Bir küçük IPL LAZER meselesi

Genital bölgede kullandınız mı

Merhabalar. Ben de yaklaşık bir aydır Braun Silk Expert Pro 5 IPL5124 cihazını kullanıyorum. Bacaklarımda ve koltuk altımda neredeyse %90-95 azalmış durumda. Bikini bölgesinde ise bu oran haliyle daha düşük, %40-45 gibi diyebilirim. Ama kullandığım bu sürede, yani bir ayda her hafta olacak şekilde toplam 4 seans yaptım. Yani tüyleri sadece seans aralarında birer hafta gözlemleyebildim onu baştan söyleyeyim. Bikini bölgesinde cihaz kullanılabiliyor ama bende sıcak ağda nedeniyle cilt koyulaşması olduğu için maalesef cihaz o bölgeyi görmedi, yani atış yapmadı. Ama onu da bir şekilde çözdüm, o bölgeye de atış yapıyorum ben. Bir aylık fikrimi sorarsanız şimdilik memnunum. Beni en mutlu eden şeylerden biri, tüylerin azaldığı yerlerdeki yolunmuş tavuk derisi görüntüsü kayboldu. Niye Braun tercih ettiniz derseniz, bunda hem cihazın Philips Lumea'ya göre daha küçük boyutta olması hem de atış sayısının fazla olması etkili oldu. Daha da önemlisi ise güzel bir indirim yakaladığım için bu cihazı aldım. Ama eminim Lumea da aynı belki daha da iyi performansı verecektir. İkisini de araştırdığım için ikisinin de kullanıcı yorumları çok iyiydi. Bence iki cihazı da tercih edebilirsiniz. Diğer markaları ise hiç araştırmadım ama onların da kötü olacağını sanmıyorum. Şu an elimde bu cihaz olmasa, ben şu an yeniden bir cihaz alacak olsam yine ya Braun ya da Philips Lumea tercih ederdim sanırım ve seçimimde muhtemelen fiyat öncelik seçim sebebim olurdu.

Kim ne derse desin Braun silk expert en iyisi. Genitale kullanabilirsiniz ama eger koyuysa cilt renginiz genitalde önermem. once rengini acabilirsiniz eğer agdadan dolayı olduysa. Koyuysa zaten cildiniz lazer önermem yada evde yapmayın.

Neden lazer önermezsiniz koyu ciltlere?
Ben de Braun almayı düşünüyorum. Koyu tenliyim. Kullanan 3 arkadaşım daha var. Birisi daha yeni başladı. Şu an için memnunlar. Ben de kullanmaya başlarsam güncelleme yaparım inşAllah.

Cildinizin ne kadar koyu olduguna bağlı. Braun'in sayfasına zaten bakarsanız orada bir renk cizelgesi var . Ordan cildinize uygun mu degilmi diye bakabilirsiniz. Lazer isigi cok fazla koyu rengi görmüyor . Zaten Braun'in lazerini koyu bir tarafa tutarsanız cildinizde cihaz otomatik olarak kirimizi isik gösteriyor ve görmüyor. Isterseniz arkadasinizin kini deneyip test edebilirsiniz .

Bilgi için çok teşekkürler.Arkadaşınkinden deneyip bakacağım.

Bu cihazı ben de kullanıyorum genitale de uygun bu cihaz

Philips Lumea kullandım zamanında. Tüylerim çok açık renk ve lazer epilasyon cihazları bu tüyleri görmüyor ama Lumea bu konuda epey başarılıydı. Yalnız o yıllarda üretilen cihazlar şimdiki gibi değil atışları tek tek yapmak hele benim gibi uzun bacaklıysanız eziyet gibi geliyordu o yüzden cihazı sadece bikini bölgesinde kullanmıştım. Aradan uzun yıllar geçti, Braun'un ıpl cihazını aldım. Bu cihaz ilki gibi yavaş değil çok pratik biçimde hızlıca bacaklara uygulama yapabildim. Eski philips ile yeni braun arasında muazzam hız farkı var tabii ama Philips 2 haftada bir yapılıyorken Braun ile haftada bir uygulama yapmak gerekiyor. Anladığım kadarı ile eski Philips'in ışık şiddeti daha fazla. Eğer yeni philipsler şu an benim kullandığım Braun gibi hızlı atış özelliğine sahipse ve hala iki haftada bir uygulama yapılıyorsa seçiminiz Philips olsun derim. Bu arada bikini bölgesi ve bacaklarımın alt kısmında hiç tüy kalmadı. 3 ayda bir falan yine de üzerinden geçiyorum. Bacaklarımın üst kısmındaki tüyler ise iyice beyaza yakın bir sarı olduğu için kesinlikle tüylerin tamamen bitmesi mümkün olmadı ancak %40 falan etkili oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…