• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi

Anladım canım sağol öneri için🥰 yeni parfümün hayırlı olsun güle güle kullan 😃
Cok sagol canim burberry her de cok sirin bir koku bahar kokusu gibi kirmizi meyveli ayni zamanda ciceksi asla baymiyor cok hosuma gitti oneririm sana da 🥰💕

Ysl Libre der geçerim. İmkanınız varsa orijinalini alın tabii, bir şişesi bana 7-8 ay dayanıyor ama geçenlerde kuzenim Mad'den muadilini almış neredeyse birebir yapmışlar ve çok kalıcı, Türkiye'ye geldiğimde ben de Mad'den alacağım. Fiyatı da çok uygunmuş.

Cok sagol canim burberry her de cok sirin bir koku bahar kokusu gibi kirmizi meyveli ayni zamanda ciceksi asla baymiyor cok hosuma gitti oneririm sana da 🥰💕
En kısa sürede test etmeye gidicem 😍🌸 bende benim yıllardır değişmeyen parfümüm Ck. euphoria eşim bayılıyor bu aralar böyle çiçeksi kokulara yöneldim😆 daha çok pudramsı kokuları severim. En son Versace Cryatal Noir aldım aşırı güzel ama ağır parfüm gece davetlerine daha çok uygun aslında 😍

Dekant parfüm satışından 3’er mllik merak ettiğim kokuları orjinal ama minik şişelere döküp gönderen satıcılardan aldım. Libre bende hacı yağı gibi koktu. O kadar para vermiştim içim gitti 😅
En son aldıklarım;
Black opium
Chloe intense l
Versace crytial noir
Armani my way
Lancome la vie est bel.
Hepsi de kalıcı. Al ya da alma diyemem ama deneme boyları dekantçılardan alıp, en beğendiğini büyük boy olarak kullanmaya devam edebilirsin.

Back
X