Buna benzer bir olayi bir tanidigim neredeyse 30 senelik kiracisiyla yasadi. Kadin bire bir iken gayet iyi dostane ama insan icinde hic pas vermiyordu. Sonradan cikti kokusu. Meger insanlara ev sahibinin dedikodusunu yapip kotuluyormus. Insanlar bu ne pehriz bu ne lahana tursusu demesin diye de baskasinin yaninda pas vermiyormus.Başkaları yokken iyi yani konuşur Güler falan ama başkalarında varken yüzümüze bakmıyor
Evet Haklısınız maalesef bendede öyleYani ben yasanan bir tecrubeye dayanarak derim ki; insanlara sizi kotuluyor olabilir.
Haklısınız da şuana kadar annem boşver felan demesiyle geçti de ama artık Dediğiniz gibi olacak artık yeter o insanlıktan anlamıyor tescilledim bunuPardon da siz neden muhatap oluyosunuz boyle bi insanla siz paraniza bakin. Madem toplulukta boyle davrandi siz de normal zamanda muhatap olmayi verin. O se selam verirse kafa selami yapin gecin yani. Kiraci icin uzulur mu insan yahu
Haklısınız çok güldüm yorumunuza ve KESK'e bende sizin gibi böyle Açıkça konuşabilsem:)Ben olsam evden çıkarırım.Bizde böyle bi delikanlıyızNe çekcem milletin suratını hem benim evimde oturucak hemde baya goygoy döndürücek.Gitsin kocası nemrut karısı için başka ev baksın.Delimi ne.