bir kavga çok sevme ve boşanmak isteme

Yorumunuz için teşekkür ederim sizi takip etmiştim forumda ikizlerinize bakmıştım düzelmez mi dersiniz oyle de dilli ki ne iletmiş bırakmıyo yakasını
düzelmez canım, bıraktım der öyle güzel yalanlar söyler ki sen inanırsın sonrasında gelen icralarla şoka girersin...hoş sadece icra gelse öp öp de başına koy...
eşinin kendi istemesi gerekiyor bırakma için, eşinde bırakamam diyor ne olacak peki, elinde parası pulu kalmadığında Allah esirgesin senin üzerine mi oynayacak...
kurtar kendini arkadaşım...

Gerçekten sevildiğini düşünüyorsan kendini kandırmaya devam et,sen bilirsin.
Seven adam karısını bu kadar zor durumda bırakır mı yav?
Sevseydi seni mutlu etmeye,rahat ettirmeye çalışırdı.
Kumardı,borçtu diyerek daha çok batağa sürükleyecek,neymiş seviyormuş seni,ama bırakamıyormuş. Bana adam bunu diyecek daha çok sinirlenirdim.

canım gerçekten yorum yaptığın gibi değil çok çok güzel bir işi vardı uğruna onu feda etti hastalık bu yapabilseydi yapardı zaten benim derdim hastalıkla ilgili tedavisinin olduğu yada başarı sağlandığı bir durum değil diyelimki şizofren kurtulacağını da sanmıyorum kendimi güvenin olmadığı bir evliliğe de hapsetmek istemiyorum napacam bilemeedim

canım gerçekten yorum yaptığın gibi değil çok çok güzel bir işi vardı uğruna onu feda etti hastalık bu yapabilseydi yapardı zaten benim derdim hastalıkla ilgili tedavisinin olduğu yada başarı sağlandığı bir durum değil diyelimki şizofren kurtulacağını da sanmıyorum kendimi güvenin olmadığı bir evliliğe de hapsetmek istemiyorum napacam bilemeedim

İyi benim yorumum yanlış olsun,sen doğruyu yap arkadaşım.
Seni tanımam,etmem,iyiliğin için konuşuyorum.
Adam kurtulmak istemiyor,sen ne yapacağını bilemiyorsan devam et bu hayata o zaman.

en son olayını bebeklerim doğduğunda öğrendim, adam tefecilere bile borç yapmış ve beni uyarmadı dikkat et kendine diye..
Allah şükür ben şanslıydım ki burası küçük bir ilçe olduğundan herkes tanıyordu beni, boşanacağım da duyuldu, bir süre çarşıya dahi çıkmadım arkadaşlarım ihtiyaçlarımı getirdi ve tefecilerle muhatap olmadım ben...

sen benim kadar şanslı olmayabilirsin.... kurtar kendini bitir bu evliliği arkadaşım..

teselliye ihtiyacın yok boşanmaya ihtiyacın var kocan sana zarar vermezse yarın alacaklıları sana verecek bir gün gözünü kendi yatağında bile açamayabilirsin bu sebeple su testisi zaten su yolunda kırılacak bari arada sen kaynama yaşın gençtir güzel bir yuva kurarsın güzel evlatların olur kocam iyidir aslında deme kumar oynayan adam iyi değildir sana vicdanlı sözler kullanıyor ki onu terketmeyesin diye..hani boşanalım ben adam olmam lafları Show anlayacağın..
Benim de aklıma geldi, dillendirmekten bile imtina ettim. İşin bir de bu boyutu var, kendi malından canından vazgeçen bir adam için eşi ne kadar değerli olabilir gerçekten?
Gupse arkadaşım kendi can güvenliğini düşün; bu pislik bataklağından mümküm olduğu kadar uzağa kaç. Hemen kaç!

Kumar dedin dicek bişey kalmadıgını anladım bacım. Sen kararınıda vermişssin zaten mutsuz olmaktansa ayrıl yıpratma kendini

Kumar oynayan adamdan ne koca olur ne baba .. Sakın ama sakın 1 dk bile o evde durma yalanlarına kanma kardeşim .. Seni daha fazla tüketmeden arkana bakmadan kaç

8ay kısa bi süre elbette kişilik çatışmaları olacak.
çabuk pes etmeyin.
anlamaya ve uzlaşmaya çalışın..

Canım sevmek bi yere kadar ama bu bağımlılık vazgeçilmicek bi durumdaysa boşanmak daha doğru. Yoksa yıllarca kendini yıpratcaksın sonuç yine aynı olucak sni çok seviyorsa vazgeçer

Kumar,alkol veya uyuşturucu sözkonusu olunca hiç tereddüt etmeden boşan diyorum.
Maalesef hepsini aynı kefeye koyuyorum.Çözümsüz ve iyileşmek yerine kötüleşen sorunlar.
Aynen sendeki gibi, karşılarındakini suçlu hissettirerek duygu sömürüsü yapıyorlar.
Böylece "onu bırakmamalıyım" algısı oluşturuyorlar.
Seni borca-krediye sokmadan kurtul derim.

Kumar baginlisiysa gercekten cok zor , madem bukadar kararlisin ozaman yapacak birsey yok..

Kumar..
Alkol..
Kadin..

Bu ucunden biri bir Erkekte varsa malesef kurtaracak birseyde kalmiyo ..

X