- Konu Sahibi Encokanneolmayisevdim
-
bır markanın tum urunlerini kullanan varmı aranızda? tavsıyelerınızı beklıyorum. fondoten rimel allık ruj ve göz kalemı,bıde aydınlatıcı
tatlım orıflame satıyrm kullanıyorum para kazanıoyorumçevremde orflıme satan yok nettende alamammm malesef
Aynen denemeden alinca ne fondotenin rengi tutuyo ne alligin.. en son avondan kontor seti aldim bildigin tugla fircaya gelmiyo gelse yuze oturmuyo falan.. gidip deneyip almak lazimKatalog urunleri hepsi husran hepsini denedim
Ben malyaj yapmayi tamamen biraktim çünkü yuzum sivilce doldu alerjilerim oldu en son 1 yildir hatta daha fazla zamandır makyaj yapmıyorum cildimin düzelmesini bekliyorum evde yığınla malzeme var cope atilacakAynen denemeden alinca ne fondotenin rengi tutuyo ne alligin.. en son avondan kontor seti aldim bildigin tugla fircaya gelmiyo gelse yuze oturmuyo falan.. gidip deneyip almak lazim
Makyaj malzemesinden kaynaklanan bir sivilce problemin varsa the balmin makyaj bazini tavsiye ederim koruyucu ozelligi var sivilcelenme yapmiyo. Bende yas 34 hala ergene bagliyorum sivilcelerle ugrasiyorumBen malyaj yapmayi tamamen biraktim çünkü yuzum sivilce doldu alerjilerim oldu en son 1 yildir hatta daha fazla zamandır makyaj yapmıyorum cildimin düzelmesini bekliyorum evde yığınla malzeme var cope atilacak
The balm oriflamenin miMakyaj malzemesinden kaynaklanan bir sivilce problemin varsa the balmin makyaj bazini tavsiye ederim koruyucu ozelligi var sivilcelenme yapmiyo. Bende yas 34 hala ergene bagliyorum sivilcelerle ugrasiyorum
Yok gratiste satiliyo ayda 1 %50 indirime giriyo takip edersen uyguna alabilirsinThe balm oriflamenin mi
Tamam takip edecegim insallahYok gratiste satiliyo ayda 1 %50 indirime giriyo takip edersen uyguna alabilirsin
Canm istersen arastir ama beb sana farmasiyi oneririm.icinde kimyasal paraben slslicermez.turk malidir.bence ddeneCildim arindiktan sonra iyi jir marka bulup maybeline vb onlardan az ama oz almayi planlıyorum deneyerek zaten fondoten veya kapatici kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?