Bir markanın tüm ürünlerini kullanan var mı?

ben makyaj malzemelerini genelde hayvanlar üzerinde test yapmayan ve ucuz ama kaliteli markalardan tercih ediyorum.essence stay all day 16 hours fondoten kullanıyorum inanılmaz ince yapılı günlük için çok uygun
rimelim biraz daha pahalı ama inanılmaz memnunum loreal paris lash volume million lashes bu ikisini dene mutlaka

Loreal malesef test yapan firmaların en başında gelıyor bende rimellerini kullandım cok memnundum lash volume million ozellıkle ama artk onu tercıh etmıyorum

bır markanın tum urunlerini kullanan varmı aranızda? tavsıyelerınızı beklıyorum. fondoten rimel allık ruj ve göz kalemı,bıde aydınlatıcı
clinigue ürünlerini kullanıyorum memnunum hem kimyasal yok diyorlar emzirwn anneler bile kullanabiliyrmus öyle okumuştum biyerde tabi ne kadar doğru bilemeyiz

Watsonslarda satılan Rimel London markasının hemen hemen tüm ürünlerini kullandım ve cok memnunum.

Özellikle wake up fondoteni bir harika

clinigue ürünlerini kullanıyorum memnunum hem kimyasal yok diyorlar emzirwn anneler bile kullanabiliyrmus öyle okumuştum biyerde tabi ne kadar doğru bilemeyiz
Normalde süreklı kullandığınız markaların cilt ürünleri hamılelık donemı ve sonrasında alerjıye neden olabılıyor cılt hasaslasıp reaksıyon gosterıyor tabı bunu ozamanla deneyıp boyle bı durum varsa hemen degıstrmek lazm ozellıkle arkdsm loreal ürünlerinde bunu yaşamıştı clınıque happy parfum kullanıyorum bende cok memnunum ondan

maybelline ve max factor ürünlerinin hepsini kullanıyorum. cildim aşırı hassas olmasına rağmen hiç kızarma yada kaşıntı yapmıyorlar.

bır markanın tum urunlerini kullanan varmı aranızda? tavsıyelerınızı beklıyorum. fondoten rimel allık ruj ve göz kalemı,bıde aydınlatıcı
Merhaba forever products oneririm organik hic bir kimyasal made yoktur amerikan markasidir 99/iyi sonuc alirsiniz bn yetkili temsiciliyim bisey isterseniz bana dunus yababilirsiniz

Canım bende, Lorealciyim biraz :) Vazgeçemiyorum :) Infallible mat fondöteni bir harika bence, özel günlerde tercih ediyorum genellikle kapatıcılığı, kalıcılığı ve duruşu harika. Yine infallible pudrayı da tek geçerim mükemmel tek başına da kullanıma uygun. Jel eyeliner 'ı var bir de, 24 saat kalıcı diyorlar gerçekten de öyle. Her gün kullanıyorum, simsiyah bir renk akma bulaşma yapmadan günü geçirirsin. Ve duruşu harika, fırçası çok kullanışlı, kuyruklu kuyruksuz her şekli yapabiliyorsun. Infallible Blush Palette 02 Amber yazan allık paletini kullanıyorum , her gün olmasa da, kalıcılığından ve renk pigmentasyonundan oldukça memnunum. Rimel kullanmıyorum, ama illa ki önericek olursam Maybelline Push up Angel rimeli öneririm. O da çok kalıcı ve tek tek ayırıyor kirpikleri. Yine Lorealin infallible 24 saat kalıcı rujlar var. Ha ri ka. Her gün kullanıyorum 113 numarasını. İki kademeli bir ruj, ilk sürdüğünde likit mat rujla aynı etkiyi alıyorsun ikinci kısmı üstüne geçtiğinde daha parlak saten bir bitiş sağlıyor. Yemek yesen, su içsen bile gün boyu çıkmıyor, sen çıkarana kadar çıkmıyor daha doğrusu pürüzsüz duruyor dudakta. Benim kullandıklarım bu kadar, aydınlatıcı ve farını da kullanıyodum eskiden ama son zamanlarda fazla kullanmıyorum yorum yapamam o yüzden :)

ben lipfill ruj kullanıyorum ve gerçekten çok hoşuma gidiyor. renkleri ve kalıcılığı olsun dolgunlaştırma etkiside var. denemeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…