Bir parfüme en fazla kaç para verdiniz ?

Chanel chance 650

1850 verdim en son beymenden baccarat almıştım çok uzun kullanıyorum Kalıcılığı çok iyi

45 lirayı geçmez verdiğım ücret oda nadiren. Genelde esans kullanıyorum. Bütçem 500e kadar yeter ama assssla almam. Bitiyor ya sonra vitamin falan olsa neyse hani bi yerime sağlık gelir derim zevk meselesi 1000 kusur verenlere helal olsun ben versem uyuyamam sıkamam heralde sonuçta her zevk farklılık güzeldir benim gibiler de olmalı bu hayatta dimi? (Asla cimri değilim bikere öyle geçirme içinden hemen )

Sık bence zaman geçtikçe ilk notalarını kaybedecek öyle kullanmak istemezsin herhalde

aa nasıl ya şişe içinde mi kaybediyor o ilk notayı, ben tene sıktıktan sonra sanıyordum.
şuanda şaşkınlık içerisindeyim :)))

Gerçek olduğundan emin olursam 300 400

aa nasıl ya şişe içinde mi kaybediyor o ilk notayı, ben tene sıktıktan sonra sanıyordum.
şuanda şaşkınlık içerisindeyim :)))
Evet birkac kere kullanıp bıraktıgında hava girdigi icin otomatikman ilk notalarını kaybetmeye baslıyor parfüm:)

Esans kullanmak çok güzel biraz sürseniz misler gibi özellikle baharatçılarda müthiş esanslar oluyor özellikle amber ve oud çok başarılı

Amouage Blossom Love - 1300 TL vermiştim zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…