- 25 Temmuz 2015
- 220
- 244
- 103
- Konu Sahibi limonatakek21
-
Genital bölgede kullandınız mıBen braun aldım, atim sayısı daha yüksek ve modu kendisi ayarlıyor diye. Tam 1 sene önce. Önce kendimden bahsedeyim, seyrek, ince ve sarı tüylüyüm. Lazer görmez dedikleri ve mahremiyetten dolayı ev tipi kolayıma geldi. Ilk 1.5 ay düzenli kullandım, haftada 1 ve sonra 1 sene içinde 2 3 kere anca yapmışımdır. Çok çok azalmıştı, fakat hamilelik sürecim basladi ve 5 aydır hiç yapmıyorum. Tüyler eskiye göre az. Kesinlikle ağda kullanmamak gerekiyor ben hala kullanmadım, jilet vurunca 3 4 hafta idare ediyor beni. Şimdilik memnunum. Doğum sonrası tekrar kullanıcam iyi ki almışım dediklerimden
Evet. Fakat nasıl desem bikini tarafında kullanılıyor, daha alt tarafta makine ikaz veriyor. Normal lazerde de alt tarafta ise yaramıyormuş.Genital bölgede kullandınız mı
Bütün ipl cihazlarımı aynı üst bölge için acaba bütün bölge için olan yok muEvet. Fakat nasıl desem bikini tarafında kullanılıyor, daha alt tarafta makine ikaz veriyor. Normal lazerde de alt tarafta ise yaramıyormuş.
Sanirim yok ama bu bütün cihazlarda böyle. Yani diğer lazer cihazları da guzellik merkezlerinde olan alt bölgede fazla işe yaramıyormuş.Bütün ipl cihazlarımı aynı üst bölge için acaba bütün bölge için olan yok mu
Sadece genital için alsam cihaz ömrü ne kadar olur acaba hemen biterse verdiğim paraya değmezSanirim yok ama bu bütün cihazlarda böyle. Yani diğer lazer cihazları da guzellik merkezlerinde olan alt bölgede fazla işe yaramıyormuş.
Valla sanmiyorum hemen biteceğini. Ben braun almıştım onda 15 senelik atim diyorduSadece genital için alsam cihaz ömrü ne kadar olur acaba hemen biterse verdiğim paraya değmez
Ağda yapmış gibi pürüzsüz oluyomu pekiValla sanmiyorum hemen biteceğini. Ben braun almıştım onda 15 senelik atim diyordu
Şu an hiç çıkmaması için ne sıklıkla kullanıyorsunuz?IPL için bitmek söz konusu değil. 10 yıl sonra falan belki. Düzenli kullanımda hiç çıkmıyor ama çıkmasa da kullanmak zorundasınız. Bırakınca %80-90 geri geliyor.
1.5-2 ayda bir.Şu an hiç çıkmaması için ne sıklıkla kullanıyorsunuz?
Bende daha iyi oldu.Ağda yapmış gibi pürüzsüz oluyomu peki
Çok acıyor mu peki ne zamandır kullanıyorsunuz1.5-2 ayda bir.
Çok acıyor mu peki ne zamandır kullanıyorsunuz
Kim ne derse desin Braun silk expert en iyisi. Genitale kullanabilirsiniz ama eger koyuysa cilt renginiz genitalde önermem. once rengini acabilirsiniz eğer agdadan dolayı olduysa. Koyuysa zaten cildiniz lazer önermem yada evde yapmayın.
Neden lazer önermezsiniz koyu ciltlere?
Ben de Braun almayı düşünüyorum. Koyu tenliyim. Kullanan 3 arkadaşım daha var. Birisi daha yeni başladı. Şu an için memnunlar. Ben de kullanmaya başlarsam güncelleme yaparım inşAllah.
Cildinizin ne kadar koyu olduguna bağlı. Braun'in sayfasına zaten bakarsanız orada bir renk cizelgesi var . Ordan cildinize uygun mu degilmi diye bakabilirsiniz. Lazer isigi cok fazla koyu rengi görmüyor . Zaten Braun'in lazerini koyu bir tarafa tutarsanız cildinizde cihaz otomatik olarak kirimizi isik gösteriyor ve görmüyor. Isterseniz arkadasinizin kini deneyip test edebilirsiniz .
Bu cihazı ben de kullanıyorum genitale de uygun bu cihazBen braun aldım, atim sayısı daha yüksek ve modu kendisi ayarlıyor diye. Tam 1 sene önce. Önce kendimden bahsedeyim, seyrek, ince ve sarı tüylüyüm. Lazer görmez dedikleri ve mahremiyetten dolayı ev tipi kolayıma geldi. Ilk 1.5 ay düzenli kullandım, haftada 1 ve sonra 1 sene içinde 2 3 kere anca yapmışımdır. Çok çok azalmıştı, fakat hamilelik sürecim basladi ve 5 aydır hiç yapmıyorum. Tüyler eskiye göre az. Kesinlikle ağda kullanmamak gerekiyor ben hala kullanmadım, jilet vurunca 3 4 hafta idare ediyor beni. Şimdilik memnunum. Doğum sonrası tekrar kullanıcam iyi ki almışım dediklerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?