- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yozgatlilar kahvaltida soganmi yiyomussrvgilisi yozgatlidir, kahvaltida bile sogan yiyordur kiz da ondan opmek istemiyordur(nasi dolmussam )
merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak
6 yıldır değil son 3 aydır öpmüyomuş kız :) ondan önce öpüyomuş6 senedir öpüşüyorlarmış da son üç ayda mı yasak gelmiş yoksa 6 senedir hiç yakınlaşmamışlar mı? O kısmı çözemedim.
yok arkadaşım daha önceki konulara bakarsan bayan olduğumu anlarsın :)Sanki sen bir erkekmissinde sevgilinle öpüsme problemin varmisda buraya biz kadinlardan fikir almaya gelmissin gibi gibi
konunuzu bölümüne taşıyorum.
bilginize
Opusmek istemez istemez yani.
Belki dudaklarini evlenecegi erkege sakliyodur olamazmi.
Hem herkes opusecek diye bi kaidemi var.
Bende olsam bende opusmezdim kocam degil helalim degil elin adami.
Niye tuhafiniza gittiki.
Nasil bi ulke olduk yarabbi opusmeyene tuhaf bakiliyo artik
İlla öpüşmek şart değil. Çok seviyorlarsa zaten o kadar 6 seneye kadar evlenirler. Evlenince öper. Normal bi şey. Sevince öpecek diye bişey yok.
merhaba kızlar
yani belki bana kızıcaksınız ama konu bi arkadaşımla ilgili.kendisi erkek.çok çok yakın arkadaşım.6 yıllık bi sevgilisi var.çocuk 26 kız 23 yaşında.6 yıldır sevgililer.ve kız bununla öpüşmüyormuş 3 aydır.sebep olarak annesi öptürme demiş :) ayrıldılar tekrar barıştılar.hala öpüşmemişler.bana tuhaf geldi kızın tavrı.yani öpüşmek zorunda degil kız tabiki.bu sevgi göstergesi değil elbette.ama biraz tuhaf geldi bana kızın tavırları.sizin fikrinizi almak istedim bayanlar olarak
bence sevmiyor kız aklıma bu geliyor.benim fikrim bu değişik fikirler varsa bilmek istedim
Keşke okuduğumuzu anlasak da yorum yapsak.