- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
sağol biriciğim allah sana da nasip eder inşallahrabbim sağlıkla kızı kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq:
teşekkür ederim bitanem.........Ne denilebilir ki bu güzelliğe ...
Allahım dualarını kabul etti..
Herşey çok güzel olur inşallah...
O tatlı öykünü, sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz ...
bitanem hayırlı olsun..
ay çok heyecanlandım...
biliyormusun benim kızımın adını koyarken de öykü ve ezgi arasında çok gidip geldik,
Ezgi de karar kıldık...
tekrar hayırlısı oldun tatlım...
sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum...
sevgiler
canımsın yaaa çok sağğol denizim ya nasıl mutluyum bilemezsin...Ay canım nasıl sevindim anlatamam.:asigim:.Ben demiştim ama sana kızın olacak diye..İnşallah doktor yanılmaz..
Hayırlısı ile Öykü bebeği bekliyoruz hadi bakalım..:asigim:
Bir kızın olacak adı Öykü olacak.:asigim:
Yüzü senin gibi gülen,:asigim:
Kalbi sen gibi temiz bakacak..:asigim:
Bir bebeğin olacak, senin gibi melek olacak..:asigim:
Deniz teyzesi de onu görmeye gelecek..HeheheehŞeniz
sağol canım teşekkür ederimmmGözün aydın canım hayırlı olsun adıyla büyüsün inşallah eminim annesi gibi güzel bir kız olacak
affein sana ultrason kuzu.............eeee boşyere bana mahallede ultrason kuzu demiyorlar.:lepi:
Hayırlı uğurlu olsun şekerim.
hayırlı olsun.sıze ve vatana hayırlı bır evlat olur ınsalah:) darısı bebek ısteyenlere:)
inşallah bitanem çok güzel bişey zaten en başından beri kızım diye seviyorummmO öykü bir dogsun insallah hayirlisiyla saglikla senin o beyaz salonunu kahverengiye cevirsin eminaniknanik
Cok sevindim melegim, ilk cocugun kiz olmasi annenin sansiymiz derler...a.s
Insallah sansiyla bereketi ile gelir...Şeniz
sağol tatlım benim...allah herşeyi seninde güzel gönlüne göre versinAllah hep gönlüne göre versin..mutlulukların hep çoğalsın canım:...........
canım bebişin kıza benziyor dedi...........ALLAH hayirli etsin canim ayni pozusyonda benim oglumunda ultrason resmi vardi ve bacaklarinin arasinda üzün cekirdegi gibi görünüm vardi.senin ki kiz csnim doktor yanilmamis ama her dr. öyle diyor.saglikli olmasi en önemli cok sirin oluyorlar kizlar yaa.
canım ultrasnda çok net çıkmış
maşallah öykümüze
annesi sağlıkla kucağına alırsın inş meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?