıcı olan önerilerinz nelerdir ? noa burberyy classic jador hypnose hypnotic posion chanel chance chloe love vs bunları biliorm kullandm bunlar dısında ne olabilr ?? özellkle erkeklerin begenecegıKesinlikle ysl kokuları çok kaliteli kalıcı
Black opiumu da dene janna canım
Bnce beğenirsin
Değişik gizemli kalıcı kadınsı tutku dolu aynı zamanda tatlı tatlı
Yaseminle vanilyanın buluşması gbi :))
Yasemin aşkımı bastırdı
Çok sevdim ama alışmam gerek
4 saat önce bir tıs şu an hala yeni sıkmışım gbi
Senin tabirinle koku bulutu dolaşıyo
mrb bnde ysl black opium kullandm gercekten kalıcı oldu sevdm ama şimdi farklı b koku almak istiyorm hem cok kadınısı hemde kalıcı olan önerilerinz nelerdir ? noa burberyy classic jador hypnose hypnotic posion chanel chance chloe love vs bunları biliorm kullandm bunlar dısında ne olabilr ?? özellkle erkeklerin begenecegı
parfüm yorumlamana hayran kaldımmm canm süpersin hepsinide cok güzel anlatmıssın :) daha önce sordum mu bilmiyorm ama hayatında vazgecemem dedigin ilk 3 parfüm ler nelerdir ?Bende kullandıklarımı yorumlayayım:)
Lolita Lempicka Feminine: Şekerli, vanilyalı bir koku.. tam benlik sık sık doyamıyorum.. Hani böyle sıkınca sizle bir gezer ya o tarzda bir koku. Arkadaşlarım hep senden önce parfümün geliyor derler..Sevgilimin aşık olduğu parfümüm diye de tanımlayabilirim. Kısacası bittikçe alacağım bir koku ama yazın kullanamam sanırım o sıcak günlerde biraz ağır kaçabilirr:)
Yves Rocher Hindistan cevizi EDT: Bildiğin hindistan cevizini sıkmışsın böyle şekerlemişsin öyle kokuyor. Çook güzel tam yazlık. Pasta gibi kokuyor. Ben çok severim kurabiye, pasta kokularını. Bazı günler sadece öyle kokmak istiyorum ve bunu boşaltıyorum üstüme.Bittikçe stokları ben bunu ..
Narciso Rodriguez For Her: Çiçeksi bi koku yine. Hafif yaza uygun, kışa da uygun hatta bence 4 mevsime uygun bir parfüm.. Çiçek notaları baskın baya hemde.. Böyle kokladıkça içimi açan tarzda kalıcı bir koku. Ama gittiğin yerde izini bırakmak isitiyorsan bunu yerine getiremiyor pek.
Givenchy Ange Ou Demon: Baharatlı,şekerli tarzda bir koku. Hafif odunsulukta var. 2 fıs yeterli oluyor buram buram kokmak için. Yaz mevsimine ağır kaçabilir ama diğer 3 mevsime de uygun bence.(Kış,Sonbahar,İlkbahar) Bana kalırsa çok farklı bir koku öyle basit değil yani. Bitince yine alır mıyım bilmiyorum ama şuan kullanmaktan oldukça memnunum:)
Guerlain le petite robe noire: Şeker, gül harmanlamasıyla oluşan süper ötesi kokuu. Bayılıyorum buna şişemin dibinde azıcık kaldı diye kullanmaya kıyamıyorum. Her mevsim kullanırım.. En çok kışa uyuyor ama sanırım zaten benim sevdiğim kokular hep kışlık tarzda. Ama bunu yazında sıktım çünkü çok ağır değil:) sevgilimde bayılıyordu hatta kokusuna.
Victoria's Secret Angel Dream: Hayatımda kokladığım en güzel 3 parfüm listesine girer. Çook hafif aynı zamanda alışılmışın dışında bir parfüm. Aşığım buna. Bittikçe alırım o derece. Şuan dibinde azıcık kaldı ve kıyamıyorum aynı şekilde bunu da kullanmaya. 4 mevsim kullanılır çok güzeldir. Kesinlikle Victoria's Secret mağazasına gittiğinizde denemeniz gereken ilk parfüm bu olmalıdır o derece.Şişesi de ayrı bir güzeldirr
Chloe Love: Herkes pudramsı der ama bana daha çok çiçeksi geldi bu koku:) Sevdim ama sürekli kullanabileceğim türden değil çok çiçeksi kokular beni bayıyor nedense.
Hypnotic Poison: Tartışmaya bile gerek yok feminen bir koku zaten. Annemin kokusu diye tanımlıyorum bunu çünkü onun imza kokusudur:) Arada bende fıslatırım çünkü bu tarzda vanilyalı anasonlu kokular hoşuma gidiyor benim. Oldukça da kalıcı ve buram buram kokar.
Pure Poison: Lise yıllarımın kokusu. İmza kokumdu o zamanlar sürekli bunu kullanırdım. Hayatımda bir çiçek kokusunu ilk defa bıkmadan şişelerce kullanmıştım. Bir ara yine almak istiyorum gerçekten muhteşem bir koku..
Chanel Chance: Ve tanrı kadını yarattı dedirtecek tarzda bir koku.Bittikçe alırım acımamSevgilimde çok beğendi ayrıca sanırım erkeklerin hoşuna giden bi koku. Yine aynı şekilde bi ortama girdiğinde buram buram kokmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana göre ağır değil kokusu 4 mevsim kullanılabilir:)
Chanel Coco Mademoiselle: Hala orjinalini alamadım ama Almanyadayken sürekli mağazalarda testerini üzerime boşaltmıştım. Hayatımda gördüğüm en kalıcı parfüm sanırım. Hala hatırlıyorum atkıma sıktığım kokusu 1,5 hafta falan sonra hala kokuyordu.Bunun dışında çok sade bir koku, hani buram buram kokmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir parfüm değil bence.
Gucci Rush: Buda yine imza kokumdu 2 sene boyunca. Bıkmadan sürekli kullandım. Sevgilim bayılırdı kokusuna. Sonra sıkıldım başka kokulara yöneldim bunu bir süreliğine rafa kaldırdım.Ama tamamen vazgeçebileceğim bir koku değil. İleride mutlaka yine görüşeceğiz.. şekerin en güzel şekilde harmanlandığı müthişş asla baymayan koku
Gucci Rush 2: Buda pembe olanı bana göre çok fresh:) Yinede severek kullandım yazın. Bittikçe almam sanırım.
Calvin Klein Beauty: Çiçeksi ve çok hafif bir parfüm.. 1 şişe bitirmiştim kremiyle birlikte lise zamanımda. Sonra bir daha almıştım çok sevmiştim çünkü ama beni sıkmıştı daha çok vanilyalı kokulara yönelince bunu kullanamadım:)
Calvin Klein Euphoria: Tam kışlık bi koku. Yoğun baharatlı tarzda.. Bir ara bunuda çok severek kullandım ama nedense Calvin'in kokuları beni bir süre sonra bayıyorlar:) Asla tercih etmeyeceğim bir koku değil ilerde belki yine görüşürüz kim bilir.
Cacherel Noa: Pudra kokusu dediğin budur bence. Saflığın, temizliğin kokusu. Yazları kullanırım bol bol. Sabun,pudra gibi kokar hafifte çiçeksi. Çok kalıcı değildir tek sorunu da bu sanırım:) Bunada bayılmıştı sevgilim.. Kaç şişe bitirdiğimi hatırlamıyorum tabi.. Yine bittikçe stokladığım fix kokulardandır.
Bugünlük bu kadar yeter yoruldum daha yorumlamadığım ama kullandığım o kadar çok pafüm var ki say say bitmez.
nina ricci L'Extase edp denedin mi canm ? tatlı bi koku diyorlar si gbi la vie est belle gbiymiş sanırm merak ettım cok farklı seylerr sölenmıss parfüm hakkında özel bi koku diye ama tanımı ilgncc çook ilgimi cektiYok canım lancome hypnose yorumlamadım. O kokuyu biraz garip buldum ben hep. Sanırım zamanınds evde aynı kokudan 5-6 şişe olduğu içinvanilya kokusu olarak bilinir ben pek vanilya alamam ondan. Çiçek kokusu alıyorum daha çok nedense:) tatlı cicek kokuları gibi. Ama uzun zamandır da denemiyorum onuda göz önünde bulundurmak lazım. Yakın bir zamanda tekrar deneyeyim. Ama şuanki favorilerim; ysl manifesto, viktor &rolf flowerbomb, chopard wish, ysl black opium(bunu henüz almadım ama gecen gün boynerde sıkmışlardı bildiğin bayıldım).
parfüm yorumlamana hayran kaldımmm canm süpersin hepsinide cok güzel anlatmıssın :) daha önce sordum mu bilmiyorm ama hayatında vazgecemem dedigin ilk 3 parfüm ler nelerdir ?
denemedim canım :))nina ricci L'Extase edp denedin mi canm ? tatlı bi koku diyorlar si gbi la vie est belle gbiymiş sanırm merak ettım cok farklı seylerr sölenmıss parfüm hakkında özel bi koku diye ama tanımı ilgncc çook ilgimi cekti
armani code nasıl :)Yves saint laurent manifesto edp, yves saint laurent black opium(lancome la vie est belle de olabilir kararsızım bu ikisi arasında) , chloe love birde armani code edp olanı.
Çok güzelmiş 30 mllik boyunu kullanınca anladım. edt olanı bana biraz sert gelmişti ama edpsi yumuşakmış. Yine biraz ilk sıktıgında portakalımsı limonumsu bi koku geliyor. Sonra yumuşuyor bal yasemin kokusu karışık böyle ne tam çiçek olmuş ne tam vanilyalı bi koku. Ayrıca dikkat çeken bi koku baya sormuşlardı sıktıgımda. :)armani code nasıl :)
Black opıum kafamı karıştırıyor benim de bu aralarYves saint laurent manifesto edp, yves saint laurent black opium(lancome la vie est belle de olabilir kararsızım bu ikisi arasında) , chloe love birde armani code edp olanı.
ekşimsi çiçek kokusu olarak marc jacobs daisy önerirm.Merhaba, geçenlerde 3 türde parfüm önerileniz diye bi konu açmıştım.. Senden de yorum almak isterimm.. Başlıktaki mesajım;
"pudra kokulu, sanki vücuduma pudra sürmüşüm gibi bir parfüm arıyorum..
ve hindistan cevizli kokuları çok seviyorum.. bununla ilgili önerilerinizi de beklerim..
sonuncusu biraz saçma olacak sanırım ama, ekşimsi çiçek kokusuyani mesela yaseminli.."
Bana da öneride bulunursan çook sevinirimm^^
black opium sevgilim aşık olmuştu o kokuya. hep bunu sık diyordu.Black opıum kafamı karıştırıyor benim de bu aralarolumlu tepkiler alıyo musun canım..
hımmblack opium sevgilim aşık olmuştu o kokuya. hep bunu sık diyordu.
ama yaz icin ağır gündüzleri sıkamazsın ..
kış için benim manifestodan sonra vazgeçilmezim black opium zaten
aslında daha cok la vie est belle ile benziyor. manifesto daha hafif tatlı bi kokuhımmne güzel sevgilinin beğenmiş olması..manifestoyla çokta uzak kokular değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?