• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kadın neden öpüşmek istemez

Opusmek istemez istemez yani.
Belki dudaklarini evlenecegi erkege sakliyodur olamazmi.
Hem herkes opusecek diye bi kaidemi var.
Bende olsam bende opusmezdim kocam degil helalim degil elin adami.
Niye tuhafiniza gittiki.
Nasil bi ulke olduk yarabbi opusmeyene tuhaf bakiliyo artik

merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak

İlla öpüşmek şart değil. Çok seviyorlarsa zaten o kadar 6 seneye kadar evlenirler. Evlenince öper. Normal bi şey. Sevince öpecek diye bişey yok.

Bu konuyu siz niye biliyorsunuz bende ona takıldım,kocaman adam gelip size sevgilisinimi çekiştirdi. Üstelik kızın annesinin ne dediğini bile söylemiş. Öpüşmem, elleşmem, sevişmem....yada tam tersi.Başkasına ne yahu!

Ay 3 ay dayanılır mı öpmeden :confused: 3 günün hesabını yapan insanım bana ters :KK22:
Başka biri olmasın kızın hayatında ? :KK47:

Ben anlamadım kız annesine öptürüyorum mu Demiş te annesi öptürme Demiş o_O
Öpüşme de dememiş öptürme...

İnsan 6 yıllık sevgilisini niye öpmek istemez :KK57:
Sevmese 6 yıl beraber olmaz. Belki kız nasıl öpüşeceğini bilmiyordur ya da iyi olmayacağından çekiniyordur, veya dini inancının baskısı altındadır ya da annesinin, bu eylemi yaptığını bilse nasıl tepki vereceğini düşünüp vicdan azabı duyuyordur yahut korkuyordur. Diger bircok olasılıkla birlikte bunlar olabilir kanımca.

Erkek arkadaşın, kız arkadaşının kendisi ile neden öpüşmediğini merak edeceğine 6 senedir süren bu ilişkinin sonunun ne olacağını düşünmesinin zamanı gelmiş bence.

Muhtemelen şakasına annem öptürme dedi demiştr.
Bnmde 2 yıllık bi ilişkim oldu öpüşmedm. Karşı tarafda zorlamadı ztn.
Herşey öpüşme sewişme deil. O adam cddi olsa kafasını düğüne nişana yorar.

erkek arkadaşın oturup sana kız arkadaşıyla öpüşmesini mi anlatıyor? ayrıca kızda annesine öpüşmesini anlatıyor..nasıl bir hale geldik allahım..PESSS...

Opusmek istemez istemez yani.
Belki dudaklarini evlenecegi erkege sakliyodur olamazmi.
Hem herkes opusecek diye bi kaidemi var.
Bende olsam bende opusmezdim kocam degil helalim degil elin adami.
Niye tuhafiniza gittiki.
Nasil bi ulke olduk yarabbi opusmeyene tuhaf bakiliyo artik

İlla öpüşmek şart değil. Çok seviyorlarsa zaten o kadar 6 seneye kadar evlenirler. Evlenince öper. Normal bi şey. Sevince öpecek diye bişey yok.

Keşke okuduğumuzu anlasak da yorum yapsak.

merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak

bence sevmiyor kız aklıma bu geliyor.benim fikrim bu değişik fikirler varsa bilmek istedim

Keşke okuduğumuzu anlasak da yorum yapsak.

Bu yazılanlardan öyle anlaşılıyor.. Siz en anlam çıkarındız ki.. Kız uzaylı görmüş ondan öpüşmek istemiyormuş onu mu anladınız..

Back
X