• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kızım Olsun Saçları Bukle Bukle

Ayrıca ısrarla benim alıntı yaptığım konu altına beni etiketleyerek yorum yapman kişinin cevap hakkını doğurmadır
Kazen Kazen gerekenin yapılmasını rica ediyorum

Sevgili hediye Birdemetumut Birdemetumut isimli arkadaşın bence psikolojisi ağır bozuk. Kendisi bana numarasını verip, yardımcı olacağını soyledi. Bugün de akşama kadar ovulasyon testi yapmamı üç dört ve susuz beklememi istedi. O da icmiyormus akşama kadar su, ölmezmis insan.

Saçma sapan konuşup, canımı sıktı. Emir verir gibi. Bir şeyde bildiği yok hep sağdan soldan alıntı. Bu arkadaştan uzak durun. Bundan gelecek hayır Allah'tan gelsin.
Kazen Kazen
İşte iyilik yap denize at olayı bu
Bence senden uzak durulmalı çünkü aynı şeyleri kırk kez anlattım anlamayan sendin
Onca kişiyle konuştum bir tek sende mi emir oldu o zaman dönüp bakacaksın aynaya
İthamlarını düzelt hayat boyu lazım olacak sana
Ovulasyon testi yapıyorsan test arkası çeyrek su bardağı içersin durumuna göre dedim hiç içme demedim ki 😄cidden anlama kıt olmalı
İnan sana anlattığımı bir seferde anlayan o kadar çok insan olduki
Sen ısrarla kendi bildiğini yaptın
Bir şey bildiğim yoksa neden 5 gündür iletişimdeydin testleri attın atmasaydın benden yorum beklemeseydin
Ben numaramı yardım amaçlı verdim ama nerden bilebilirdim ağır ithamlara maruz kalacağımı
Ayrıca insanlara yazıp beni etiketlemen kimin psikoljisinin bozuk olduğunu gösteriyor
Bu topikte en son aşkitonun gönderisine . Nokta ile yorum yapmışım ardından sen yorum yapıyorsun bir başka kişiye üstelik beni etiketleyerek !
İnsan evladı benimle lütfen muhattap olma etiketleme

Back
X