• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir koku sorunu da benden :(

bidi14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
15
1
1
34
kızlar utanarak bi derdimi paylaşmak istiyorum.. nasıl anlatsam..

resmen makat kokuyorum bazen de dışkı ve bu sorunu bikaç senedir yaşıyorum.
bazen makat kokusu yerine sert, nemli, rutubetimsi, tarifsiz, sanki yanık tahriş olmuş et gibi bi koku oluyo..

taharetlenmeme rağmen, hem de sabunla.. bazen banyodan sonra bile peçeteyle kurulandığımda peçeteye dışkı bulaşıyo.

acaba makatım mı kapanmıyo, yoksa tam mı boşaltım yapamıyorum da kalanlar geliyo sonradan. çok gazım oluyo bu arada..
fistül, fissür, basur, kıl dönmesi.. o kadar çok araştırdım ki acaba derdim ne ya..

probiyotik, prebiyotik, alkali sular.. yavf kafayı yicem.. sosyal hayatım, insanlarla muhabbetim bile o kadar etkilendi ki anlatamam. doktora gideceğim ama o bölgede tedavi uygulansa bile tekrarlıyomuş..

kızlar tekrardan hepinizden özür dilerim böle bi konu açtığım için ama inanın çok çaresizim..

Basur olabilir. Basur orayı tıkadığı için iyi taharetlenemiyor olabilirsiniz. Önce bir kontrole gitmelisiniz

Geçmiş olsun kokuyu başkaları da alıyor mu? Belki psikolojik olarak size öyle geliyordur

Her gün duş alın, iç çamaşırınızı sabah akşam değiştirin. Baharatsız yemekler yemeye çalışın diyeceğim ama bu çok zor ne kadar başarırsanız artık. Ayrıca mutlaka doktora görünün sorunun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz tedavi kalıcı olmuyor demişsiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

Kusura bakmayın demişsin ama açık açık rahat rahat yazmışsın. Geçmiş olsun ama anlatım şekliniz rahatsız edici ya:kusmuk:

haklısınız ama açık yazmak zorundaydım. özür dilerim tekrardan.

Afedersin ama anal birliktelik yaşadın mı ya da yaşıyor musun?
hayır ama bi kaç kere koku gitsin diye içeriyi temizlemişliğim var

Basur olabilir. Basur orayı tıkadığı için iyi taharetlenemiyor olabilirsiniz. Önce bir kontrole gitmelisiniz

ben de ondan şüpheleniyorum bazen mememsi çıkıntı olabiliyo. çok korkuyorum inanın

haklısınız ama açık yazmak zorundaydım. özür dilerim tekrardan.

hayır ama bi kaç kere koku gitsin diye içeriyi temizlemişliğim var

ben de ondan şüpheleniyorum bazen mememsi çıkıntı olabiliyo. çok korkuyorum inanın

Genital bölgenizi rahat bırakın öncelikle.
Sabunla vs yıkamayın ph dengesi bozulur.

Tedavi ne gerekiyorsa yapmalısınız tekrarlama kısmını düşünmeden..

Geçmiş olsun kokuyu başkaları da alıyor mu? Belki psikolojik olarak size öyle geliyordur
sordum inanın yüzümü eğerek. yok diyolar ama doğru mu bilmiyorum ki. bazen koku sadece bana mı geliyo diye düşünmedim değil

Her gün duş alın, iç çamaşırınızı sabah akşam değiştirin. Baharatsız yemekler yemeye çalışın diyeceğim ama bu çok zor ne kadar başarırsanız artık. Ayrıca mutlaka doktora görünün sorunun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz tedavi kalıcı olmuyor demişsiniz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
ya şüphelendiğim birşeyler var basur gibi o yüzden dedim..
duş almaktan kafayı yicem duş aldıktan sonra bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. günlük ped, o bölgeye peçete koyma, çamaşır değiştirme.. yaşadığım zorluğu sıkıntıyı tarif etmem imkansız.. insanlarla sağlıklı iletişim bile kuramıyorum acaba kokuyo muyum diye..

Bu kokuya sebep olabilir mi? Benim yaşayan arkadaşlarım var afedersiniz ama ne b*k kokusu ne de rutubet kokusu aldım ehehehh

:) Sık sık yaşayanlar için tuvalet tutamama makatta genişleme gibi sorunlar olduğunu duymuştum :)

Eee koku da yapabilir belki diye düşündüm.

Yahu sizde çatlak veya hemoroid var hemen bir genel cerrahiye görünün.koşş koşşş.
Tedavi olmanız lazım kaçırıyorsunuz anlaşılan.
Probiyotikler bağırsakları fazla çalıştırır gaza neden olabilir size uygun bir ilaç yazar doktor zaten gaz sorunu için.
Bu Arada hamama falan gitmeniz kese attırmanız lazım. Haftada en az 3 kere falan.
Has bir de kişisel temizliğinize dikkat edin o da koku yapabilir

sordum inanın yüzümü eğerek. yok diyolar ama doğru mu bilmiyorum ki. bazen koku sadece bana mı geliyo diye düşünmedim değil

ya şüphelendiğim birşeyler var basur gibi o yüzden dedim..
duş almaktan kafayı yicem duş aldıktan sonra bile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. günlük ped, o bölgeye peçete koyma, çamaşır değiştirme.. yaşadığım zorluğu sıkıntıyı tarif etmem imkansız.. insanlarla sağlıklı iletişim bile kuramıyorum acaba kokuyo muyum diye..
Okb olabilir misiniz?
Pamuklu çamaşırlar giyin.
Bir üye daha yazmış olduk olmadık şeylerle yıkamayın.
Bağırsaklarınızda da bir sorun olabilir..

Yahu sizde çatlak veya hemoroid var hemen bir genel cerrahiye görünün.koşş koşşş.
Tedavi olmanız lazım kaçırıyorsunuz anlaşılan.
Probiyotikler bağırsakları fazla çalıştırır gaza neden olabilir size uygun bir ilaç yazar doktor zaten gaz sorunu için.
Bu Arada hamama falan gitmeniz kese attırmanız lazım. Haftada en az 3 kere falan.
Has bir de kişisel temizliğinize dikkat edin o da koku yapabilir

evet çatlak yani fissür ve hemoroid falan şüpheleniyorum da onların tedavisini olanlar da sonradan daha büyük sorunlarla karşılaşmışlar ve tekrarlamış. yıllardır araştırmadığım okumadığım şey kalmadı.
neden hamam dediniz merak ettim açıkçası

Öncelikle bu konular utanılacak konular değil hanımlar kimseyi yargilamayalim sorduğu sorunun altında alay yok çünkü.
Soruna gelirsek büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını taharet musluğundan ıslatarak makatinizi silin. Orada diski artığı kalmayınca yıkayın ve sonra kuru peçete ile dilinin.Elinize diski değerse sabunla yikasaniz bile o koku kalabilir yani.

Okb olabilir misiniz?
Pamuklu çamaşırlar giyin.
Bir üye daha yazmış olduk olmadık şeylerle yıkamayın.
Bağırsaklarınızda da bir sorun olabilir..
okb var ama koku konusunda olduğunu sanmıyorum pek.. sabunla taharet almadan temizlendiğimi hissetmiyorum. gerçi yine de temizlenemiyorum da neyse..

okb var ama koku konusunda olduğunu sanmıyorum pek.. sabunla taharet almadan temizlendiğimi hissetmiyorum. gerçi yine de temizlenemiyorum da neyse..
Bence okb yüzünden. Bize en büyük oyunu beynimiz oynar... Çevrenizdekiler de kokmuyor demiş. Emin değilseniz sizi aldatmayacak insanlara sorun anneniz babaneniz falan...

Öncelikle bu konular utanılacak konular değil hanımlar kimseyi yargilamayalim sorduğu sorunun altında alay yok çünkü.
Soruna gelirsek büyük tuvaletinizi yaptıktan sonra tuvalet kağıdını taharet musluğundan ıslatarak makatinizi silin. Orada diski artığı kalmayınca yıkayın ve sonra kuru peçete ile dilinin.Elinize diski değerse sabunla yikasaniz bile o koku kalabilir yani.

anlayışınız için çok teşekkür ederim.. yaşadığım sıkıntıyı tarif etmem imkansız o yüzden açık açık yazdım derdimi zaten.
tuvaletten sonra banyo yapsam bile aynı sorunu yaşıyorum :(

Back