Benim parfum yorumlarım pek icerigiyle alakalı degil bana hissettirdigi hissiyata gore ama belki bir fikir olur. Cogu zaman icerigine dikkat etmem beni alıp goturdugu yere odaklanırım parfum secimimde :)))
Calvin klein beauty: Çiçeksi kokuları sevenlerin aşık olacağı üzerinize şıklık ve asillik katabilecek bir parfüm öyle eğlenceli meyveli parfümlerden değil yasemin çiceginin yanından geçerken yayılan koku gibi huzurlu temiz bir parfüm
Burbery clasic: bu parfümü sevmeyene henüz denk gelmemekle birlikte uzun yıllar kullandıgım parfüm. Orta okulda nue sarı deodorant ile tanısmıstım bu kokuyla .Uzun yıllar bu bilineni az deodoranti aradim ve sonunda orjinal parfümü buldum. Kaç parfümüm olursa olsun alma ihtiyacı duyacağım bir an bebek bsikuvisi bi an yasemin kokusuna dönüsen her mooduma uygun parfüm aşığım buna:)
Gucci rush: Dün satın aldığım parfüm Bilmeyeni yoktur. Nostalji kokuyor buram buram. Bu kadar yogun bilinmesine ragmen burnuna gelince yinede ayy bu koku diye sevgi pıtırcıklıgıyla bir suru anı duyup anlatma ihtiyaci duymaniz kacilmazdır.
Armani si: sekerli tatlı koku sevmeme ragmen onca parfum icinde kendini aldıran sıcak hafif tatlı ama rahatsız etmeyen. İmza kokusu diyemeyecegim ama dikkat ceken bir parfüm . Dün edindim kendisini.Şıklık zarafet katan parfumlerden degil gibi geldi bana cicekli sirin bir elbise giyesiniz geliyor :)
Avon soft musk: pudrali bir koku oldugu söyleneniyor bence bir çok parfümdem agır rahatsiz edici ne bileyim bende egrelti duran bir parfüm oldu yakışanı vardır belki
Avon for away: cok begenildigini gorüp duydugum bir parfümdü lakin ben nefret ettim . belki modumda degildim diye denedikce uzerimde rahatsiz eden ama baskalarını gayet memnun eden parfüm hediye ettim gitti
Burbery weekent: burberynin basarisiz parfümü var mı bilmiyorum. Weekent insanın üzerine asalet fırlatan bir parfüm .Kendine has , herkesin bildigi ama herkese yakismayan , ilk sıkıldıgı anda oldukca agır ve bir sure sonra asık olunan parfumlerden kendisi
Lacoste clasic: alip geri getirdigim bir parfum. Birden bire yasımdan buyuk ve yetirstirmem gereken isler varmıs moduna soktu bilmiyorum benim bilinc altımda ofis,is kadını, şık bir restoranda yemek yiyen bir kadını canlandırdı . o ben degildim diye sanırım sevemedim
Zara femme: ölürüm. Neredeyse sekerli bir koku ama bu kadar baymayanini görmedimm ben. Sıcacık insanda kendini prenses hissettiren bir büyüsü var sanirim benim parfümüm bu . hunharca parfüm degistirip buraya geri gelicem.
Modern muse: Henüz almadıgım bilegime sıktıgımda buram buram yasemin kokusuyla dolandıgım muthisli parfüm sıradaki alacanaklar listesine girdi bile
Lolita lembicka: ya cook sevilen ya hic sevilmeyen bir kokuymus bu benimde kabusum oldu kacamiyorum ne zaman migdem bulansa yanımdan bu parfumu sıkmıs biri geciyor. Eksili tatlılı yada tatlılıktan insanın icini eksiten mi demeliyim bilmiyorum. Arkadaşıma yakınımda sıkmamak sartıyla hediye ettim oda bu parfume bayılan taraftaydı.
Calvin klein europia: kendi bilegime sıktıgımda arkadaşımda ayılıp bayıldıgım parfum olduguma inanmadım. İlk sıkıldıgında oldukca agır ama bir sure sonra muazzam insanda kalite kokan bir parfum
Aklıma geldikce yazıcam bende