Bir kişi ayda minimum ne kadar harcayabilir?

hem para açısından hem de sağlık açısından dışarıdan söyleme.eninde sonunda gün içinde herhangi bir vakit ders çalışmadığın oluyordur.yarım saat yeter ocağa bir şey atmak için.

hem para açısından hem de sağlık açısından dışarıdan söyleme.eninde sonunda gün içinde herhangi bir vakit ders çalışmadığın oluyordur.yarım saat yeter ocağa bir şey atmak için.

Vaktim oluyor. Eskiden hiç çok sipariş etmezdim.. Morali bozuk oluyor.. dışarıdan söyleyince mutlu oluyorum. Düzen oturtmak lazım hiç düzenim yok bu aralar. Sınavım bitsin inşallah.

Harcanıyor yahu.
5 ver 5 harcayayım 50 bin ver onu harcayayım.
Hatta bana 2 saat ve 100 bin ver, borçlu bile çıkarım😂
Harcamakta ne var, gelir ne kadarsa asgari şeyleri yerine getirerek ve geri kalanıyla da zevkimiz doğrultusunda kendimize yatırımla harcamak güzel olan.

Vaktim oluyor. Eskiden hiç çok sipariş etmezdim.. Morali bozuk oluyor.. dışarıdan söyleyince mutlu oluyorum. Düzen oturtmak lazım hiç düzenim yok bu aralar. Sınavım bitsin inşallah.
kendim de yaptım aynısını yaz sonunda , y.sepeti batağına düştüm ve sadece 1 ayda kan değerlerim bozuldu, suratımı sivilce ve yağ bastı ve zar zor verdiğim 6 kilo olarak geri döndü bana :KK43:

Hayır çok param olsa hepsini harcamam illa yatırım yaparım altın almak gibi. Ama her şey mi çok pahalılandı? Ben eskiden sigara da kullanıyordum ona rağmen başka harcamalarım da oluyordu.. Bu kadar fazla gibi gelmiyordu harcamalar..

Merhaba arkadaşlar, ev kirası faturalar hariç sadece bir kişi ayda en az ne kadar harcayabilir? Öyle kıyafet almıyorum bu aralar özellikle, olanları giyeyim diyorum bir de dışarı çıkmıyorum çok. Kuaföre gitmiyorum, gereksiz harcamam yok... Ders çalıştığım için dışarıdan yemek sipariş ediyorum, kozmetik şu bu çok harcamam da yok.. Herkes bakıyorum bilmediğim markalardan bahsediyor.. Siz sadece bir kişi kira ve faturalar hariç kaç lira harcıyorsunuz?
Sigaranız yoksa ve giysi de almıyorsanız hic harcamazsiniz.
Sordugunuz sorunun cevabı çok değişken çalışan biri olarak kendime her ay kozmetik giysi ayakkabi vb.icin 300 ayırıyorum ben.Her ay kremim bitmiyor veya parfümum bitmiyor,dönüşümlü ne lazimsa onu alıyorum.Sigara icmem kuaföre de gitmem pek..

Marketten eve geliyoruz para bitmiş ama elimizde poşette birşey yok ölmücek kadar yiyecek, bişeyler alıyoruz lüks birşey yok şampuan bitmiş alıcaz ama markasına değil fiyatına bakıyoruz köpürsün yeter herkesin gelirine göre değişir aylık harcaması.

X