• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kap su bulunduralım lütfenn !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi

Hayvan Hakları Federasyonu Haytap, Yaz Başında Sokak Hayvanları İçin Vatandaşlara Kapılarının Önüne "Bir Kap Su" Bırakma Çağrısında Bulundu.

arkadaşlar lütfen bu çağrıya uyalım ..
evimizde hayvan dostlarımıza gösterdğimiz ilgi ve alakayı sokaktaki dostlarımızada gösterelim ..
şu sıcak günlerde evimizin önüne ,ağaç altlarına koyucağımız bir kap su onlar için ne büyük iyilik olur değilmi ?
düşünsenize ağızları var dilleri yok çaresizce dolanıyorlar :1no2:
evdeki artan yemeklerimizi vermenin yanısıra hayatımızın vazgeçilmezi SU yuda onlardan esirgemeyelim :enbuyukkk:

Canım ben bir plastik leğenimi evden bunun için feda etim 2 3 günde bir bitiriyorlar..Bizde dolduruyoruz çok güzel bir konuya değinmişin canımopuyorumnanaktan

ayy canım ne güzel bi topik açmışsın
ben bulunduruyorum su ofisimiz giriş katında ağacın kenarına koyuyorum sürekli değiştiriyorum suyu sıcakta ılımıştır diye bir tane köpek var alıştı arkık gelip gelip içiyor

Canım ben bir plastik leğenimi evden bunun için feda etim 2 3 günde bir bitiriyorlar..Bizde dolduruyoruz çok güzel bir konuya değinmişin canımopuyorumnanaktan

ahh ne kadar güzel ya süpersin cnm :lepi:
elimde olsa sokak sokak gezip hepsine su ve yemek vermek istiyorum :1no2:
özelliklede SU ..
nasılda mutlu oluyorlar elimde taslarını gördüklerinde :asigim:

yengeçim çok güzel bir konuya değinmişsin...

oturduğum site de kedi dostu bir kadın var...her gün makarna haşlayıp besliyor ve de sularını veriyor...eğer bu kadıncağız olmasaydı bende seve seve yapardım bu işi....

evimin öünde su bulunduruyorum...inanın gelip içiyorlar...konuyu açtığınız için teşekkür ederim arkadaşım...a.s.

ayy canım ne güzel bi topik açmışsın
ben bulunduruyorum su ofisimiz giriş katında ağacın kenarına koyuyorum sürekli değiştiriyorum suyu sıcakta ılımıştır diye bir tane köpek var alıştı arkık gelip gelip içiyor
ne kadar güzel cnm :lepi:
insan bi süre sonra alışkanlık haline getiriyor dimi koymadığı zaman eksiklik duyuyor :delphin:

yengeçim çok güzel bir konuya değinmişsin...

oturduğum site de kedi dostu bir kadın var...her gün makarna haşlayıp besliyor ve de sularını veriyor...eğer bu kadıncağız olmasaydı bende seve seve yapardım bu işi....

ay en çok sevdikleri şey makarna zaten bende hep yapıyorum kaydirigubbakcemile3
allah o kadıncağızında eksikliğini vermesin ne güzel alkisalkisalkis
eminim sende yaparsın cnm gerekirse a.s.

evimin öünde su bulunduruyorum...inanın gelip içiyorlar...konuyu açtığınız için teşekkür ederim arkadaşım...a.s.

bende hepinize teşekkür ederim a.s.
bu konuyu yayalım arkadaşlar belkide yapmak aklına gelmeyen arkadaşlarımız vardır değilmi yerimseniben

ben de sokak hayvanlarının beslenmesinde elimden geleni yapıyorum. büyük bir mutluluk duyuyorum.
konu için ve duyarlılığınız için teşekkürler. a.s.

ben hep düşünüyorum biz oturduğumuz yerden su içmesek sıcaktan bayılcak gibi oluyor
onlar sıcakta sokakralra bir damla içecek su bulamıyorlar üzülüyorum aynen benimde elimde olsa şu sıcak günlerde hele her yere su kabı koymak
ben ben çok severim hayvanları kıyamam onlara:sinifsinif:

şimdi gittim kapdaki su azalmışılımış hemen değiştirdim yeni su koydum

asıl sizin duyarlılığınız için ben teşekkür ederim a.s.

ellerine sağlık cnm alkisalkisalkis
bence seni ayakta ve kocamannnnnn alkışlamak lazım böğle bi topik açtığın için alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım acaba ben CADIARZU

Burdaki tüm köpekler sahipli hemen hemen ama kapıma gelen kedi ve köpeklerin hepsini doyurmuş ve sularını vermişimdir buyrunnnnnnnnn
Ayrıca üst katta oturan eşimin amcası bahçeye koyduğu suyu hergün tazeler ve çok önem verir bu işe
köpekten kediden çok serçeler,güvercinler,kelebekler gelir suyun başına ve onlarla doludur bahçemiz :asigim:
köpekler ve kedilerde bana aittir sırnaşık şey
Bu konuyu açtığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim ablacım Şeniz

Burdaki tüm köpekler sahipli hemen hemen ama kapıma gelen kedi ve köpeklerin hepsini doyurmuş ve sularını vermişimdir buyrunnnnnnnnn
Ayrıca üst katta oturan eşimin amcası bahçeye koyduğu suyu hergün tazeler ve çok önem verir bu işe
köpekten kediden çok serçeler,güvercinler,kelebekler gelir suyun başına ve onlarla doludur bahçemiz :asigim:
köpekler ve kedilerde bana aittir sırnaşık şey
Bu konuyu açtığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim ablacım Şeniz

senin ne kadar hayvan sever olduğunu bilmeyen yoktur cnm sanırım alkisalkisalkis
ayrıca amcanızıda tbrk ederim :lepi:
hayvanları sevmeyenler , insanlarıda sevmezler :1no2:

canm çok gsl bir konuya değinmişsn bnde dönünce hmn bir kap su koycğm kapımın onunee

cok guzel bır konuya degınmııssın tbrk edıyorum cnm
duyarlılıgın ıcın
daha dıkkatlı olucam
sonucta onlarda bır can :((

bu benim yıllardır yaptığım birşeydir
yeri gelir kedi ve köpek için mamada alır koyarım kaplara:asigim:
kuşlar yine buluyorlar ama kedişler ve köpecikler kolay kolay bu kavurucu sıcakda su bulamıyorlar
burcum duyarlılığından dolayı teşekkür ederim a.s.

Back