• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Parfümkoliğin Parfüm Günlüğü

Yok canım lancome hypnose yorumlamadım. O kokuyu biraz garip buldum ben hep. Sanırım zamanınds evde aynı kokudan 5-6 şişe olduğu için :KK70: vanilya kokusu olarak bilinir ben pek vanilya alamam ondan. Çiçek kokusu alıyorum daha çok nedense:) tatlı cicek kokuları gibi. Ama uzun zamandır da denemiyorum onuda göz önünde bulundurmak lazım. Yakın bir zamanda tekrar deneyeyim. Ama şuanki favorilerim; ysl manifesto, viktor &rolf flowerbomb, chopard wish, ysl black opium(bunu henüz almadım ama gecen gün boynerde sıkmışlardı bildiğin bayıldım).
Teknoloji ilerlesin foto video dışında kokuda gönderilsin:KK58::KK70::KK70:
Ben hoş buldum hypnozu bakalım sende sevecekmisin:KK72:
Ama hatırlatayım ben d&p aldım. Malum asgari ücretliyim denemek için orjinale para veremiyorum:-)
Sen bunlara bayıldıysan benimde bayılmam lazım :KK70: Koku arşivim genişliyo:KK68: Konu açtım oraya bi el atıver kuzum:KK5:

Teknoloji ilerlesin foto video dışında kokuda gönderilsin:KK58::KK70::KK70:
Ben hoş buldum hypnozu bakalım sende sevecekmisin:KK72:
Ama hatırlatayım ben d&p aldım. Malum asgari ücretliyim denemek için orjinale para veremiyorum:-)
Sen bunlara bayıldıysan benimde bayılmam lazım :KK70: Koku arşivim genişliyo:KK68: Konu açtım oraya bi el atıver kuzum:KK5:
Hemen bakıtorum kuzum

Kesinlikle ysl kokuları çok kaliteli kalıcı
Black opiumu da dene janna canım
Bnce beğenirsin
Değişik gizemli kalıcı kadınsı tutku dolu aynı zamanda tatlı tatlı
Yaseminle vanilyanın buluşması gbi :))
Yasemin aşkımı bastırdı
Çok sevdim ama alışmam gerek
4 saat önce bir tıs şu an hala yeni sıkmışım gbi
Senin tabirinle koku bulutu dolaşıyo

Bnce beğenirsin
Yasemin aşkımı bastırdı
Merhaba ,
Ben merveilles kullanıyorum . Elixir çok merak ediyorum . Siz denediniz mi bir fikriniz var mı ?

Benim parfum yorumlarım pek icerigiyle alakalı degil bana hissettirdigi hissiyata gore ama belki bir fikir olur. Cogu zaman icerigine dikkat etmem beni alıp goturdugu yere odaklanırım parfum secimimde :)))
Calvin klein beauty: Çiçeksi kokuları sevenlerin aşık olacağı üzerinize şıklık ve asillik katabilecek bir parfüm öyle eğlenceli meyveli parfümlerden değil yasemin çiceginin yanından geçerken yayılan koku gibi huzurlu temiz bir parfüm

Burbery clasic: bu parfümü sevmeyene henüz denk gelmemekle birlikte uzun yıllar kullandıgım parfüm. Orta okulda nue sarı deodorant ile tanısmıstım bu kokuyla .Uzun yıllar bu bilineni az deodoranti aradim ve sonunda orjinal parfümü buldum. Kaç parfümüm olursa olsun alma ihtiyacı duyacağım bir an bebek bsikuvisi bi an yasemin kokusuna dönüsen her mooduma uygun parfüm aşığım buna:)

Gucci rush: Dün satın aldığım parfüm Bilmeyeni yoktur. Nostalji kokuyor buram buram. Bu kadar yogun bilinmesine ragmen burnuna gelince yinede ayy bu koku diye sevgi pıtırcıklıgıyla bir suru anı duyup anlatma ihtiyaci duymaniz kacilmazdır.

Armani si: sekerli tatlı koku sevmeme ragmen onca parfum icinde kendini aldıran sıcak hafif tatlı ama rahatsız etmeyen. İmza kokusu diyemeyecegim ama dikkat ceken bir parfüm . Dün edindim kendisini.Şıklık zarafet katan parfumlerden degil gibi geldi bana cicekli sirin bir elbise giyesiniz geliyor :)

Avon soft musk: pudrali bir koku oldugu söyleneniyor bence bir çok parfümdem agır rahatsiz edici ne bileyim bende egrelti duran bir parfüm oldu yakışanı vardır belki

Avon for away: cok begenildigini gorüp duydugum bir parfümdü lakin ben nefret ettim . belki modumda degildim diye denedikce uzerimde rahatsiz eden ama baskalarını gayet memnun eden parfüm hediye ettim gitti

Burbery weekent: burberynin basarisiz parfümü var mı bilmiyorum. Weekent insanın üzerine asalet fırlatan bir parfüm .Kendine has , herkesin bildigi ama herkese yakismayan , ilk sıkıldıgı anda oldukca agır ve bir sure sonra asık olunan parfumlerden kendisi

Lacoste clasic: alip geri getirdigim bir parfum. Birden bire yasımdan buyuk ve yetirstirmem gereken isler varmıs moduna soktu bilmiyorum benim bilinc altımda ofis,is kadını, şık bir restoranda yemek yiyen bir kadını canlandırdı . o ben degildim diye sanırım sevemedim

Zara femme: ölürüm. Neredeyse sekerli bir koku ama bu kadar baymayanini görmedimm ben. Sıcacık insanda kendini prenses hissettiren bir büyüsü var sanirim benim parfümüm bu . hunharca parfüm degistirip buraya geri gelicem.

Modern muse: Henüz almadıgım bilegime sıktıgımda buram buram yasemin kokusuyla dolandıgım muthisli parfüm sıradaki alacanaklar listesine girdi bile

Lolita lembicka: ya cook sevilen ya hic sevilmeyen bir kokuymus bu benimde kabusum oldu kacamiyorum ne zaman migdem bulansa yanımdan bu parfumu sıkmıs biri geciyor. Eksili tatlılı yada tatlılıktan insanın icini eksiten mi demeliyim bilmiyorum. Arkadaşıma yakınımda sıkmamak sartıyla hediye ettim oda bu parfume bayılan taraftaydı.

Calvin klein europia: kendi bilegime sıktıgımda arkadaşımda ayılıp bayıldıgım parfum olduguma inanmadım. İlk sıkıldıgında oldukca agır ama bir sure sonra muazzam insanda kalite kokan bir parfum
Aklıma geldikce yazıcam bende :D

Bnce beğenirsin
Yasemin aşkımı bastırdı
mrb bnde ysl black opium kullandm gercekten kalıcı oldu sevdm ama şimdi farklı b koku almak istiyorm hem cok kadınısı hemde kalıcı olan önerilerinz nelerdir ? noa burberyy classic jador hypnose hypnotic posion chanel chance chloe love vs bunları biliorm kullandm bunlar dısında ne olabilr ?? özellkle erkeklerin begenecegı

mrb bnde ysl black opium kullandm gercekten kalıcı oldu sevdm ama şimdi farklı b koku almak istiyorm hem cok kadınısı hemde kalıcı olan önerilerinz nelerdir ? noa burberyy classic jador hypnose hypnotic posion chanel chance chloe love vs bunları biliorm kullandm bunlar dısında ne olabilr ?? özellkle erkeklerin begenecegı

Merhaba, geçenlerde 3 türde parfüm önerileniz diye bi konu açmıştım.. Senden de yorum almak isterimm.. Başlıktaki mesajım;

"pudra kokulu, sanki vücuduma pudra sürmüşüm gibi bir parfüm arıyorum..
ve hindistan cevizli kokuları çok seviyorum.. bununla ilgili önerilerinizi de beklerim..
sonuncusu biraz saçma olacak sanırım ama, ekşimsi çiçek kokusu :oops: yani mesela yaseminli.."

Bana da öneride bulunursan çook sevinirimm^^

Chanel exlusive 31 rue cambon ; Arkadaşlar geçen ay Chanel coco madamoiselle eau de parfüm getirttim havaalanından . Süper süper süper açılış biraz demode geliyor ama orta notalar müthiş kapanış mükemmel ve en önemlisi kalıcılık tavan yapmış . Tende en az 24 saat saçta yıkandıktan iki kere şampuanladılar sonra bile esintisi kalıyor . 106 Euro 100 ml free shop fiyatı . Şimdi Chanel exlusive serisi 31 rue cambon istedim havaalanında olmama ihtimali yüksekmiş exclusive serisini sadece mağazalarında satıyorlar diye okudum . Getirtmeyi becerebilirsem yazacağım yorumlarımı .
12 yıl boyunca issey miyake eau de parfüm kullandım o da şahane bir parfüm ancak günü yaralayabilir bir koku ağır değil kimseyi rahatsız etmeyen ama ismini sorduran bir koku biraz klişe sadece .
Romance Ralph Lauren kullanıyorum öyle günlük sabun gibi Çiçek ağırlıklı , ancak içindeki bir Çiçek beni Zaman Zaman boğuyor ve parfüm sıkıldığı gibi kalıyor hiç orta üst alt nota hikaye yani .
Calvin klein one güzel sahile falan giderken sokulabilecek ferah kalıcılığı eh olan unisex bir koku .
Hermes merveiles klasik olanı değişik , eşim doğa gibi kokuyor der hep , ancak kadından ziyade bence kapanışı itibarı ile bir erkeğe daha çok yakışacağını düşünüyorum . İlk sıkıldığı andan itibaren böyle tuhaf tütünümsü bir koku var beni rahatsız eden sona doğru kayboluyor ( kabe samanı olabilir ) ama dediğim gibi kapanış daha maskülen . Yarısını kullandım ama değişik tenlerde de denedim uzaklaşıp kokladım . Olmadı şimdi ambre var merveiles grubunun son çıkanı onu da sipariş etmeyi düşünüyorum . Fikri olan ya da kullanan varsa yorum yazarsa sevinirim .
Ancak 41 yaşındayım ve bunların dışında çok deneyip kullanmak istemediğim parfümlerde oldu . En en en kalıcı ve şık parfüm bence chanel coco madamoiselle oldu . Ağır falan diyorlar ya orjinalini alırsanız inanın çok keyif alacaksınız .
Yeni fenomenim Chanel

Bende kullandıklarımı yorumlayayım:)

Lolita Lempicka Feminine: Şekerli, vanilyalı bir koku.. tam benlik sık sık doyamıyorum.. Hani böyle sıkınca sizle bir gezer ya o tarzda bir koku. Arkadaşlarım hep senden önce parfümün geliyor derler..:KK1: Sevgilimin aşık olduğu parfümüm diye de tanımlayabilirim.:KK17: Kısacası bittikçe alacağım bir koku ama yazın kullanamam sanırım o sıcak günlerde biraz ağır kaçabilirr:)

Yves Rocher Hindistan cevizi EDT: Bildiğin hindistan cevizini sıkmışsın böyle şekerlemişsin öyle kokuyor. Çook güzel tam yazlık. Pasta gibi kokuyor. Ben çok severim kurabiye, pasta kokularını. Bazı günler sadece öyle kokmak istiyorum ve bunu boşaltıyorum üstüme.:KK16: Bittikçe stokları ben bunu ..:KK12:

Narciso Rodriguez For Her: Çiçeksi bi koku yine. Hafif yaza uygun, kışa da uygun hatta bence 4 mevsime uygun bir parfüm.. Çiçek notaları baskın baya hemde.. Böyle kokladıkça içimi açan tarzda kalıcı bir koku. Ama gittiğin yerde izini bırakmak isitiyorsan bunu yerine getiremiyor pek.

Givenchy Ange Ou Demon: Baharatlı,şekerli tarzda bir koku. Hafif odunsulukta var. 2 fıs yeterli oluyor buram buram kokmak için. Yaz mevsimine ağır kaçabilir ama diğer 3 mevsime de uygun bence.(Kış,Sonbahar,İlkbahar) Bana kalırsa çok farklı bir koku öyle basit değil yani. Bitince yine alır mıyım bilmiyorum ama şuan kullanmaktan oldukça memnunum:)

Guerlain le petite robe noire: Şeker, gül harmanlamasıyla oluşan süper ötesi kokuu. Bayılıyorum buna şişemin dibinde azıcık kaldı diye kullanmaya kıyamıyorum. Her mevsim kullanırım.. En çok kışa uyuyor ama sanırım zaten benim sevdiğim kokular hep kışlık tarzda. Ama bunu yazında sıktım çünkü çok ağır değil:) sevgilimde bayılıyordu hatta kokusuna.

Victoria's Secret Angel Dream: Hayatımda kokladığım en güzel 3 parfüm listesine girer. Çook hafif aynı zamanda alışılmışın dışında bir parfüm. Aşığım buna. Bittikçe alırım o derece. Şuan dibinde azıcık kaldı ve kıyamıyorum aynı şekilde bunu da kullanmaya. 4 mevsim kullanılır çok güzeldir. Kesinlikle Victoria's Secret mağazasına gittiğinizde denemeniz gereken ilk parfüm bu olmalıdır o derece.:KK53: Şişesi de ayrı bir güzeldirr:KK16:

Chloe Love: Herkes pudramsı der ama bana daha çok çiçeksi geldi bu koku:) Sevdim ama sürekli kullanabileceğim türden değil çok çiçeksi kokular beni bayıyor nedense.

Hypnotic Poison: Tartışmaya bile gerek yok feminen bir koku zaten. Annemin kokusu diye tanımlıyorum bunu çünkü onun imza kokusudur:) Arada bende fıslatırım çünkü bu tarzda vanilyalı anasonlu kokular hoşuma gidiyor benim. Oldukça da kalıcı ve buram buram kokar.:KK16:

Pure Poison: Lise yıllarımın kokusu. İmza kokumdu o zamanlar sürekli bunu kullanırdım. Hayatımda bir çiçek kokusunu ilk defa bıkmadan şişelerce kullanmıştım. Bir ara yine almak istiyorum gerçekten muhteşem bir koku..

Chanel Chance: Ve tanrı kadını yarattı dedirtecek tarzda bir koku.Bittikçe alırım acımam:KK53: Sevgilimde çok beğendi ayrıca sanırım erkeklerin hoşuna giden bi koku. Yine aynı şekilde bi ortama girdiğinde buram buram kokmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana göre ağır değil kokusu 4 mevsim kullanılabilir:)

Chanel Coco Mademoiselle: Hala orjinalini alamadım ama Almanyadayken sürekli mağazalarda testerini üzerime boşaltmıştım. Hayatımda gördüğüm en kalıcı parfüm sanırım. Hala hatırlıyorum atkıma sıktığım kokusu 1,5 hafta falan sonra hala kokuyordu.:KK53: Bunun dışında çok sade bir koku, hani buram buram kokmak isteyenlerin tercih etmesi gereken bir parfüm değil bence.

Gucci Rush: Buda yine imza kokumdu 2 sene boyunca. Bıkmadan sürekli kullandım. Sevgilim bayılırdı kokusuna. Sonra sıkıldım başka kokulara yöneldim bunu bir süreliğine rafa kaldırdım.:KK53: Ama tamamen vazgeçebileceğim bir koku değil. İleride mutlaka yine görüşeceğiz.. şekerin en güzel şekilde harmanlandığı müthişş asla baymayan koku:KK16::KK12:

Gucci Rush 2: Buda pembe olanı bana göre çok fresh:) Yinede severek kullandım yazın. Bittikçe almam sanırım.:KK17:

Calvin Klein Beauty: Çiçeksi ve çok hafif bir parfüm.. 1 şişe bitirmiştim kremiyle birlikte lise zamanımda. Sonra bir daha almıştım çok sevmiştim çünkü ama beni sıkmıştı daha çok vanilyalı kokulara yönelince bunu kullanamadım:)

Calvin Klein Euphoria: Tam kışlık bi koku. Yoğun baharatlı tarzda.. Bir ara bunuda çok severek kullandım ama nedense Calvin'in kokuları beni bir süre sonra bayıyorlar:) Asla tercih etmeyeceğim bir koku değil ilerde belki yine görüşürüz kim bilir.:KK31:

Cacherel Noa: Pudra kokusu dediğin budur bence. Saflığın, temizliğin kokusu. Yazları kullanırım bol bol. Sabun,pudra gibi kokar hafifte çiçeksi. Çok kalıcı değildir tek sorunu da bu sanırım:) Bunada bayılmıştı sevgilim.. Kaç şişe bitirdiğimi hatırlamıyorum tabi.. Yine bittikçe stokladığım fix kokulardandır.

Bugünlük bu kadar yeter yoruldum daha yorumlamadığım ama kullandığım o kadar çok pafüm var ki say say bitmez.:KK30:
parfüm yorumlamana hayran kaldımmm canm süpersin hepsinide cok güzel anlatmıssın :) daha önce sordum mu bilmiyorm ama hayatında vazgecemem dedigin ilk 3 parfüm ler nelerdir ?

Yok canım lancome hypnose yorumlamadım. O kokuyu biraz garip buldum ben hep. Sanırım zamanınds evde aynı kokudan 5-6 şişe olduğu için :KK70: vanilya kokusu olarak bilinir ben pek vanilya alamam ondan. Çiçek kokusu alıyorum daha çok nedense:) tatlı cicek kokuları gibi. Ama uzun zamandır da denemiyorum onuda göz önünde bulundurmak lazım. Yakın bir zamanda tekrar deneyeyim. Ama şuanki favorilerim; ysl manifesto, viktor &rolf flowerbomb, chopard wish, ysl black opium(bunu henüz almadım ama gecen gün boynerde sıkmışlardı bildiğin bayıldım).
nina ricci L'Extase edp denedin mi canm ? tatlı bi koku diyorlar si gbi la vie est belle gbiymiş sanırm merak ettım cok farklı seylerr sölenmıss parfüm hakkında özel bi koku diye ama tanımı ilgncc çook ilgimi cekti

parfüm yorumlamana hayran kaldımmm canm süpersin hepsinide cok güzel anlatmıssın :) daha önce sordum mu bilmiyorm ama hayatında vazgecemem dedigin ilk 3 parfüm ler nelerdir ?

Yves saint laurent manifesto edp, yves saint laurent black opium(lancome la vie est belle de olabilir kararsızım bu ikisi arasında) , chloe love birde armani code edp olanı.

armani code nasıl :)
Çok güzelmiş 30 mllik boyunu kullanınca anladım. edt olanı bana biraz sert gelmişti ama edpsi yumuşakmış. Yine biraz ilk sıktıgında portakalımsı limonumsu bi koku geliyor. Sonra yumuşuyor bal yasemin kokusu karışık böyle ne tam çiçek olmuş ne tam vanilyalı bi koku. Ayrıca dikkat çeken bi koku baya sormuşlardı sıktıgımda. :)

Yves saint laurent manifesto edp, yves saint laurent black opium(lancome la vie est belle de olabilir kararsızım bu ikisi arasında) , chloe love birde armani code edp olanı.
Black opıum kafamı karıştırıyor benim de bu aralar :KK64:olumlu tepkiler alıyo musun canım..

Merhaba, geçenlerde 3 türde parfüm önerileniz diye bi konu açmıştım.. Senden de yorum almak isterimm.. Başlıktaki mesajım;

"pudra kokulu, sanki vücuduma pudra sürmüşüm gibi bir parfüm arıyorum..
ve hindistan cevizli kokuları çok seviyorum.. bununla ilgili önerilerinizi de beklerim..
sonuncusu biraz saçma olacak sanırım ama, ekşimsi çiçek kokusu :oops: yani mesela yaseminli.."

Bana da öneride bulunursan çook sevinirimm^^
ekşimsi çiçek kokusu olarak marc jacobs daisy önerirm.

Black opıum kafamı karıştırıyor benim de bu aralar :KK64:olumlu tepkiler alıyo musun canım..
black opium sevgilim aşık olmuştu o kokuya. hep bunu sık diyordu.

ama yaz icin ağır gündüzleri sıkamazsın ..

kış için benim manifestodan sonra vazgeçilmezim black opium zaten :KK200:

black opium sevgilim aşık olmuştu o kokuya. hep bunu sık diyordu.

ama yaz icin ağır gündüzleri sıkamazsın ..

kış için benim manifestodan sonra vazgeçilmezim black opium zaten :KK200:
hımm:dondurma: ne güzel sevgilinin beğenmiş olması..manifestoyla çokta uzak kokular değil sanırım

Back