Bir kadının güveni nasıl kazanılır?

yaşı kaç acaba merak ettim
Kız 27 yaşında arkadaşım 30 yaşında. Çok zor bir ailede büyümüş. Aldatma şiddet her şey varmış. Babası evden gidip aylarca gelmezmiş ama boşanmaya da yanaşmamış hiç. Çok zor şeyler onu da anlıyoruz aslında ama keşke başkalarından çıkarmasa bu yaşadıklarını.

bende çok kötü bi ilişki atlattım daha sonra çok zor güvenirim gibi geliyodu ama hayatıma başka birisi girdi ve ne zamana bıraktım ne de ona yansıttım yaşadıklarımı kendi içimde evet zorluklar yaşadım ama ona yansıtmadım. kızın yaşıda büyükmüş aslında ama tavırları bana biraz çocuksu geldi yani çocuk oyuncağı değil bu sonuçta ayrılalım pişman oldum gel barışalım diyecek bence arkadaşınız çok taviz vermiş ve ondan vazgeçemeyeceğinden emin olduğu için bu kadar rahat vazgeçebiliyor

Bir kadın sevsin aşık olsun yeter. Adam güven vermese bile en saçma hareketlerinin altında bile dürüst bir adam görür.
ama sevmiyorsa herşey bahane..

Guven sorunu arkadasinin degil o kizin sorunu. Bu yuzden arkadasin en guvenilir kisi olmasa da o guvemmez.

Ben aslında en azından birkaç hafta ayrılmalarını önerdim. Kısa bir ayrılık ikisinin de ilişkilerini gözden geçirip sevgilerinden emin olmalarına yarar diye düşünüyorum. Ama arkadaşım buna cesaret edemiyor.

Her insan yeni bir şanstır, kızın kendi bile aldatılmış olsa yeni hayatına giren birine eski ilişkisinin hıncıyla davranması haksızlık. Böyle birinin güveni kazanılmaz, kazanılsa da çok yorucu bir şekilde korunması gerekir. Arkadaşın o topa hiç girmesin. Hep söylerim kıskançlık güvensizlik en büyük hastalıktır, normal insanlar olmuyorlar genelde.

Bence güvensizlikle alakali degil kiz simarmis ... Ne öyle rapor vermeler ... O caba zarf ettikce o simarmis ...
Kesinlikle doktora gözüksün o kiz

Komplike bir konu. Bana göre 40 yıllık arkadaşlarıyla benim için görüşmeyi kesen gün gelir beni de bırakır. İkisi dengede olmalı.

Komplike bir konu. Bana göre 40 yıllık arkadaşlarıyla benim için görüşmeyi kesen gün gelir beni de bırakır. İkisi dengede olmalı.
Çok değişik bir yaklaşım. Kız da sizin gibi düşünmüş olabilir. Bu söylediğinizi arkadaşımla paylaşacağım.

Her insan bir değildir ki, babası hata yaptı diye tüm erkekler hata yapacak diye bir şey yok.

Kız bence yeteri kadar etkilenmemiş.
Benimde bir arkadaşım vardı erkeklere bu şekilde güven duymuyordu asla. Aynı şekilde babasından dolayıydı onun güvensizliği de. Bir de bayağı sosyal bir kız, peşinde koşan çok kişi oldu oldu ama şans bile vermedi kimseye. Sonra bir çocuğa öyle aşık oldu ki, gözü hiçbir şeyi görmüyordu. Çocuk da ciddi ilişkilerin adamı değil tabi. Açık açık kıza söyledi, seni üzerim şu an ciddi bir ilişki istemiyorum diye. Ona rağmen vazgeçmedi. Aradan 2 yıl geçti, şimdi o çocukla sevgililer ve çok mutlular :)

Bence bu iş taktikle falan olacak bir şey değil. Kız zamanla daha da bağlandıkça, daha da sevdikçe aşar bunları. Hala aşamıyorsa da dediğim gibi yeteri kadar sevgi duymuyordur.

çok açıksözlü olsun ilk başta kötü olabilir ama sonradan " öyle bir şey olsa bana neden anlatsın . Öyle olsa ben anlarım vs vs " kız bu şekilde düşünücektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…