- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi Encokanneolmayisevdim
-
DenedimCanm istersen arastir ama beb sana farmasiyi oneririm.icinde kimyasal paraben slslicermez.turk malidir.bence ddene
Loreal malesef test yapan firmaların en başında gelıyor bende rimellerini kullandım cok memnundum lash volume million ozellıkle ama artk onu tercıh etmıyorumben makyaj malzemelerini genelde hayvanlar üzerinde test yapmayan ve ucuz ama kaliteli markalardan tercih ediyorum.essence stay all day 16 hours fondoten kullanıyorum inanılmaz ince yapılı günlük için çok uygun
rimelim biraz daha pahalı ama inanılmaz memnunum loreal paris lash volume million lashesbu ikisini dene mutlaka
clinigue ürünlerini kullanıyorum memnunum hem kimyasal yok diyorlar emzirwn anneler bile kullanabiliyrmus öyle okumuştum biyerde tabi ne kadar doğru bilemeyizbır markanın tum urunlerini kullanan varmı aranızda? tavsıyelerınızı beklıyorum. fondoten rimel allık ruj ve göz kalemı,bıde aydınlatıcı
Normalde süreklı kullandığınız markaların cilt ürünleri hamılelık donemı ve sonrasında alerjıye neden olabılıyor cılt hasaslasıp reaksıyon gosterıyor tabı bunu ozamanla deneyıp boyle bı durum varsa hemen degıstrmek lazm ozellıkle arkdsm loreal ürünlerinde bunu yaşamıştı clınıque happy parfum kullanıyorum bende cok memnunum ondanclinigue ürünlerini kullanıyorum memnunum hem kimyasal yok diyorlar emzirwn anneler bile kullanabiliyrmus öyle okumuştum biyerde tabi ne kadar doğru bilemeyiz
Merhaba forever products oneririm organik hic bir kimyasal made yoktur amerikan markasidir 99/iyi sonuc alirsiniz bn yetkili temsiciliyim bisey isterseniz bana dunus yababilirsinizbır markanın tum urunlerini kullanan varmı aranızda? tavsıyelerınızı beklıyorum. fondoten rimel allık ruj ve göz kalemı,bıde aydınlatıcı
Bide en onemlisi iade var iyi sonuc almasanizMerhaba forever products oneririm organik hic bir kimyasal made yoktur amerikan markasidir 99/iyi sonuc alirsiniz bn yetkili temsiciliyim bisey isterseniz bana dunus yababilirsiniz
Satış yapılması yasaktır.Merhaba forever products oneririm organik hic bir kimyasal made yoktur amerikan markasidir 99/iyi sonuc alirsiniz bn yetkili temsiciliyim bisey isterseniz bana dunus yababilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?