bir kıskanç eş de benden

Kardesim bence bu her erkekde olan kıskançlık sen benim eşimi gor ilk evlendiğimizde o olmadan ne bakkal market hiç bi yere gidemezdim şimdi biraz biraz izn veriyor dısarıda gulemezdim bile yanımdan bi erkek geçerken hemen bana bakar baktımmı diye daha neler neler bana artık kıyafete karısmak normal geliyor

eşim kıyafetime çok karışıyor.
evlenmeden önce bu kadar karışmazdı. mesela etek giymek istiyorum, normal boy müsaade etmiyor. uzun etek bile giymemi istemiyor. tayt kışın çok iyi çok rahat. tayt giysem üzerime mutlaka, kalçamı kapatacak bir şey giyerim. ona bile karışıyor.
ben artık bu durumdan çok bunaldım. çalışıyorum her gün aynı giymekten sıkıldım ama anlatamıyorum eşime anlamıyor. var mı benim gibi durumda olan, nasıl başediyorsunuz? bu sabah artık bana karışma beni değiştirmeye çalışma dedim. beni ilk tanıdığında nasılsam öyle kabul et. dikkate almıyor.
istemediği birşeyi giydiğim gün huzursuz oluyoruz.

bence bu erkeklere evlendikten sonra bişeyler oluyo bendee 7 aylık evliyim eşim sevgiliyken de kıskançtı amenna ama bu kadar değil! hiç değilse normal tepkiler veriyodu şimdi resmen kıskandığında kriz geçircek diye korkuyorum nedense evlendikten sonra erkeklerin kıskançlık hormanları %100 de 200 salgılanmaya başlıyor

Neler oluyor bu adamlara? İnsan evlenmekten korkar vallahi. Bence güzelce karşınıza alıp konuşmanın vakti gelmiş. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız, kimse size karışamaz. Size saygı göstermesi lazım. Her ne kadar da evli olsanız siz özgür bir kadınsınız. Buna izin vermeyin. Bugün kıyafetle başlar, yarın başka bir şeyle biter.

Neler oluyor bu adamlara? İnsan evlenmekten korkar vallahi. Bence güzelce karşınıza alıp konuşmanın vakti gelmiş. Bu durumdan rahatsız oluyorsanız, kimse size karışamaz. Size saygı göstermesi lazım. Her ne kadar da evli olsanız siz özgür bir kadınsınız. Buna izin vermeyin. Bugün kıyafetle başlar, yarın başka bir şeyle biter.
zaten zoruma giden de istediğim kıyafeti giymek ya da giyememek değil.
fikirlerime, bana saygı duyulmaması. bende yetişkin bireyim.
ne yaptığımı biliyorum, saygı görmemek sinirlendiriyor beni.

ben böyle erkeklere sinir oluyorum. anlatamam.
misal;

-ayşe bugün etek giymene izin veriyorum. hadi giyebilirsin
+sağolasın aşkım allah razı olsun.

bütün toplumsal değerleri kadın üzerinden konuşan, kadın üzerinden ahlak bekçiliği yapan, yine kadın üzerinden şiddet uygulayarak erkekliğini tanımlayanların hallerini çok iyi anlatan bir durum bu.

ee ne de olsa siz tayt giyen güzel bir kıza bakıyorsunuz, tabi başka erkeklerin de sizin sevgilinize o gözle bakmasını istemezsiniz. gerçekten çok samimi bir hareket, bravo.

Çalıştığım ortamdan dolayı taytı pek tercih etmiyorum açıkçası. İşyeri haricinde canım istediği zaman giyiyorum tabii ki, eşim ne yalan söyleyeyim sevmez, ama karışmaz. Yani o fırsatı vermedim. Baştan tepkinizi koysaydınız keşke, erkek milleti bir kere yüz bulmasın..:KK14:

X