çok korkuyorum çok :/Lütfen doktora gidin. Gastroenterolojiye gideceksiniz.
Mutlaka hastaneye gidin o zaman ah vah tühle geçecek bir şey değil...peçeteye lekelenmem oluyor
Korkacak hiçbir şey yok. Asıl gitmezseniz korkun.çok korkuyorum çok :/
ben de aynı şeyi düşünüyorum da çevrenizde veya duyduğunuz biri var mı tedavi olup da iyileşmiş?Makat çatlağı olabilir mi?
Dışkınız sızıntı yapıyor anladığım kadarıyla.
Bence utanmayıp bi doktora gidin.
okb var da banyodan sonra bile peçeteye lekelenmem de olduğu için okb den öte birşey olduğunu düşünüyorumHemorid vs baktırın tabiki ama ifadeleriniz bana biraz obsesifliği anımsattı. Herhangi bir okb tanınız var mı bilmiyorum ama bu konuyu da bir değerlendirin derim.
siz doğumdan sonra yaşadığınız çatlak ve basur gibi sıkıntılarınızı atlattınız mı peki?Benim doğumdan sonra çatlak basur gibi sıkıntılarım oldu. Evet basurda kalıntı olabiliyor. Ama öyle koku duymamistim ben. Siz psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz. Yahut oradan iltihap geliyor o koku yapıyor. Muhakkak doktora görünün. Temizleme olayını sabunla abartmayın o bölgenin dengesi bozulur. Peceteyi her defasında ıslatarak kalıntı kalmayincaya kadar temizleyin. Alafrangayi kullanıyorsanız orda temizlik zor. Orda ön temizliği yapıp alaturkaya comelin aynı peceteyi ıslatma yöntemiyle iyice temizleyin. Önce bunu deneyin ve fazla vakit kaybetmeden doktora gidin derim.
sirkeli su karbonatlı su yazın pudralama.. ah neler denemedim..Doktora gitmeye cekiniyorsaniz her tuvalet ihtiyacinizdan sonra sirkeli su ile makat bolgenizi silin mantarlara iyi geliyor orayada gelir diye dusunuyorum disari falan cikarkende bebek pudrasi ile pudralayin o bolgeyi duzenli kullanimda koku aşılacaktır.
haklısınız, kaç yıldır erteliyorum. ta ki kokunun sebebinin hastalık olduğunu okuyup öğrenene kadar..Enfeksiyon olabilir mi o zaman kötü koku olabilir doktora gitmelisin,korkulacak birşey yok tedavi olursun geçer,gitmeyerek kendini daha çok korkutup endişelendirme
Hayır duymadım. Sadece böyle bi rahatsızlığın var olduğunu biliyorum.ben de aynı şeyi düşünüyorum da çevrenizde veya duyduğunuz biri var mı tedavi olup da iyileşmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?