bir kavga çok sevme ve boşanmak isteme

Kendimi durduramıyorum diye bişey yok parası olmazsa durdurur. Evliliği ile kumar arasında seçim yapması lazım. Ya hayatını sizinle paylaşacak ya da yaşadığı sürece yalnızca idda oynayıp tek başına kalacak.Psikolojik yardım önerebilirsiniz Benim aklıma gelen maaşını size versin siz ona günlük para verin ne kadar gideri varsa işte. Böylelikle kumar da oynayamaz ama yok illa kumar diyorsa sizinde yapacağınız birşey yok. Yol yakınken terk edin onu :KK20:

keşke rayına oturacak bişi olsa boşanma lafını ağızıma almam hiç sevmem de ama eşim bağımlı oturduk mantıklıca konuştuk bağımlıyım diyo yapacak bir şeyim yok diyo durduramıyorum diyo

yaptıgını düzeltmeye çalışmıyorsa
çocuk yokken ayrılmak mantıklı sanırım
kumar yüzünden karısı satan bile var:KK62:

Kumar çok kötü bir şey, ona yakasını kaptırıp bırakan var mı bilmiyorum. Anneannemin komşusu bütün servetini kaybetti. Maddi durumu çok iyiydi hiç bir şeyi kalmadı. Tedavide gördü güya ama istemede ki bırakmayı, istemeyince tedavi görse ne olur. Sonra eşi terk etmiş zaten. Oda intihara kalkışmış balkondan atlamış hastanede yatıyordu en son.

yorumlarınız için teşekkür ederim
dürüst olmak gerekirse size durumuzu özetliyim
Eşim kumarı bırakmıyo çok ilgili bir eş ama kumarı bırakmıyor
kumar yüzünden ailesi ile konuşmuyor onlara durumu anlattım onlar bile bana hak verdiler sen boyleysen biz yokuz dediler şu an eşimin benden başka kimsesi yok ama genede o illeti bırakmıyor
benim için en mantıklı seçim boşanmak görünüyor
en azından güvensiz uykular olmayacak akılda ki soru işaretleri olmayacak
boşanmayı bi tarafım istemiyo evcil bir insanım evimi seviyorum fakat bazen acı da olsa diğer yolu seçmek lazım

aynen canım
yine de büyük konuşmayalım tabi
eşi kumarbaz olan hiçbir kadın mutlu olmamış bu hayatta malesef :KK43:

yok ablacım büyük konuşmak degil ama
insan kendini düşünmeli karşımızdaki ne kendini nede eşini düşünmüyor
olmuyor ablacım yıllar geçiyor eve haciz üstüne haciz geliyor
bide tefeciye bulaşıyorlar
sonra çocuklarına bişey yapacaklar diye korkuyorlar
bi akrabamızın başına geldi kaçmaya kalktılar
adamı alıp dogradılar

tedavi için bi doktor buldum ama çok pahalıydı
ondan önce paraya el koymam lazım

Çok pahalıydı derken?
Bu adam tedavi olmak istiyorsa zaten varını yoğunu harcaması gerek bu uğurda.
Arkadaşım anlıyorum zor durumdasın ama bu şekilde sadece kendine zarar verirsin.
Bağımlı olduğunu kabul edip tedaviyi reddeden bencil bir adamla asla mutlu olamazsın.
Bu adam seni bir gramcık sevseydi,hemen iyileşmeye çalışırdı zaten.

doğramak mı ?
bence de büyük konuşmayın inşallah kimsenin başına gelmez Allah herkesin yuvasını korusun su an daha çok teselliye ihtiyacım var

kumar oynayan birde bağımlıysa siz eve kilitleseniz bile bir yolunu bulur yine oynar arkadaş... böyle bir adamla 9 yıl geçirdim maddi yönden gidenler gitti zaten de manevi yönden bende bıraktıkları tamir edilir gibi değil...

biran evvel boşan, tatlı diline, sana ilgisine asla inanma, böyle insanların kumar için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin...

Çok pahalıydı derken?
Bu adam tedavi olmak istiyorsa zaten varını yoğunu harcaması gerek bu uğurda.
Arkadaşım anlıyorum zor durumdasın ama bu şekilde sadece kendine zarar verirsin.
Bağımlı olduğunu kabul edip tedaviyi reddeden bencil bir adamla asla mutlu olamazsın.
Bu adam seni bir gramcık sevseydi,hemen iyileşmeye çalışırdı zaten.

konu anlaşılsın diye soyluyorum ;
benim ki ciddi hasta mesleğini verdi bunun uğruna ama yoookkk hala borcum var diyo bu yüzden yaptım diyo borcumu kapatmam lazım diyo sonra babam arıyo diyo hep mazeret ver yani
beni sevmediğini düşünmüyorum ama kurtulmasına olan inancım da yok

keşke rayına oturacak bişi olsa boşanma lafını ağızıma almam hiç sevmem de ama eşim bağımlı oturduk mantıklıca konuştuk bağımlıyım diyo yapacak bir şeyim yok diyo durduramıyorum diyo
Eşin saçmalamış. Nasıl yapacak bişey yok? Elbet birgün sıfıra kadar tüketecek, o zaman ne yapacakmış? Kumar masasına neyini koyacak o gün gelince?

Yol ver kardeşim. Seni iki kart, üç beş heyecana değişen adamı seviyorum diye ağlama sakın.

kumar oynayan birde bağımlıysa siz eve kilitleseniz bile bir yolunu bulur yine oynar arkadaş... böyle bir adamla 9 yıl geçirdim maddi yönden gidenler gitti zaten de manevi yönden bende bıraktıkları tamir edilir gibi değil...

biran evvel boşan, tatlı diline, sana ilgisine asla inanma, böyle insanların kumar için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin...
Yorumunuz için teşekkür ederim sizi takip etmiştim forumda ikizlerinize bakmıştım düzelmez mi dersiniz oyle de dilli ki ne iletmiş bırakmıyo yakasını

konu anlaşılsın diye soyluyorum ;
benim ki ciddi hasta mesleğini verdi bunun uğruna ama yoookkk hala borcum var diyo bu yüzden yaptım diyo borcumu kapatmam lazım diyo sonra babam arıyo diyo hep mazeret ver yani
beni sevmediğini düşünmüyorum ama kurtulmasına olan inancım da yok

Gerçekten sevildiğini düşünüyorsan kendini kandırmaya devam et,sen bilirsin.
Seven adam karısını bu kadar zor durumda bırakır mı yav?
Sevseydi seni mutlu etmeye,rahat ettirmeye çalışırdı.
Kumardı,borçtu diyerek daha çok batağa sürükleyecek,neymiş seviyormuş seni,ama bırakamıyormuş. Bana adam bunu diyecek daha çok sinirlenirdim.

doğramak mı ?
bence de büyük konuşmayın inşallah kimsenin başına gelmez Allah herkesin yuvasını korusun su an daha çok teselliye ihtiyacım var
teselliye ihtiyacın yok boşanmaya ihtiyacın var kocan sana zarar vermezse yarın alacaklıları sana verecek bir gün gözünü kendi yatağında bile açamayabilirsin bu sebeple su testisi zaten su yolunda kırılacak bari arada sen kaynama yaşın gençtir güzel bir yuva kurarsın güzel evlatların olur kocam iyidir aslında deme kumar oynayan adam iyi değildir sana vicdanlı sözler kullanıyor ki onu terketmeyesin diye..hani boşanalım ben adam olmam lafları Show anlayacağın..

X