Valla bu konuda çile çekmiş biri olarak kim sorarsa hemen yazıyorum gerçekten çok çok zor cahillerle uğraşmak üstelik sen kibarca söylerken onlar kavga etmek için can atıyor. Dün kadın çocuğunun koşturmalarından şikayetçi olan komşularına kızmış ben de ona çocuğunu eğitebileceğini biraz daha dikkatli olsa her iki tarafında rahat edeceğini söylememle beni çocuklu annenin linç etmesi bir oldu
Çocuktan rahatsız olanlar müstakile gidecekmiş sanki çok kolaydı. Bİr de şikayet etmişler beni bugüne kadar giremedim hesaba öyle insanlar var ki hak vermemek adına size komşu, çocuk düşmanı muamelesi yapıyorlar oysa ki sadece rahatsız olduğunu dile getiriyorsun bu kadar fevri agresif olacak biri varsa onlarda biz gürültüye maruz kalanlar olmalıyız ama vatan haini seçiliyordum az daha
bir de hakaret ettiniz ondan şikayet ettim diyor ne hakaretim var söyleyin hatta şikayet edin beni dedim terbiyesiz demişim asdfgh. Demem o ki çözümü bulasıya kadar pes etmeyin çünkü bu gürültü ve çevre kirliliğine maruz kalmak zorunda değilsiniz :) Umarım kazanan siz olursunuz