Sihirli küreme bakıp söyleyeyim hemen. Isınması biraz zaman alır ama.simdi siz söyleyin benim karşıma neden normal biri çıkmıyor
Sjjssjjxdjbenle konuşurken bile utandigindan yüzünü kapatarak konuştu
Surekli gülerek konuşuyor ve yüzünü kapatiyor utanıyorum diyerek.sanki masada o.kadin ben erkeğim oyle hissettim.kiyafetini sormadım.ben şık giyinip gitmiştim onu oyle görünce montumu bende çıkarmadım oyle oturdum.cok para harcamayı severmiş.eline 90 bin geçse hemen harcarmişBen bu sizle konusanda bi anormallik göremedim.biraz daha özenli giyinse iyi olurdu.sordunuz mu neden özenli giyinememis diye
Siz ne arıyorsunuz karşıda?
Benim maddi bir anlamda bir beklentim yok bakımlı saygılı guleryuzlu düşünceli olsun yeterkriterlerin neler mesela? belki de çevrende çok ama sen beğenmiyorsun? düğün, tatil, ev, full eşya sunacak geliri iyi ve yakışıklı erkek sayısı az evet. bunu bekleyenler çok bekliyor..
Böyle çöp olacak biri var ama biraz cinsellige düşkündü böyle şeyler bana ters dedim bitirdim. Evimde kalmak istedi kabul etmedim.beni gece arzuluyormusun diyor tam salak.Erkeklerin çoğu böyle artık çer çöp türü. Aşk çoğu şeyi görmezden gelmeye yarıyor gerisi boş, seveceğin adam da böyle çöp olacak ama sevdiğin için gözüne gelmeyecek
Aramakla bulunmaz, ama bulanlar hep arayanlardıray zamanı gelince o seni bulur merak etme. Ben de bulamadım henüz normalini napalım aramaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?