• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koku sorunu da benden :(

Barsak paraziti olabilir muhakkak parazit açısından değerlendirin ve gerekirse kolonoskopi yaptırın. Ve siz içeriye müdahale etmeyin.

Geçmiş olsun, acilen doktora görünmelisiniz. Daha önce gitseydiniz belki ilerlemezdi. Vakit kaybetmeyin bence.

siz doğumdan sonra yaşadığınız çatlak ve basur gibi sıkıntılarınızı atlattınız mı peki?
Su içmeme ve yediğime dikkat etmeyip kabız olursam tekrarlayabiliyor. Normalde bir sıkıntım kalmadı hamdolsun.

evet çatlak yani fissür ve hemoroid falan şüpheleniyorum da onların tedavisini olanlar da sonradan daha büyük sorunlarla karşılaşmışlar ve tekrarlamış. yıllardır araştırmadığım okumadığım şey kalmadı.
neden hamam dediniz merak ettim açıkçası
Yahu siz bir doktora gitmeden ne biliyorsunuz, bir tedavinizi olun tekrarlarsa ona göre bakarsınız, illa ameliyat mı olacak yani, krem ile geçecek bir konu belki. Doktora gitmeye çekiniyorsunuz anlaşılan garip bir bahane bu yani.
Hamam ise ölü derileri atmanız lazım koku vücuda sindi ise. İyi bir tellak bu sorunu halleder.

kızlar utanarak bi derdimi paylaşmak istiyorum.. nasıl anlatsam..

resmen makat kokuyorum bazen de dışkı ve bu sorunu bikaç senedir yaşıyorum.
bazen makat kokusu yerine sert, nemli, rutubetimsi, tarifsiz, sanki yanık tahriş olmuş et gibi bi koku oluyo..

taharetlenmeme rağmen, hem de sabunla.. bazen banyodan sonra bile peçeteyle kurulandığımda peçeteye dışkı bulaşıyo.

acaba makatım mı kapanmıyo, yoksa tam mı boşaltım yapamıyorum da kalanlar geliyo sonradan. çok gazım oluyo bu arada..
fistül, fissür, basur, kıl dönmesi.. o kadar çok araştırdım ki acaba derdim ne ya..

probiyotik, prebiyotik, alkali sular.. yavf kafayı yicem.. sosyal hayatım, insanlarla muhabbetim bile o kadar etkilendi ki anlatamam. doktora gideceğim ama o bölgede tedavi uygulansa bile tekrarlıyomuş..

kızlar tekrardan hepinizden özür dilerim böle bi konu açtığım için ama inanın çok çaresizim..

Aynı sorunu 1 aydır bende yaşıyorum. Siz ne yaptınız sorunu çözebildiniz mi?
Gittiğim genel cerrahi dış hemoroid ameliyat gerekiyor dedi. Karar veremedim. Araştırmaya devam ediyorum.

Back