E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Canım ben bir plastik leğenimi evden bunun için feda etim 2 3 günde bir bitiriyorlar..Bizde dolduruyoruz çok güzel bir konuya değinmişin canımopuyorumnanaktan
ne kadar güzel cnm :lepi:ayy canım ne güzel bi topik açmışsın
ben bulunduruyorum su ofisimiz giriş katında ağacın kenarına koyuyorum sürekli değiştiriyorum suyu sıcakta ılımıştır diye bir tane köpek var alıştı arkık gelip gelip içiyor
yengeçim çok güzel bir konuya değinmişsin...
oturduğum site de kedi dostu bir kadın var...her gün makarna haşlayıp besliyor ve de sularını veriyor...eğer bu kadıncağız olmasaydı bende seve seve yapardım bu işi....
evimin öünde su bulunduruyorum...inanın gelip içiyorlar...konuyu açtığınız için teşekkür ederim arkadaşım...a.s.
asıl sizin duyarlılığınız için ben teşekkür ederim a.s.ben de sokak hayvanlarının beslenmesinde elimden geleni yapıyorum. büyük bir mutluluk duyuyorum.
konu için ve duyarlılığınız için teşekkürler. a.s.
şimdi gittim kapdaki su azalmışılımış hemen değiştirdim yeni su koydum
bence seni ayakta ve kocamannnnnn alkışlamak lazım böğle bi topik açtığın için alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisasıl sizin duyarlılığınız için ben teşekkür ederim a.s.
ellerine sağlık cnm alkisalkisalkis
Burdaki tüm köpekler sahipli hemen hemen ama kapıma gelen kedi ve köpeklerin hepsini doyurmuş ve sularını vermişimdir buyrunnnnnnnnn
Ayrıca üst katta oturan eşimin amcası bahçeye koyduğu suyu hergün tazeler ve çok önem verir bu işe
köpekten kediden çok serçeler,güvercinler,kelebekler gelir suyun başına ve onlarla doludur bahçemiz :asigim:
köpekler ve kedilerde bana aittir sırnaşık şey
Bu konuyu açtığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim ablacım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?