Bir kaynana konusu da benden :)

terrycandy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
134
251
18
35
Çok sıkıntı yaşamadım kendisiyle. Yaşadığımız tek kötü şey çocuğumun doğum zamanında oldu eşimle boşanma sürecine geldik ve bitti benim lohusa sendromumla yanlış anlamalarım yüzünden de oldu daha çok.
Hep kaynanayla kavga konuları açılıyor da ben farklı bir bakış açısı olsun biraz da ruh daraltan konulardan uzak olsun dedim. Seviyorum seni ben kaynana. Kızım gibisin diye der hep öyle de sever. Dün arayıp bende kadınım ve hep senin yanındayım güçlü ol demesi bile yetti bana..
Ben hiçbir zaman kaynana elti vs. Olarak bakmadım hayatımda kimseye. Ailem içinde öyle davrandım. Anlaşabileceğim iyi dedikodusu kötülüğü olmayan insanları aldım hayatıma. Çocuğum için de böyle yapıyorum. Annem bile olsa hayatımda beni ve oğlumu kötü etkileyecek insanlar yokmuş gibi davranırım. Bu benim hayatım. Yarın yaşayacağımın bu güzel günlerin sabahına oğlumun gülüşüne tekrar kavuşacağımın garantisi yok. Hepinize mutlu umutlu bahar kokulu günler diliyorum.
edit: Başlık espri amaçlıydı. İçimden geçenleri yazdım sadece

Son düzenleme:
Kaynana elti gorumce vs. ile iliskilerde gelinden cok ailenin diger uyelerinin tavirlari niyetleri iliskileri iyi yada kotu kilar.Cunku aileye yeni dahil olan gelindir,karsisindakinin niyetine gore ya onlari benimser yada benimsemez.Iliskilerde buyuk olanin rolu daha cokdur bana gore eger karsindaki kucugunu gercekten sever ve tavirlarinla gosterirsen kotu niyetlide olsa sana kayitsiz kalmaz.Sen sanslisin ki problem yasasanda seni sevdigini kolladigini bildigin kayinvaliden var,burada konu acan gelinler aslinda kayinvalideyle problem yasamaktan yakinmazlarki cok dogaldir aslinda problem yasamak,kendi ailemizle bile problemler yasarken esimizin ailesiyle yasamak cok daha tabii bir meseledir,dedigim gibi gelinleri uzen o anki yasanilan.problem degildir,karsindakinin art niyeti,dusuncesizligi adaletsizligidir.Dunyadaki cikan butun kargasalarin temeli zaten adaletsizliktendir....

Ne mutlu size
Darısı tüm kaynana/gelinlere :)

Cıx cıx hiç oldumu bu
Biz alışmışız olumsuz kaynana görümce konularına
Sizin konunuz bünyeye zarar
Şaka bir yana ne güzel devamını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…