- 1 Ağustos 2017
- 86
- 80
- 88
- 34
- Konu Sahibi havanur-havanur
-
Yok canım onları saklayacagim ne olur ne olmaz hala inananmiyorum her an bisey olacakmış gibi diken üstündeyim kalp atışını duyana kadar bana rahat yok şimdiMasallah Rabbim saglıcakla kucagına Almayı nasip etsin inşallah ne guzel bir mucize olmus. Dondurulmus embriyoları imha ettirmeyeceksin degil mi? İkinci bebişte lazım olur belki cnm
Yeni mesajlarda tesadüfen gördüm konunuzu. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı olsun.Kızlar Merhaba
Aralık ayında yumurtalarim toplandı 3 adet embriyom donduruldu. İki adet dönemi sonrası transfer yapılacaktı. Ben adet olmayı beklerken ha geldi ha gelecek derken bir de baktım hamileyimmmmm. Hcg değerim 376 çıktı. Umarım sağlıklı bir sekilde ilerler. Nerak ettim benim gibi olup rahim dinlendirme surecinde kendiliginden gebe kalan oldu mu hiç.
Coook mutluyum rabbimin mucizesi resmen Allah ima çok şükür
Allah razı olsun cok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler mucizemYeni mesajlarda tesadüfen gördüm konunuzu. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı olsun.
Allah razı olsun cok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler mucizem
Çok sevindim sizin adınıza canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almayı da nasip etsin inşallah.Kızlar Merhaba
Aralık ayında yumurtalarim toplandı 3 adet embriyom donduruldu. İki adet dönemi sonrası transfer yapılacaktı. Ben adet olmayı beklerken ha geldi ha gelecek derken bir de baktım hamileyimmmmm. Hcg değerim 376 çıktı. Umarım sağlıklı bir sekilde ilerler. Nerak ettim benim gibi olup rahim dinlendirme surecinde kendiliginden gebe kalan oldu mu hiç.
İnşallah canım cok dua ediyorum hem kendim icin hem bebek hasreti ceken herkes için Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim sizin adınıza canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagina almayı da nasip etsin inşallah.
İnşallah bankada benim durumda olanlarada tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinAllah razı olsun cok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler mucizem
Amin inşallah canım benimİnşallah canım cok dua ediyorum hem kendim icin hem bebek hasreti ceken herkes için Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır vermedi verilmiyor da zaten. Yumurta toplamadan sonra adet görene kadar iliski yasak sonrasında herhangi bir korunmaya gerek yok. İyi ki de yokmuşSağlıkla kucağınıza alın inşPeki bu süreçte doğum kontrol hapı vermemiş miydi doktorunuz?
Yok korunmuyorduk. Benim düşüncem stresi kafadan atıp işi oluruna birakinca oldugunu düşünüyorum. Nasıl olsa tüp bebek yaptiracagiz diye hic kafama takmamistim kendimi ve beynimi rahat biraktigimda oldu. Hala da şoktayım. Neler neler denedim yıllardır her ilişki cocuk olsun dusuncesiyle olmaya başlamıştı. Kafamdan bu düşünceyi attigim anda mucizem beni buldu Allahima çok şükürAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinDinlendirme ne demek ki korunuyorken mi hamile kaldınız ?
Tebrikler, hayırlı olsunKızlar Merhaba
Maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Rahat ol. Allah verdi o korur . Sen sağlıklı beslenmeye başlaKızlar Merhaba
Çok teşekkür ediyorumTebrikler, hayırlı olsunmucizeniz sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim tez zamanda sizlere de bir evlat nasip etsin inşallahSağlıkla kolaylıkla kucağına alın dilerim. Benimde rahim dinlendrme verdi doktor üç emnriyom var pazar günü bilgi verilecek umarım. Üçü de gelişimi ilerler. Histeroskopi olacağım transferden önce ben de Bi umut hamile kalırım belki diyorum gerçi benim yumurta rezervim düşük Allah isteyen herkese kolaylıkla Nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?