Neden ewlenmiş sizinle ozaman madem her ay ağızına boşanma kelimesini alacaksa...
Siz bu adama ne işkence çektiriyorsunuz ki, boşanma kelimesini ağzına sakız etmiş
keşke rayına oturacak bişi olsa boşanma lafını ağızıma almam hiç sevmem de ama eşim bağımlı oturduk mantıklıca konuştuk bağımlıyım diyo yapacak bir şeyim yok diyo durduramıyorum diyo
Tamam onu okudum kumar oynuyormuş,Önce konuyu okusanız eşi kumar oynuyormuş!
evet.. Allah korusun böyle olaylar sadece filmlerde olmuyoryaptıgını düzeltmeye çalışmıyorsa
çocuk yokken ayrılmak mantıklı sanırım
kumar yüzünden karısı satan bile var
evet.. Allah korusun böyle olaylar sadece filmlerde olmuyor
tedavi olabilir konu sahibi
tedavi olsun kabul ediyorsa
aynen canımsanırım tedaviye yanaşmıyorum
vazgeçemiyorum kendimi durduramıyorum diyormuş
ben olsam kendim için namusun için boşanırım
aynen canım
yine de büyük konuşmayalım tabi
eşi kumarbaz olan hiçbir kadın mutlu olmamış bu hayatta malesef
tedavi için bi doktor buldum ama çok pahalıydı
ondan önce paraya el koymam lazım
Çok pahalıydı derken?
Bu adam tedavi olmak istiyorsa zaten varını yoğunu harcaması gerek bu uğurda.
Arkadaşım anlıyorum zor durumdasın ama bu şekilde sadece kendine zarar verirsin.
Bağımlı olduğunu kabul edip tedaviyi reddeden bencil bir adamla asla mutlu olamazsın.
Bu adam seni bir gramcık sevseydi,hemen iyileşmeye çalışırdı zaten.
Eşin saçmalamış. Nasıl yapacak bişey yok? Elbet birgün sıfıra kadar tüketecek, o zaman ne yapacakmış? Kumar masasına neyini koyacak o gün gelince?keşke rayına oturacak bişi olsa boşanma lafını ağızıma almam hiç sevmem de ama eşim bağımlı oturduk mantıklıca konuştuk bağımlıyım diyo yapacak bir şeyim yok diyo durduramıyorum diyo
Yorumunuz için teşekkür ederim sizi takip etmiştim forumda ikizlerinize bakmıştım düzelmez mi dersiniz oyle de dilli ki ne iletmiş bırakmıyo yakasınıkumar oynayan birde bağımlıysa siz eve kilitleseniz bile bir yolunu bulur yine oynar arkadaş... böyle bir adamla 9 yıl geçirdim maddi yönden gidenler gitti zaten de manevi yönden bende bıraktıkları tamir edilir gibi değil...
biran evvel boşan, tatlı diline, sana ilgisine asla inanma, böyle insanların kumar için neler yapabileceğini tahmin bile edemezsin...
konu anlaşılsın diye soyluyorum ;
benim ki ciddi hasta mesleğini verdi bunun uğruna ama yoookkk hala borcum var diyo bu yüzden yaptım diyo borcumu kapatmam lazım diyo sonra babam arıyo diyo hep mazeret ver yani
beni sevmediğini düşünmüyorum ama kurtulmasına olan inancım da yok
teselliye ihtiyacın yok boşanmaya ihtiyacın var kocan sana zarar vermezse yarın alacaklıları sana verecek bir gün gözünü kendi yatağında bile açamayabilirsin bu sebeple su testisi zaten su yolunda kırılacak bari arada sen kaynama yaşın gençtir güzel bir yuva kurarsın güzel evlatların olur kocam iyidir aslında deme kumar oynayan adam iyi değildir sana vicdanlı sözler kullanıyor ki onu terketmeyesin diye..hani boşanalım ben adam olmam lafları Show anlayacağın..doğramak mı ?
bence de büyük konuşmayın inşallah kimsenin başına gelmez Allah herkesin yuvasını korusun su an daha çok teselliye ihtiyacım var