Yaş olarak biraz şansınız azalıyor, artık evlenmek çocuk sahibi olma baskısı ile değil hoş vakit geçirebileceğiniz birini aramanız daha verimli olur. Kimbilir belki öylesine görüştüğünüz biri , sonradan ciddileşir. Ama eğer paranız varsa , rahat gezip tozuyorsanız. Evlenme meselesine fazla takılmayın, hayatınızı yaşayın.41 yaşındayım memurum ama çok aktifim cok gezen tozan biriyim sosyal çevrem fazla ama hepsi evli.onlarin tanidigida evli.belki geç atandım 36 yasinda sanırım ondan geç kaldım.
Böyle çöp olacak biri var ama biraz cinsellige düşkündü böyle şeyler bana ters dedim bitirdim. Evimde kalmak istedi kabul etmedim.beni gece arzuluyormusun diyor tam salak.
O da ultra salakmış geç onu
Yaş olarak biraz şansınız azalıyor, artık evlenmek çocuk sahibi olma baskısı ile değil hoş vakit geçirebileceğiniz birini aramanız daha verimli olur. Kimbilir belki öylesine görüştüğünüz biri , sonradan ciddileşir. Ama eğer paranız varsa , rahat gezip tozuyorsanız. Evlenme meselesine fazla takılmayın, hayatınızı
Bu yaşlarda cinsellik konuşması doğal değil mi?Böyle çöp olacak biri var ama biraz cinsellige düşkündü böyle şeyler bana ters dedim bitirdim. Evimde kalmak istedi kabul etmedim.beni gece arzuluyormusun diyor tam salak.
1 ay çıktık. Zaten beni son raddeye getiren gece kendine dokunup masturbasyon yapiyomusun sadece merak ettim demesi oldu.bide üstelik beni suçluyor gereksiz fazla tepki vermiyormuşumBu yaşlarda cinsellik konuşması doğal değil mi?
Konuşma tarzı evet kötüymüş.1 ay çıktık. Zaten beni son raddeye getiren gece kendine dokunup masturbasyon yapiyomusun sadece merak ettim demesi oldu.bide üstelik beni suçluyor gereksiz fazla tepki vermiyormuşum
sana sunduğum teklif caziptiama il beğenmiyorsun illa yaşadığım şehirde olsun diyorsun ya da eminim ki daha bir dolu kriterin var arkadaşım. burda evlenemiyorum eş bulamıyorum yazıyorsunuz da önüne not ekleyin: tam olarak istediğim gibi birini bulamıyorum, yazın biz de üzülmeyelim sizin için. şahsen ben üzülüyorum gerçekten yuva kurmak isteyip de kuramayanlara. ama bakıyorum herkes tam nokta atışı istediği gibi biri olsun istiyor. öyle olmuyor ki. hangimizin eşi 100 de 100 tam istediğimiz gibi. insanın huyu iyi olsun yeter ki ne fark eder ki yaşadığı il. sen tanımak bile istemiyorsun. haklısın kendi çapında sana bir şey diyemem. ama insanları tanımalı şans vermelisiniz. senin nezdinde tüm bekar bacılarıma söylüyorum bunu. o olmaz bu olmaz diye diye gülün en solmuşuna da kalmak var.
Zaten en tehlikeli olan türü yakışıklı olanlar.en son görüştüğüm kişi öyleydi cok sıkıntılıydıYakışıklı olmasına özen gösterin demeye geldim ahsjsj. Zaten çoğunda karakter kalmamış bari göze hitap etsin
Diğerleri de az değil artık.Zaten en tehlikeli olan türü yakışıklı olanlar.en son görüştüğüm kişi öyleydi cok sıkıntılıydı
NeeeeğBeni her gördüğünde cok utanıyormuş benle konuşurken bile utandigindan yüzünü kapatarak konuştu
Ben de taktiğe inanmam, erkeklere kızıyoruz evlenince değişti diye ( bence baştan belli ediyorlar ama kadınlar görmek istemiyor) biz neden taktik yapalım o zaman. Konu sahibinin yaşı 41, bence evlenirse korksun gelecekten çünkü kötü evlilik ömür törpüsü.Böyle şeylerde taktik olduğuna inanmıyorum pek. Nasip kısmet. Akışta kalmak, hayatına ve keyfine bakmak önemli.
Çok iyi bir evlilik de yapabilir, bilemeyiz, tamamen kısmet. Çok dikkatli ve seçici olmalı tabii, bu herkes için geçerli.Ben de taktiğe inanmam, erkeklere kızıyoruz evlenince değişti diye ( bence baştan belli ediyorlar ama kadınlar görmek istemiyor) biz neden taktik yapalım o zaman. Konu sahibinin yaşı 41, bence evlenirse korksun gelecekten çünkü kötü evlilik ömür törpüsü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?