• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koku sorunu da benden :(

Makat çatlağı olabilir mi?
Dışkınız sızıntı yapıyor anladığım kadarıyla.
Bence utanmayıp bi doktora gidin.

Utanacak bir şey yok. Hepimizin başına gelebilir. Çatlak vardır gibi geldi bana nedense. Hiç ihmal etmeden ve utanmadan doktora gidin. Belki doktor diğerlerinden daha farklı bir tedavi yolu bulur. Duşla yıkamayla daha çok yıpratırsınız kendinizi

Hemorid vs baktırın tabiki ama ifadeleriniz bana biraz obsesifliği anımsattı. Herhangi bir okb tanınız var mı bilmiyorum ama bu konuyu da bir değerlendirin derim.

Benim doğumdan sonra çatlak basur gibi sıkıntılarım oldu. Evet basurda kalıntı olabiliyor. Ama öyle koku duymamistim ben. Siz psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz. Yahut oradan iltihap geliyor o koku yapıyor. Muhakkak doktora görünün. Temizleme olayını sabunla abartmayın o bölgenin dengesi bozulur. Peceteyi her defasında ıslatarak kalıntı kalmayincaya kadar temizleyin. Alafrangayi kullanıyorsanız orda temizlik zor. Orda ön temizliği yapıp alaturkaya comelin aynı peceteyi ıslatma yöntemiyle iyice temizleyin. Önce bunu deneyin ve fazla vakit kaybetmeden doktora gidin derim.

Doktora gitmeye cekiniyorsaniz her tuvalet ihtiyacinizdan sonra sirkeli su ile makat bolgenizi silin mantarlara iyi geliyor orayada gelir diye dusunuyorum disari falan cikarkende bebek pudrasi ile pudralayin o bolgeyi duzenli kullanimda koku aşılacaktır.

Enfeksiyon olabilir mi o zaman kötü koku olabilir doktora gitmelisin,korkulacak birşey yok tedavi olursun geçer,gitmeyerek kendini daha çok korkutup endişelendirme

Hemorid vs baktırın tabiki ama ifadeleriniz bana biraz obsesifliği anımsattı. Herhangi bir okb tanınız var mı bilmiyorum ama bu konuyu da bir değerlendirin derim.
okb var da banyodan sonra bile peçeteye lekelenmem de olduğu için okb den öte birşey olduğunu düşünüyorum

Benim doğumdan sonra çatlak basur gibi sıkıntılarım oldu. Evet basurda kalıntı olabiliyor. Ama öyle koku duymamistim ben. Siz psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz. Yahut oradan iltihap geliyor o koku yapıyor. Muhakkak doktora görünün. Temizleme olayını sabunla abartmayın o bölgenin dengesi bozulur. Peceteyi her defasında ıslatarak kalıntı kalmayincaya kadar temizleyin. Alafrangayi kullanıyorsanız orda temizlik zor. Orda ön temizliği yapıp alaturkaya comelin aynı peceteyi ıslatma yöntemiyle iyice temizleyin. Önce bunu deneyin ve fazla vakit kaybetmeden doktora gidin derim.
siz doğumdan sonra yaşadığınız çatlak ve basur gibi sıkıntılarınızı atlattınız mı peki?

Doktora gitmeye cekiniyorsaniz her tuvalet ihtiyacinizdan sonra sirkeli su ile makat bolgenizi silin mantarlara iyi geliyor orayada gelir diye dusunuyorum disari falan cikarkende bebek pudrasi ile pudralayin o bolgeyi duzenli kullanimda koku aşılacaktır.
sirkeli su karbonatlı su yazın pudralama.. ah neler denemedim..

Enfeksiyon olabilir mi o zaman kötü koku olabilir doktora gitmelisin,korkulacak birşey yok tedavi olursun geçer,gitmeyerek kendini daha çok korkutup endişelendirme
haklısınız, kaç yıldır erteliyorum. ta ki kokunun sebebinin hastalık olduğunu okuyup öğrenene kadar..

keşke konu bdv de kalsaydı daha çok okunur daha fazla bilgi edinebilirdim sayın editör :( yoksa kuralları eski bi kullanıcı olarak biliyorum..

Geçen hafta da taharet çeşmesi yok konusu açılmıştı her hafta bir kere bu konu açılacak artık herhalde, içim kalktı :confused:

bazılarına sözüm: çekmeyen bilmez.
tavsiye veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim..

Back